GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Anglia - Senegal: „Leii” englezi sunt all-in pentru calificarea în sferturi! Cum poți obține un pariu gratuit de 5 lei pentru duelul din optimile Mondialului

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 21:06 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 15:24

Anglia și Senegal se întâlnesc duminică, de la 21:00, în a doua partidă a zilei, asta după ce emoțiile optimilor vor începe, de la 17:00, cu duelul dintre Franța și Polonia.

Cu 9 goluri marcate în faza grupelor, Anglia se laudă cu cel mai bun atac de la Campionatul Mondial, poziție pe care o împarte cu Spania. De partea cealaltă, în cele trei meciuri din grupă, Senegal a punctat de 5 ori.

„Three Lions” a fost printre puținele naționale cu nume greu care n-au dezamăgit în ultima etapă din faza grupelor. Anglia n-a avut milă de Țara Galilor și a câștigat cu 3-0, bifând lejer prima poziție într-o grupă din care au mai făcut parte SUA și Iran. Africanii au tras tare pentru calificare și au obținut-o chiar la ultimul meci! Senegal s-a impus cu 2-1 în fața Ecuadorului, iar băieții lui Aliou Cisse încearcă acum să provoace prima mare surpriză din faza optimilor.

Dacă selecționerul Southgate n-are absolut nicio problemă de lot și va putea să aleagă cel mai bun „11” dorit, africanii au două absențe extrem de importante. Gueye, suspendat, și Kouyate, nerefăcut după accidentarea cu Olanda, nu vor putea fi folosiți în duelul cu englezii. Acest duel direct de la Mondialul din Qatar va reprezenta prima întâlnire oficială între Anglia și Senegal. Pariorii pot profita de super duelul dintre Anglia și Senegal, un bookmaker important oferind un pariu combinat în valoare de 5 lei (detalii AICI)!

  • Anglia n-a pierdut niciunul dintre ultimele 7 jocuri cu echipe din Africa;
  • Saka și Sterling sunt anunțați titulari la englezi, în vreme ce Rashford și Foden vor fi doar pe bancă;
  • Anglia are patru meciuri consecutive fără înfrângere;
  • În ultimele cinci meciuri, Senegal a cedat doar în fața Olandei (0-2).

Așadar, la o casă de pariuri, partida dintre Anglia și Senegal vine cu un bonus atractiv. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, iar bonusul va fi activat doar pentru un pariu combinat! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează