GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bayern e aproape campioană, dar spectacolul din Bundesliga nu se oprește. Prinde SuperCotele etapei a 29-a!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 19:10

Bundesliga, singurul campionat din Top 5 care se joacă în această perioadă, are toate ingredientele necesare pentru a fi preferatul pariorilor: superjucători, supermeciuri și supercote. În plus, toate meciurile sunt LiveStream pe Superbet.ro și în aplicație! 

Azi începe etapa a 29-a, iar oferta pe care ți-a pregătit-o Superbet este, ca de obicei, la înălțimea așteptărilor tale și a nivelului pe care îl are fotbalul din Germania. 

Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din Bundesliga

FREIBURG - LEVERKUSEN

Bayer și-a văzut seria pozitivă întreruptă brutal în etapa trecută, când a pierdut clar acasă cu Wolfsburg (0-4), și a ieșit din Top 4. „Aspirinele” speră să redescopere drumul spre victorie și spre clasarea pe un loc de Liga Campionilor la Freiburg, împotriva unei echipe care nu a câștigat după reluarea Bundesligii. 

Dacă nu ești sigur ce „solist” să pariezi, poate încerci un over 2,5 goluri: 9 din ultimele 11 meciuri disputate de Leverkusen în Bundesliga au avut cel puțin 3 goluri marcate. 

WOLFSBURG - FRANKFURT

Gazdele au doar un eșec în ultimele 9 etape și un moral excelent, după ce au câștigat clar în fața lui Leverkusen, în runda trecută. Wolfsburg își poate consolida locul de cupă europeană printr-un succes în fața lui Eintracht Frankfurt, echipă care are doar un punct în 6 runde. 

E un meci în care poți încerca un GG: în 8 din precedentele 10 dueluri directe de pe terenul „Lupilor” au marcat ambele echipe. 

HERTHA - AUGSBURG

„Efectul Bruno Labbadia” funcționează de minune la Hertha. Berlinezii sunt neînvinși de 5 etape și au luat 7 puncte din cele 3 meciuri disputate după reluarea campionatului. Formația din Capitală speră să continue seria pozitivă în duelul de acasă cu Augsburg, echipă care nu a luat gol în ultimele două partide de campionat. 

Poate riști un X și 3+, în condițiile în care ultimele două întâlniri disputate la Berlin s-au încheiat cu același rezultat: 2-2. 

MAINZ - HOFFENHEIM

Lucrurile se complică pentru Mainz, care, după ultimele rezultate, a mai rămas cu doar un punct avans față de Dusseldorf, echipa aflată pe loc de baraj. Hoffe vine după prima victorie obținută de la reluarea campionatului și va încerca să ia toate punctele, pentru a rămâne în cursa pentru Europa. 

Să ne așteptăm la un meci cu puține goluri? Ultimele 4 partide pe care Hoffenheim le-a jucat în deplasare au avut under 2,5 goluri. 

SCHALKE - BREMEN

Învinsă în toate cele 3 meciuri disputate după reluarea campionatului, Schalke 04 speră să pună capăt seriei negative în duelul de pe teren propriu cu penultima clasată, Werder Bremen. Totuși, „minerii” nu au un bilanț bun contra adversarei din acest weekend, în ultimii ani. Werder a câștigat 4 din precedentele 5 partide directe în toate competițiile, inclusiv cele mai recente 3 disputate la Gelsenkirchen. 

Mai mult decât atât, Werder a marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele 5 dueluri directe cu Schalke, așa că un pariu O2+ ar putea fi o idee bună. 

BAYERN - DUSSELDORF

Campioana ultimelor 7 ediții s-a desprins la 7 puncte după victoria de la Dortmund și dă senzația că nu poate fi oprită din cursa spre al optulea titlu consecutiv. Cu atât mai puțin de o adversară aflată pe loc de baraj. Însă oaspeții au o serie impresionantă pentru propriul lor standard: nu au mai pierdut de 6 etape (două victorii și 4 egaluri).

Chiar și așa, sunt șanse mari să asistăm la un succes fără emoții al gazdelor. Poți încerca un handicap, în condițiile în care Bayern a câștigat 7 din ultimele 10 meciuri cu Dusseldorf la o diferență de două sau mai multe goluri. 

GLADBAH - UNION BERLIN

Cu un singur punct în ultimele două etape, Borussia Monchengladbach se află încă în Top 4, dar are parte de concurență puternică pentru calificarea în Liga Campionilor. În ciuda dificultăților, are prima șansă în duelul de acasă cu debutanta Union Berlin, care a obținut doar un egal în cele 3 etape disputate după reluarea campionatului. 

În tur a fost 2-0 pentru formația nou-promovată, care însă a primit 10 goluri în ultimele 3 deplasări din toate competițiile, 9 dintre ele venind după pauză. Un pariu II 3+ are cotă 3,58, dacă ești interesat. 

Nu rata oferta de Speciale și SuperCombo pe Bundesliga, la Superbet!

PADERBORN - DORTMUND

Borussia și-a luat aproape sigur adio de la titlu, după eșecul de acasă cu Bayern, iar acum trebuie să-și securizeze poziția secundă, amenințată în special de Leipzig. Pe hârtie, BVB are o misiune ușoară: joacă împotriva ultimei clasate, Paderborn. Atenție, însă! Două din cele 3 dueluri directe din Bundesliga s-au terminat la egalitate! Inclusiv cel din turul acestui sezon, scor 3-3. 

Haaland ratează deplasarea de pe terenul „lanternei”, așa că Lucien Favre își pune speranțele ofensive în special în Jadon Sancho. Englezul e cel mai bun marcator și cel mai bun pasator al Borussiei în acest sezon, așa că nu ar fi o surpriză să-l vedem înscriind. 

KOLN - LEIPZIG

Cu 6 egaluri în ultimele 9 etape, Leipzig și-a văzut năruite speranțele de a cuceri titlul, iar acum tot ce poate spera e să termine campionatul pe poziția a doua. Cum principala adversară, Dortmund, are meci acasă la ocupanta ultimului loc, „Taurii” trebuie să plece cu toate punctele de la Koln, unde nu au pierdut în precedentele două vizite. 

Leipzig nu a luat gol în cele mai recente 4 deplasări din Bundesliga, însă Koln a marcat mereu acasă în ultimele 11 meciuri. Care serie crezi că se oprește după această etapă?

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maximum magia fotbalului, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

Deschide cont la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit

De Ionuț Tătaru, pentru Superbet

Citește și:

Pariorii pe goluri sunt în delir. A treia ligă germană revine cu etapa a 28-a. Toate echipele au o medie a golurilor de minimum 2,5

Începe prima ligă din Serbia, campionatul care va permite accesul fanilor pe stadioane din 1 iunie

Toți cei care vorbesc germana joacă fotbal! Austriecii revin pe teren!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează