GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bonus fără Depunere la Openul Australiei, Super Cote, Streaming și Speciale pe jucători! Intră în SuperJoc!

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 12:36 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 12:37

I se mai spune și The Happy Slam și e perfect pentru ca tu să-ți începi sau reiei cariera de parior online! Openul Australian e în plină desfășurare și Superbet îți ridică la fileu oferta cea mai veselă și mai relaxată, în ton cu primul Grand Slam din 2021.

Tot ce ai de făcut este să-ți deschizi un cont online la Superbet.ro și să bifezi procedura legală de verificare a identității (KYC) și contul îți va fi alimentat cu 49 Lei. Da! SuperSimplu de obținut acest Bonus pe care îl primești fără să fie nevoie să efectuezi o depunere!

Intră în joc la Openul Australiei disputat în februarie pentru prima oară după mai bine de un secol și simte magia SuperTenisului! În plină pandemie de Covid-19, tenisul este afectat. Însă jucătorii și organizatorii fac eforturi eroice pentru a juca turnee și să le ofere experiențe memorabile fanilor și pariorilor care prind zi de zi SuperBilete. Se știe, liderul național din industria pariurilor sportive, Superbet este casa pariurilor care plătește cele mai mari și cele mai multe câștiguri. Zi de zi e o zi de Grand Slam pentru pariorii de tenis și trebuie neapărat să profiți și tu de asta. Să joci la Superbet.ro și să-ți arăți valoarea, pasiunea, experiența și inspirația.

Streaming, Speciale și cote mărite la A.O.!

La fel cum și jucătorilor le este mai dificil să se antreneze în această perioadă, la fel și ție poate că îți e mai greu să te informezi prin urmărirea constantă a evoluției jucătorilor și jucătoarelor și poate că nu mai consideri că este mereu relevantă statistica H2H, fie și doar cu cifrele care țin de duelurile pe hard outdoor. Totul e într-o continuă mișcare, dar ne adaptăm cu toții și pariorii preferă tot mai mult să joace live pe SuperTenis. Motiv pentru care Superbet le oferă în direct Openul Australiei, transmis integral pe site-ul și aplicația de pariuri sportive numărul 1 în România, instalată de peste 2.000.000 de pariori.

Mai mult, dincolo de cotele mărite în oferta pre-meci pentru Final și Șansă dublă, în ofertele Super Cota și Super Extra, Superbet a crescut și cotele pentru cele mai populare pariuri live. De asemenea, tot pentru pariurile live, ai și opțiunea Cash Out pentru piețele cele mai căutate: Final, câștigător set, Total game-uri în set, Va fi tiebreak în set, Total game-uri par/impar, Scor Corect în set, Scor Corect în meci, numă game-uri în meci par/impar, Total puncte în game. Primul la 2 puncte în game, Total puncte în game par/impar, Total seturi. Vezi în orice moment SuperOferta pe tenis și plasează cât mai multe SuperBilete!

SuperDuelurile sunt tot mai echilibrate pe măsură ce avansăm în turneu (pentru că indiferent de locul în clasamentul ATP sau de locul în clasamentul WTA, forma sportivă echilibrează disputele, iar presiunea, tensiunea și imprevizibilul cresc spectaculozitatea înfruntărilor). Din acest motiv, Pariurile Speciale pe jucători sunt și ele servite pariorilor care pot returna SuperBilete verzi. Număr de ași, duble greșeli, procentaj primul serviciu, procentaj puncte câștigate din primul serviciu, număr mingi de break câștigate, număr game-uri câștigate, iată preferatele SuperPariorilor, toate la cele mai mari cote de pe piață. Profită și tu!

SuperVictorii și SuperBani pentru Simona Halep!

Halepeno are supermeci chiar de Ziua Îndrăgostiților, contra polonezei Iga Swiatek (17 WTA), cea care a eliminat-o la Roland Garros 2020. Sperăm într-un Happy Valentine pentru Simo dar și pentru pariori! Un singur set pierdut de ea la A.O. anul acesta, chiar primul set din turul 2, contra lui Ajla Tomljanovic (72 WTA), și victorii cu 2-0 în fața lui Lizette Cabrera (14 WTA) și Kudermetova (36 WTA) ne conturează portretul unei superluptătoare care vrea revanșa în fața polonezei care e cu 10 ani mai tânără decât ea.

O oră de joc împotriva lui Cabrera, două ore și jumătate (2h36’ mai exact contra lui Tomljanovic) și o victorie în forță împotriva lui Kudermetova în 79 de minute superintense.

În palmaresul direct, două confruntări, ambele la Roland Garros, de fiecare dată, câștigătoarea a fost jucătoarea care a luat primul set. Simo a bătut-o cu 6-1, 6-0 în 2019, Swiatek și-a luat revanșa în 2020 cu 6-1, 6-2. 

Dacă trece de Swiatek, Halep ar urma să joace în sferturi cu învingătoarea din meciul Sabalenka – Serena Williams, În semifinale, adversara cea mai probabilă i-ar fi Osaka, iar finala ar putea fi un meci cu Barty, liderul mondial, reprezentanta gazdelor (Halepeno a eliminat deja două australience în această ediție).

Prin calificarea în turul 4 (Optimi), Simona Halep își consolidează locul 4 în clasamentul all time al câștigurilor reușite din tenis, trecând de 37 milioane de dolari. Clasamentul e condus de Serena Williams, cu aproape 94 de milioane de dolari. Pe locurile 2 și 3 sunt Venus Williams cu 41 milioane de dolari și Maria Sharapova cu 38 de milioane de dolari. Deci Simo pare că are timpul și dorința de a le depăși pe Venus și Sharapova.

Calificarea în turul 4 i-a adus un cec de 200.798 dolari, iar potul va crește la peste 351.396 dolari dacă se va califica în turul 5 (sferturi). Accederea în semifinala ar urca la 696.099 dolari câștigul. A doua finală din carieră ar însemna un cec garantat de 1.382.158 dolari. Un prim trofeu la A.O. i-ar alimenta contul cu 2.757.624 dolari!

SuperCompetiția masculină la SuperCote!

Ne mutăm puțin în competiția masculină unde cel mai puternic adversar pentru Nole pe jumătatea lui de tablou este Thiem, în fața căruia Djokovic a câștigat 7 dintre cele 12 meciuri jucate. Dar deși pare un H2H strâns, privit mai atent, palmaresul direct spune că Nole e neînvins pe hard, în turnee desfășurate afară. În plus, are și ascendentul moral al victoriei din Finala A.0. 2020, un succes în 5 seturi în fața SuperAustriacului.

În jumătatea inferioară e Nadal. Dar mai sunt și Medvedev și Tsitsipas. O eventuală finală Djokovic-Nadal la Openul Australian ar fi una cu repetiție. În 2012, cei doi au jucat 5 ore și 53 de minute până când Nole s-a impus și a pus mâna pe trofeu (8-1 în favoarea lui Djokovic la titluri câștigate la Melbourne de către cei doi). A doua oară când s-au întâlnit a fost tot în finală, în 2019. Tot sârbul s-a impus, pe această suprafață pe care Regele Zgurii poate fi învins. 29-27 la victorii pentru Djokovic în palmaresul direct.

Au prins primul weekend de A.0. 2021 Djokovic (deținătorul trofeului, câștigătorul ultimelor două ediții), Thiem (câștigătorul US Open 2020) și Rafael Nadal (câștigătorul Roland Garros 2020, ultimul turneu de Mare Șlem din anul trecut, disputat și el într-o perioadă nefirească, după US Open). Așadar, avem certitudinea că e supercompetiție și pe tabloul de simplu masculin.

Copiază în SuperSocial biletele pe tenis care-ți plac!

Intră pe SuperSocial și ai acces gratuit la cel mai mare feed de bilete pe sporturile preferate, bilete pe care le poți repeta simplu și rapid pe ce mize dorești! Bucură-te și de această nouă dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți profilul de jucător pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu. Posibil să intre și ei în febra A.O. și să încerce să joace și tenis. De asemenea, poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

Bonusul de Bun Venit Online, Pariul Șansă și Super Bonus în agenții!

Joacă la Superbet online pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi și agențiile stradale, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați și SuperBonus (dublarea câștigului pe biletele cu multe evenimente prinse)! Peste zece milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și sute de mii de jucători au încasat superbani!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperTenis #SuperSocial

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează