GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 14:35 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 14:39

Un bucureștean a intrat săptămâna trecută în istorie cu cea mai mare sumă câștigată vreodată de un român la pariuri sportive. Pariul care i-a adus cei peste 423.000 de euro a fost că se acordă Penalti sau Cartonaș Roșu în meciurile alese de el pe biletul repetat de 30 de ori. Care erau șansele însă ca la câteva zile distanță, altcineva să câștige peste 45.000 de euro pe același tip de pronostic, dar jucat NU? Ei bine, s-a întâmplat luni la Caransebeș, dar se pare că e doar o coincidență, acest pronostic fiind foarte popular și îndrăgit de jucători!

Deschide cont online la Superbet și fructifică la maximum bucuria fotbalului din acest final de sezon!

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a plasat biletul minune în agenția situată în Spațiul Comercial Nr. 2 din Caransebeș și l-a repetat de 4 ori. În fiecare a investit câte 25 de lei, iar cota de 1.669 a dus câștigul potențial la peste 55.000 de lei per bilet. Toate au ieșit fără probleme, iar câștigul total a sărit de 220.000 de lei, adică undeva peste 45.000 de euro. Din aceștia, aproape 16.000 de lei (40%) reprezintă bonusul pe care Superbet îl acordă gradual pe biletele plasate în agenții. La fiecare nou eveniment adăugat peste al șaselea, jucătorii mai primesc 5%, iar cum eroul nostru a avut 13 evenimente pe bilet, s-a încadrat la Bonus 40%.

Despre meciuri, nimic special: tot ce s-a jucat notabil în ziua respectivă. 8 partide au fost din penultima etapă din Serie B, la care a adăugat cele 3 jocuri din prima ligă suedeză, turul barajului de promovare dintre Cardiff și Fulham și un meci din prima ligă chineză. 

Nu s-a inspirat de la câștigătorul record

Fericitul câștigător ne-a povestit biletele sale și spune că nu are nicio legătură cu bucureșteanul care s-a îmbogățit cu inversul pariurilor sale. “Eu joc de mult acest pariu, Penalti sau Cartonaș Roșu în Meci, dar pe NU, că nu iese. Am văzut acel câștig imens și am zâmbit. Nu m-am inspirit de la el, pur și simplu așa joc eu. Am mai câștigat la Superbet o singură dată, atunci pe Total Goluri Marcate Peste. A fost o sumă între 10.000 și 15.000 de euro. Cu acești bani am de gând să-mi iau o locuință pentru mine, soție și fetița noastră. Chiar depusesem actele pentru un Credit Prima Casă, dar o să le retrag acum. Chiar îmi propusesem să nu mai joc, dacă nu câștigam nici acum”, ne-a mărturisit P.R, care locuiește momentan într-un sat de lângă Caransebeș și care a plasat biletul venind cu treabă în oraș.

Pariurile Speciale creează tot mai mulți câștigători. Intră și tu în această secțiune pe site și pe aplicația de mobil sau vino și caută-le în oferta printată în agenții! Următorul câștig poate fi al tău!publi

Vino în agențiile Superbet, creează bilete cu minimum 11 meciuri, ai grijă să alegi la toate cote de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de Pariul Șansă! Asta înseamnă că, dacă pierzi un singur meci de pe bilet, încasezi 10% din ce rămâne, după ce împarți suma totală la cota pierdută.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Trabzon și Alanya se bat pentru ultimul trofeu al sezonului din Turcia! Vezi ce români s-au impus în această competiție!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  01 August 2020, 20:20

Sa dea faliment toate casele de pariuri! Niste ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1468427446523416
Mihai Chelaru  •  01 August 2020, 00:47

Fraier nu este cel care face reclamă, ci acela care pune botul! E adevărat sunt disperați. Nu le mai trece nimeni pragul ????????????

atrocitus
atrocitus  •  31 Iulie 2020, 23:45
Postat de emil71 pe 31 Iulie 2020, 09:57

Disperați sunt ăștia de la SuperBet..In lipsa de clienti creeaza si scriu scenarii..Ei pacalesc ca incearca sa faca un ban,dar tu gsp chiar atat de mult *** ,ca site ca imagine????

corect,au avut astia din domeniul pariurilor niste scaderi colosale. sunt intr-un faliment nedeclarat. dpdv statistic mai degraba castigi de 2 ori la 6 din 49 prinzand cele 6 numere de fiecare data decat sa iti iasa 30 de bilete cu castiguri de peste 70 de mii de lei fiecare,cum a castigat ala saptamna trecuta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează