GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bayern-PSG! Pariorii prind o nouă seară SuperVerde în Liga Campionilor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 16:05 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 20:05

După ce aseară pariorii au prins 1, au făcut bani cu GG, le-a fost profitabil și pariul 3+, ba chiar și 1/1 a fost SuperVerde în City-Dortmund (2-1) și Real-Liverpool (3-1), diseară se joacă Bayern Munchen – PSG. Un duel între două superechipe care niciodată n-au plătit bani pentru X în meciurile directe. În 9 confruntări H2H (head to head), 5 victorii PSG, 4 victorii Bayern. Fă-ți cont la Superbet.ro și obține bonusul de bun venit de până la 500 lei, bonus acordat la primele 3 depuneri!

Superabsență uriașă la nemți

Campioana Europei, Bayern va juca fără Lewandowski diseară, polonezul fiind anunțat absent inclusiv pentru manșa retur. Meciul se va juca pe Allianz Arena, în continuare goală. Absența lui Lewa și absența prelungită a spectatorilor ar putea lăsa impresia că băieții lui Pochettino vin la Munchen cu ceva șanse în plus pentru un rezultat bun. Poate chiar pentru o „bombă” care să arunce în aer seara de Liga Campionilor (3.75 e Super Cota pentru victoria lui PSG). 

SuperPont! verifică și oferta de SuperPariuri: 35 selecții, la cote între 1.65 și 50.00! Aruncă o privire și alege-ți SuperPariurile pe care le plasezi pe noi SuperBilete.

Prinde acum cele mai mari cote pentru Supermeciul zilei!

Fotbalul german are supersucces în Liga Campionilor

Germania a reușit să câștige cu Bayern și Borussia Dortmund trofeul C1 în era Champions League, o eră începută, culmea, cu un triumf francez, reușită a lui Marseille în 1993, chiar în prima ediție disputată sub titulatura Liga Campionilor.

Atunci a început această eră în care fotbalul echipelor de club a fost dus la un nivel nemaiîntâlnit. Franța a rămas cu acel trofeu, deși a mai jucat două finale, în 2004 prin Monaco (învinsă de FC Porto al lui Mourinho) și 2020 prin PSG (învinsă de Bayern).

Nemții au jucat 9 finale de Liga Campionilor, câștigând 4: 3 trofee Bayern (1999, 2013, 2020), 1 trofeu Dortmund (1997). All time, dacă e să adunăm și finalele & trofeele de Cupa Campionilor, fotbalul german are 18 finale și 8 trofee, cel francez 7 finale și acel trofeu menționat anterior, al lui Olympique Marseille.

Cum stau în Bundesliga și Ligue 1?

Campionatele din Germania și Franța sunt transmise în direct pe site-ul și aplicația de pariuri sportive Superbet, fiecare meci având parte și de ofertele de pariuri speciale, respectiv de cea de SuperPariuri. Bavarezii conduc în Bundesliga unde au un avans de 7 puncte, cu 7 etape înaintea finalului de sezon. Pare că Bayern Munchen nu poate rata cel de-al 9-lea titlu consecutiv. În Franța... PSG e pe locul 2, la 3 puncte de Lille, tot cu 7 etape înaintea fluierului de final. 

Cine va fi adversara din semifinale?

În semifinale, învingătoarea din această dublă se va duela cu învingătoarea din dubla Manchester City – Borussia Dortmund. Deci vom avea parte fie de un Der Klassiker, fie de o revedere între Guardiola și echipa care l-a determinat să învețe limba germană și să facă o schimbare majoră în carieră și să preia un club dintr-un fotbal care la acea vreme era radical diferit de cel latin.

De atunci, fotbalul german a câștigat în ceea ce privește fantezia ofensivă, rămânând la fel de motivat și intens pe toată durata partidei.

Echipele probabile și marcatorii cei mai probabili

Bayern

Neuer – Pavard, Sule, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller (2.50 cota să înscrie), Coman – Choupo Moting (2.50 cota să marcheze).

PSG

Navas – Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Diallo – Gueye, Herrera – Di Maria, Neymar (2.85 cota pentru gol marcat), Mbappe (2.45 cota pentru gol înscris) – Kean.

Absenții din cele două echipe sunt: Gnabry, Costa, Roca, Tolisso și Lewandowski la gazde, Paredes, Verratti, Bernat, Florenzi, Icardi și Kurzawa la oaspeți.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Dacă abia acum îți deschizi cont online pe site-ul sau aplicația Superbet, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! 

Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă Superbet a luat toate măsurile de prevenție și protecție împotriva COVID-19 pentru clienți și angajați. În agenție beneficiezi și de Pariul Șansă!

Acum, SuperBonusul se acordă și online și a crescut la +150%

Și pentru că Superbet își ascultă jucătorii, SuperBonusul din agenții a fost „transferat” și online și asta înseamnă că îți poți crește câștigurile dacă joci mai multe evenimente pe bilete, fie că pariezi în agenție, fie că pariezi online. Începi să primești SuperBonus de la al 6-lea meci adăugat pe bilet.

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciul la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! 

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSUPER #SuperFotbal #SuperBonusuri

9 echipe care joacă în campionatele altor țări! AS Monaco nu e singura campioană

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează