GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariază la Superbet într-o săptămână plină cu finale de Cupă, baraje pentru promovare și derby-uri de senzație!

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 16:54 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 16:55

Ultima săptămână din iulie a dus fotbalul la temperaturi de fierbere! Peste tot în Europa se pregătește finalul sezonului 2019-2020 și începerea aproape imediată a stagiunii 2020-2021. Pandemia a comprimat atât de mult jocurile, dar tot răul spre binele pariorilor, care au zilnic pe ce să mizeze, să se distreze și să atace SuperCâștiguri! Iar de azi până vineri e spectacol în ofertă!

Deschide cont online la Superbet și pariază pe o săptămână plină cu fotbal în Europa și nu numai!

Cardiff și Fulham se bat pentru marea finală de pe Wembley

Sezonul de Championship se încheie cu barajele pentru promovarea în Premier League, acolo unde s-au calificat Brentford, Swansea, Cardiff și Fulham. După ce galezii au câștigat, duminică, primul duel cu londonezii, Cardiff primește vizita celor de la Fulham. Londonezii au încheiat peste galezi sezonul regulat, dar turul din play-off se anunță foarte echilibrat! Junior Hoilett și Aleksandar Mitrović sunt jucătorii de la Cardiff și Fulham cu cele mai mari șanse să marcheze în această primă manșă. În sezonul regulat, Fulham a dominat acest duel, 1-1 la Cardiff și 2-0 la Londra.

Tot azi se mai joacă și etapa întreagă de Serie B, care propune 10 meciuri foarte atractive pentru pariori, 3 partide din prima ligă suedeză, dar și Wil – Grasshoppers, una dintre ultimele șanse pentru oaspeți să promoveze înapoi în prima ligă elvețiană.

Pariază la Superbet pe un duel de zile mari în Championship! Cardiff și Fulham se bat pentru a fi cu un pas mai aproape de Premier League.

Marți e derby mare în Italia

Inter – Napoli e de departe meciul zilei în Serie A, în ciuda aparentei lipse de motivație pentru ambele echipe. Inter tocmai a privit-o pe Juventus cum devine pentru a noua oară la rând campioana Italiei, iar napoletanii mai speră doar la un neonorant loc 6, și acela fugit între timp de sub picioare și ajuns la Milan. Tocmai acum e însă loc de meci spectaculos și golurile pot curge în valuri pe San Siro. Puțin mai devreme, Parma primește vizita nebunilor de la Atalanta, o echipă minunată în acest sezon, la finalul căruia s-au calificat din nou în Liga Campionilor.

Ziua de marți nu va fi însă doar despre Italia și te așteptăm să SuperPariezi și pe duelurile nebune din liga secundă românească, Măgurele – Mioveni și Petrolul – FC Argeș!

Miercuri ai finală de Cupă în Turcia

Miercuri continui alergarea în Serie A și pariezi pe restul de 8 meciuri care încheie etapa cu numărul 37. Lazio Brescia și Cagliari – Juventus îți pot atrage cel mai mult atenția, măcar prin prisma luptei lui Ciro Immobile și Cristiano Ronaldo cu cifrele lui Robert Lewandowski, ambii având șanse mari să-l depășească pe polonez în cursa pentru Gheata de Aur. Immobile l-a egalat pe Lewa la cota 34 goluri, Ronaldo e la 3 lungimi în spate. Dar Ciro și CR7 mai au câte două meciuri de disputat.

Trabzonspor – Alanyaspor este însă șocul zilei, Turcia urmând să-și decerneze ultimul trofeu al sezonului, Cupa, pe Atatürk Olimpiyat din Istanbul. Trabzon a fost foarte aproape de titlu, dar a pierdut pe final bătălia cu Bașakșehir, iar pentru Alanyaspor, trofeul ar fi o minune. 

Vino în agențiile Superbet și pariază și pe zecile de amicale care se dispută miercuri în lume! Dacă alcătuiești un bilet din minim 11 meciuri cu cote de la 1,30 în sus, beneficiezi din nou de Pariul Șansă!

Joi joacă Poli Iași. Vineri revin francezii

Joi seara îți ții respirația pentru prima ligă românească, acolo unde sperăm ca noul virus să lase să se încheie totul pe teren. În play-out e încă luptă mare, Poli Iași primind vizita aproape salvatei Voluntari, cu gândul să urce în clasament. Vineri ar trebui să se joace un meci cu implicație mare la titlu, FCSB – CFR Cluj, iar dacă se va putea, atunci e clar că va fi un duel de senzație.

Apoi, în Franța, ai al doilea meci oficial de după nebunia cu Covid-19. Astfel, Paris Saint-Germain și Olympique Lyon, cele două echipe din Ligue 1 care vor continua și în fazele finale ale cupelor europene, se vor înfrunta pe Stade de France, pentru ultimul trofeu al stagiunii: Cupa Ligii.

În prima seară de weekend, așa cum este considerată mai nou cea de vineri, se încheie sezonul și în Serie B și ai 10 meciuri mari și tari în oferta Superbet. De asemenea, etapa cu numărul 36 din prima ligă elvețiană și zecile de meciuri amicale, în frunte cu Bayern Munchen – Olympique Marseille, îți stau la dispoziție.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe ce te inspiră în această săptămână de fotbal, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și: 

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Serie B își trimite premiantele în Serie A, dar cu puțini bani de buzunar! Luptele continuă și în penultima etapă. Tu pe cine pariezi?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează