GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Brest Bretagne – Gyor, „finala” săptămânii în Liga Campionilor. Vâlcea caută primele puncte în Rusia

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 16:09 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 16:09

Marius Huțu

Partida CSM București – Rostov Don, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost amânată, dar la sfârșitul acestei săptămâni „delifăm” în Europa cu a doua reprezentantă a României, SCM Rm. Vâlcea, care va evolua pe terenul echipei CSKA Moscova. De asemenea, în program figurează și o posibilă finală, confruntarea dintre Brest Bretagne – Gyor. Aceste două jocuri se desfășoară în cadrul Grupei B.

FĂ-ȚI CONT LA SUPERBET ȘI PARIAZĂ PE ECHIPELE ȘI SPORTURILE TALE PREFERATE!

Pandemia de coronavirus continuă să creeze destule probleme și la handbal. Pe lângă jocul de la București, alte două partide au fost amânate după apariția unor cazuri cu Covid-19, este vorba despre jocurile Krim Ljubljana – Team Esbjerg și FTC Rail Cargo – Metz Handball. Astfel, programul rămas în picioare pentru etapa a 3-a în Liga Campionilor la handbal feminin este următorul:

CSKA Moscova – SCM Rm. Vâlcea, sâmbătă, ora 17:00, Grupa B

SCM Rm. Vâlcea a fost atinsă la rândul ei de Covid-19, Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez, două dintre jucătoarele importante din lot, fiind testate pozitiv. Echipa a trecut prin niște experiențe total neplăcute săptămâna trecută, nu s-a mai putut concentra la handbal, astfel că rezultatul în partida cu Odense de pe teren propriu a fost în consecință, scor 21-30.

Florentin Pera & Co caută primele puncte la Moscova, dar au o misiune la fel de dificilă, precum în primele două jocuri cu Brest Bretagne și Odense. Vâlcencele s-au pregătit în liniște în această săptămână, dar vor avea în față un adversar care a debutat la cel mai înalt nivel, reușind să obțină trei puncte cu Gyor și Buducnost, formațiile care au obținut șapte trofee în ultimele opt ediții încheiate. După 27-27 cu campioana Ungariei, formația rusă a plecat cu toate punctele de la Podgorica, în urma victoriei cu 25-22. 

Trei jucătoare par azi esențiale în tabăra rusă, Darya Dmitrieva și Polina Vedekhina, revenite în activiatte după o perioadă mai lungă de absență din cauza accidentărilor, plus tânăra Elena Mikhaylichenko, văzută drept noua „Cristina Neagu” în handbalul feminin. Jucătoarea în vârstă de 19 ani a fost transferată în vară de la Lada Togliatti și a marcat 7 goluri cu Gyor. Dar dacă Vâlcea reușește să le anihileze pe cele trei componente ale CSKA Moscova, atunci poate emite pretenții în capitala Rusiei.

Podravka Vegeta – Borussia Dortmund, sâmbătă, ora 17:00, Grupa B

Cele două formații au fost serios „scuturate” în weekend-ul trecut, după ce au primit peste 40 de goluri fiecare! Campioana Croației a fost învinsă de Gyor în deplasare cu 43-28, în ciuda faptului că a făcut o primă repriză foarte bună, încheiată cu un handicap de un gol (16-17). În partea secundă, Podravka a arătat ca o echipă mică, primind nu mai puțin de 26 de goluri. A cedat în cele 30 de minute la o diferență de 14 goluri (12-26). De partea cealaltă, Dortmund a fost învinsă de Brest Bretagne în propriul fief cu 41-29. Încă de la pauză, echipa franceză a avut un avans de 10 goluri (23-13).

După aceste rezultate, singur că principala misiune pentru Podravka și Dortmund este să spele rușinea. Astfel, vor juca și pentru propriul orgoliu. Apoi, cele două echipe luptă pentru locul 6 în Grupa B, alături de SCM Rm. Vâlcea, ultimul care permite calificarea în faza următoare a competiției. Echipa germană fiind debutantă în Liga Campionilor, cele două formații sunt adversare în premieră.

Bietigheim – Kristiansand, sâmbătă, ora 19:00, Grupa A

Bietigheim este „Cenușăreasa” Grupei A, având deja 69 de goluri primite în primele două jocuri, ceea ce înseamnă o medie de 34,5 goluri per joc. Reprezentanta Germaniei a schimbat antrenorul, a transferat și câteva jucătoare cu cotă, dar deocamdată nu se leagă ca echipă. În față va avea o adversară care a avut „liber” în weekend-ul trecut, partida cu FCT Rail Cargo fiind amânată, tot din motive de Covid-19. Campioana Norvegiei nu a stat însă degeabă după succesul cu 27-26 în prima etapă, cu Krim Ljubljana, ci a încercat să atingă o formă sportivă optimă, în urma a două întâlniri pe plan intern, în care a defilat: cu Oppsal (35-23) și Randesund (39-15).

Vipers este favorită în această partidă, dar Bietigheim are totuși un bilanț mai bun în jocurile directe, patru la număr, disputate în ultimii 3 ani. Echipa germană a obținut două victorii, un meci s-a terminat la egalitate, în timp ce Kristiansand a câștigat o partidă, chiar pe ultima, cu 34-26. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ PE HANDBAL A SUPERBET!

Brest Bretagne – Gyor, duminică, ora 17:00, Grupa B

În condițiile în care partida CSM București – Rostov Don nu se mai joacă, confruntarea dintre Brest Bretagne și Gyor se detașează din punct de vedere valoric de restul jocurilor, fiind finala acestei săptămâni în Liga Campionilor. Cele două echipe erau două candidate serioase și la finala mare a sezonului 2019-2020, dar pandemia de coronavirus a forțat până la urmă Federația Europeană de Handbal să anuleze sferturile de finală și turneul Final Four.

Formația franceză a fost singura echipă care a încurcat Gyor în ultima stagiune, după ce a terminat cu scorul de 27-27 în Ungaria. Și în Franța jocul a fost foarte strâns, campioana Ungariei reușind să se impună la limită, cu 29-28.

În prezent, cele două grupări sunt din nou în mare formă. Brest Breatgne a câștigat cele cinci meciuri oficiale în toate competițiile la cel puțin șapte goluri diferență. În nicio întâlnire nu a coborât ștacheta sub 28 de goluri. De partea cealaltă, Gyor a înregistrat un egal cu CSKA Moscova, 23-23, dar după acea partidă a fost debordantă. Înaintea deplasării în Franța, Gorbicz & Co au învins categoric Siofok cu scorul de 30-21 în deplasare, una dintre principalele adversare la titlu în Ungaria. Gyor deține în acest sezon o medie de 35,16 goluri per joc. Așadar, ne așteaptă un meci pe cinste între cele două formații.

Odense – Buducnost, duminică, ora 17:00, Grupa B 

Odense este una dintre cele trei echipe din Liga Campionilor, alături de CSM București și Brest Bretagne, care a obținut patru puncte după primele două meciuri. Programul, dar și situația echipei de la Vâlcea au avantajat-o până acum. Formația daneză va avea acum în față o echipă „răpusă” la rândul ei de Covid-19 în startul acestui sezon. 

Pentru că a avut aproape trei sferturi de echipă contaminată, Buducnost a trebuit să se recunoască învinsă la Podravka cu 29-26. La meciurile de săptămâna trecută cu CSKA (22-25) au revenit mai multe jucătoare, dar lipsa de pregătire din ultima perioadă a înclinat balanța în favoarea reprezentantei Rusiei. Acum, formația din Podgorica ar fi în fața primului meci în care ar avea mai multe gloanțe și cu siguranță va forța o victorie aici, pentru că altfel ar putea pierde contactul cu primele patru echipe din Grupa B. 

În 2018, Buducnost a câștigat ambele jocuri directe, cu 31-28 în Muntenegru și 26-22 în Danemarca.

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET PENTRU IPHONE SAU ANDROID ȘI ÎNCEPE SĂ COMPLETEZI BILETELE CÂȘTIGĂTOARE!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe handbal!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende sportului românesc. E posibil ca prezența fetelor noastre să le atragă atenția și să-i inspire să parieze și pe handbal. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe meciurile din Ligue 1! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează