GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Arsenal - Chelsea: Goluri multe la revenirea lui Lukaku în Premier League? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 01:35 / Actualizat duminica, 22 august 2021 01:50

Arsenal și Chelsea se întâlnesc azi, de la 18:30, în cel mai așteptat meci din cadrul etapei a 2-a din Premier League. Derby-ul londonez se va juca pe arena „tunarilor”, dar toți ochii sunt pe echipa lui Tuchel, acolo unde va debuta Romelu Lukaku.

Arsenal a început noua stagiune la fel de prost cum a încheiat-o pe precedenta. Echipa pregătită de Arteta s-a făcut de râs pe terenul nou-promovatei Brentford, pierzând cu 0-2. Dincolo, Chelsea și-a respectat blazonul și a învins-o la scor de neprezentare pe Crystal Palace, scor 3-0.

Ținând cont de perioada pe care o traversează ambele echipe, Chelsea este favorită la casele de pariuri, dar e bine de știut că ultimul meci direct a fost câștigat de Arsenal. De fapt, „tunarii” au câștigat ultimele trei partide oficiale disputate împotriva lui Chelsea. Albaștrii au câștigat ultima dată în 2019, când au învins-o pe Arsenal în finala din Europa League, scor 4-1. Șase din ultimele opt partide directe au adus goluri în ambele porți. Pariorii pot profita dacă în partida Arsenal - Chelsea vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Lacazette, Thomas și Gabriel vor lipsi de la Arsenal, în timp ce Aubameyang este și el incert;
  • Pulisic și Loftus-Cheek sunt în carantină și ratează derby-ul, în timp ce Kante și Zyech au șanse mici să fie recuperați la timp după ultimele accidentări;
  • Partida de la Londra va fi condusă la centru de Paul Tierney.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Arsenal - Chelsea a fost mărită la 50, în loc de 2,00. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează