GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trabzon și Alanya se bat pentru ultimul trofeu al sezonului din Turcia! Vezi ce români s-au impus în această competiție!

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 14:30 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 14:31

Sezonul 2019-2020 este sezonul în care granzii din Turcia au fost puși cu botul pe labe. Rari au fost anii în care Beșiktaș, Galatasaray sau Fenerbache n-au pus mâna pe măcar un trofeu intern, dar acesta e unul dintre ei. Titlul a fost adjudecat în premieră de Istanbul Bașakșehir, iar în finala Cupei s-au calificat Trabzonspor și surpriza Alanyaspor. 

Deschide cont online la Superbet și pariază pe finala Cupei Turciei, meci cu începere de la ora 21:30!

Trabzon aleargă după a noua Cupă. Pentru Alanya ar fi prima

Trabzonspor este favorită să câștige trofeul, dar nu atât de clar pe cât ar sugera palmaresul. Cele opt Cupe pe care le are în vitrină nu vor juca singure în această seară, iar ultimul trofeu datează deja din 2010. Pentru Alanya e prima finală de Cupă și tocmai din acest motiv tracul poate lipsi. Nu e nimic de pierdut pentru trupa din sudul Turciei, care a făcut și așa un sezon bun, posibil încununat cu o participare de senzație în cupele europene.

Urmărește Trabzon – Alanya în format Live Stream pe site sau pe aplicația Superbet și pariază chiar în timp ce vizionezi finala Cupei Turciei!

Mai mult, interimarul Eddie Newtone este la primul său test real pe banca lui Trabzon și știe că doar un trofeu îl poate permanentiza. Un tren care nu vine în fiecare zi și în care trebuie să se urce. Fenerbahce, eliminată de Trabzon în semifinale, Galatasaray, eliminată de Alanya în sferturi și Beșiktaș, eliminată de modesta Erzurum în optimi se vor uita la televizor și de această dată.

Hagi a câștigat Cupa ca antrenor și ca jucător

Cupa Turciei este un trofeu râvnit de toată lumea, iar noi putem fi mândri că a fost adjudecat și de câțiva mari fotbaliști ai României. Gheorghe Hagi a reușit asta din teren în 1999 și în 2000, iar de pe bancă a mai lovit o dată, în 2005, după un memorabil 5-1 cu Fenerbahce. Gică Popescu i-a fost alături la succesele ca jucător din 1999 și 2000, iar Iulian Filipescu la cel din 1999. Deschizător de drumuri, după Revoluție, a fost Iosif Rotariu, câștigător al Cupei Turciei în 1991, ca și ceilalți, în tricoul lui Galatasaray. Daniel Pancu face excepție, el câștigând trofeul cu Beșiktaș, în 2006, la un an după ce l-a câștigat Hagi ca antrenor al Galatei. 

Vino în agențiile Superbet, pariază în siguranță și creează din nou bilete care să beneficieze de Pariul Șansă: minimum 11 meciuri cu cote de la 1,30 în sus!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe finala Cupei Turciei, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Pariază la Superbet într-o săptămână plină cu finale de Cupă, baraje pentru promovare și derby-uri de senzație!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează