GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Benfica vrea să se răzbune pe Porto în finala Cupei! Marchează ambele pe stadionul unde au cântat Madonna, George Michael și Rolling Stones?

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 19:31 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 19:33

de Gigi Stancu, Superbet

Au trecut 16 ani de când Benfica și FC Porto și-au disputat ultima dată celebra Taca de Portugal, varianta lusitană a Cupei. Anul 2004 a fost unul în care pe banca “Vulturilor” stătea Jose Antonio Camacho, iar la “Dragoni” nu se încheiase era lui Jose Mourinho. Cel care și-a câștigat ulterior numele de “Specialul” n-a fost chiar atât de special în acea partidă, rămasă de referință datorită golului victorios al lui Simao Sabrosa din minutul 104. 

Deschide cont online la Superbet și pariază sâmbătă pe a 80-a finală de Cupă a Portugaliei, una care nu putea fi mai echilibrată decât atât!

Benfica revine pe mâna lui Jorge Jesus

Benfica Lisabona și FC Porto au început meciurile post-pandemie la egalitate de puncte și toată lumea credea că cei doi coloși ai Portugaliei, 66 de titluri împreună, vor merge cap la cap până în ultima etapă. “Vulturii” au mers însă din gafă în gafă și trupa lui Sergio Conceicao s-a încununat campioană cu multe săptămâni înainte de final. Locul 2 și doar preliminariile Ligii Campionilor nu sunt acceptate ca suficiente pe Da Luz, iar conducerea i-a tras scaunul de sub fund lui Nelson Veríssimo. În locul acestuia a fost readus cu surle și trâmbițe, tocmai de la Rio de Janeiro, legendarul Joge Jesus, plecat în 2015 de la echipă după 6 ani fructuoși.

Vino în agențiile Superbet, creează un bilet cu minim 11 meciuri cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază de Pariul Șansă!

FC Porto vrea eventul după 9 ani

Taca este un trofeu iubit și des câștigat de Benfica, care are nu mai puțin de 26 în vitrină, ultimul adjudecat în 2017. Cum vecina Sporting Lisabona nu-și va putea apăra trofeul câștigat anul trecut, învinsă fiind în runda a treia de către Alverca, echipă de eșalon 3, o Cupă ar putea aduce onoare Capitalei și ar mai spăla din eșecul din campionat. “Dragonii” sunt abia pe locul 3 la Cupe ale Portugaliei, după cele două mari rivale din Lisabona, și caută abia trofeul cu numărul 17. Dacă îl vor obține, alb-albaștrii vor bifa un event pe care au mai pus mâna în sezonul 2010-2011.

Pizi și Vinicius (Benfica), respectiv Marega și Telles (Porto) sunt vedetele

Benfica și FC Porto sunt pepiniere ale fotbalului european, ambele crescând fotbaliști de rasă pentru cluburile cu bani din Spania, Anglia, Germania, Italia, Franța și nu numai. Și în acest sezon, ambele s-au bazat pe jucători care își vor lua repede zborul pe multe zeci de milioane. De la Benfica au impresionat atacantul Carlos Vinicius și mijlocașul Pizzi, ambii cu câte 18 goluri marcate și golgheteri ai Ligii Sagres alături de iranianul Taremi, de la Rio Ave. Atât Pizzi, cât și Vinicius sunt cotați în prezent la aproximativ 20 de milioane de euro. Pentru Porto, Moussa Marega a înscris cel mai mult, 12 goluri, dar piese de colecție sunt și fundașul stânga Alex Telles, căpitanul Danilo Pereira și mexicanul cu nume înfricoșător, Jesus Corona. 

Pariază la Superbet că Pizzi, Vinicius sau Marega înscriu și în finala Cupei, toate aceste variante fiind răsplătite cu cote super pe site și în agenții!

Au renunțat la legendarul Estádio Nacional, Jamor

Pasionalii portughezi au reușit să creeze o legendă și în jurul locului de disputare a finalelor din Taca de Portugal. Astfel, din 1946, Estádio Nacional, Jamor a fost templul care a găzduit aproape de fiecare dată finala Cupei Portugaliei, astfel că bătrâna arenă națională din suburbia Lisabonei le-a văzut fericite pe toate câștigătoarele trofeului. Au fost și câteva excepții, Estadio Alvalade – Lisabona, în 1975 și Estádio das Antas din Porto, înlocuit din 2004 de Dragao, furând conjunctural acest ultim bal. Culmea, din rațiuni de marketing, dar și să satisfacă dorințele de călătorie ale ambelor echipe, finala din 2020 a fost dusă la mijlocul distanței dintre Porto și Lisabona, pe modernul Estádio Cidade de Coimbra. Pe această arenă s-au jucat Anglia – Elveția, scor 3-0, și Franța – Elveția, scor 3-1, la Euro 2004, dar mai cunoscută a rămas în Portugalia pentru concertele Madonna (2012), George Michael (2007) și Rolling Stones (2003.)

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe finala Cupei Portugaliei, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează