GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bucură-te de cele mai valoroase trofee pentru pariori: SuperBiletele! Câte pariuri „verzi” prinzi în SuperCupă?

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 12:44 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 13:01

Se câștigă primul trofeu din anul calendaristic 2021 în fotbalul românesc! Dar cine pune mâna pe Supercupă?! Bucură-te de o emoție cât mai intensă în timpul în care vei vedea meciul programat azi, începând cu ora 19:00. Crește-ți experiența de iubitor al fotbalului cu ajutorul pariurilor pe care le plasezi. 

SuperPariuri la cote între 1.45 - 20.00!

Avem parte diseară de un duel al SuperOrgoliilor în care oferta de SuperPariuri îți dă posibilitatea să marchezi din prima, cât mai multe bilete verzi! Verifică oferta și vezi care și câte dintre opțiuni consideri că anticipează desfășurarea meciului. SuperPariurile combină piețe pre-meci din oferta standard și din oferta de pariuri speciale. Ai într-un singur pariu soliști, goluri, cartonașe, cornere, în diverse combinații.

Start “întârziat”

În principiu, acesta e trofeul care deschide sezonul competițional: meciul dintre campioana stagiunii precedente și câștigătoarea ediției trecute a cupei. Dacă aceasta e una și aceeași echipă, atunci Supercupa e disputată de către campioană și vicecampioană. Diseară, campioana CFR Cluj și FCSB se înfruntă la Ploiești pe stadionul Ilie Oană în meciul plasat înaintea începerii Play Off, mai târziu ca niciodată.

Campioana are prima șană, vicecampioana e mai în formă!

CFR joacă pentru a 7-a oară cu acest trofeu pe masă, un trofeu pus în joc pentru prima oară în 1994, câștigat atunci de Steaua, într-o finală contra Gloriei Bistrița. Ultima finală de Supercupă s-a jucat tot la Ploiești și a fost câștigată de Viitorul cu 1-0, într-un duel Hagi - Dan Petrescu în ceea ce privește băncile tehnice.

Azi, Edi Iordănescu vrea o revanșă în fața lui Toni Petrea după usturătorul 0-3 din campionat. O revanșă care poate certifica forța CFR-ului de a-și apăra titlul. În campionat, FCSB e pe verde. Liderul clasamentului fiind și cea mai eficientă formație în ofensivă și cea mai în formă echipă. 

Echipele probabile

CFR Cluj: Arlauskis- Manea, Burcă, Ben Youssef, Latovlevici- L. Aurelio, Hoban, Carnat- Rondon, Debeljuh, Chipciu

FCSB: Straton- Crețu, Haruț, Cristea, Panțîru- Oaidă, Simion, Șut- Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Arbitru e Radu Petrescu, care vine după 8 galbene acordate în Hermannstadt-FC Argeș și are o medie de 5 cartonașe galbene dictate în cele mai recente 6 meciuri arbitrate.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Dacă abia acum îți deschizi cont online pe site-ul sau aplicația Superbet, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri!

Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă Superbet a luat toate măsurile de prevenție și protecție împotriva COVID-19 pentru clienți și angajați. În agenție beneficiezi și de Pariul Șansă!

Acum, SuperBonusul se acordă și online și a crescut la +150%

Și pentru că Superbet își ascultă jucătorii, SuperBonusul din agenții a fost „transferat” și online și asta înseamnă că îți poți crește câștigurile dacă joci mai multe evenimente pe bilete, fie că pariezi în agenție, fie că pariezi online. Începi să primești SuperBonus de la al 6-lea meci adăugat pe bilet. Fă-ți cont online și prinde Superbonusul și pe site și în aplicație!

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciul la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul SuperSocial și setează-ți profilul pe în rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România!

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSUPER #SuperFotbal #SuperBonusuri #SuperPariuri

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Singurul român din sferturi caută din nou golul! De 13 ani nu au mai marcat românii în această rundă

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează