GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Atalanta - AC Milan: Se anunță spectacol total în Serie A! Cum poți obține un pariu gratuit de 5 lei pentru meciul zilei din Italia

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 19:43 / Actualizat luni, 22 august 2022 19:14

Atalanta - AC Milan se joacă azi, de la 21:45, în derby-ul rundei a 2-a din noul sezon din Serie A. Ambele formații au început cu victorie sezonul și vor să lege încă un rezultat pozitiv în meciul direct.

În prima etapă, campioana AC Milan a fost implicată într-un meci cu 6 goluri. Trupa lui Stefano Pioli a trecut, acasă, de Udinese, scor 4-2, într-un meci în care oaspeții au condus cu 1-0 și au intrat la egalitate la pauză, 2-2. 

Dincolo, Atalanta a câștigat cu 2-0 pe terenul Sampdoriei, dar golul care a rispit emoțiile a venit abia în prelungirile partidei. În ultimele 5 confruntări directe, AC Milan s-a impus de 3 ori în fața Atalantei, un joc s-a terminat la egalitate, în timp ce un meci a fost câștigat de trupa din Bergamo.

De remarcat însă că ultimele trei directe din Serie A au adus-o pe Milan în postura de învingătoare. 3-2 și 2-0 au fost rezultatele victoriilor din sezonul trecut ale ”diavolilor”. Pariorii pot profita de super duelul dintre Atalanta și AC Milan, un bookmaker important oferind un pariu combinat în valoare de 5 lei (detalii AICI)!

  • Zlatan Ibrahimovici e în continuare accidentat și va urmări din tribune și partida cu Atalanta;
  • Gasperini are probleme mari de lot: 7 jucători sunt incerți pentru derby-ul cu Milan, printre care Zappacosta, Demiral sau Palomino;
  • Din 2019 n-a mai câștigat Atalanta, pe teren propriu, cu AC Milan (5-0).

Așadar, la o casă de pariuri, partida dintre Atalanta și AC Milan vine cu un bonus atractiv. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, iar bonusul va fi activat doar pentru un pariu combinat! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close