GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Singurul român din sferturi caută din nou golul! De 13 ani nu au mai marcat românii în această rundă

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 13:49 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 13:55

Nicolae Stanciu are meci diseară în sferturile de finală ale Ligii Europa, în deplasare, pe terenul lui Arsenal. Stanciu este singurul fotbalist român încă aflat în competițiile europene și ajunge aici după ce a fost decisiv în optimi, marcând goluri pentru Slavia Praga în ambele manșe.

Cota 6.00 pentru un nou gol în Europa

Pariurile speciale pe Arsenal – Slavia îl dau pe Stanciu al treilea favorit din echipa cehilor la un gol marcat pe Emirates, după Kuchta și Sima. Numele mijlocașului român pe tabelă ar opri o serie de 13 ani în care niciun jucător din țara noastră nu a mai marcat în Europa începând cu faza sferturilor de finală!

Ultimii marcatori în această rundă au fost Adi Mutu și Cosmin Contra, ambii în sezonul 2007-08. Mutu a fost MVP-ul Fiorentinei în dubla cu PSV Eindhoven, înscriind toate golurile trupei „viola” în acele meciuri (1-1 acasă, 2-0 în deplasare). Tot atunci, Contra s-a evidențiat la Getafe în dubla cu Bayern Munchen. Fostul selecționer a înscris în Germania golul de 1-1, în minutul 90, iar în retur a deschis scorul, dar meciul s-a terminat 3-3 și Getafe a fost eliminată.

Nici la calificări nu stăm mai bine. Din 2011, românii au ajuns în semifinale doar ca rezerve

Nicolae Stanciu este un titular obișnuit al Slaviei, iar prin dubla cu Arsenal poate rupe o altă serie negativă a stranierilor. În ultimii 12 ani, singurii români care au fost câștigători în sferturi s-au aflat pe banca de rezerve în ambele partide ale cluburilor lor: Tătărușanu (Fiorentina, 2015) și Alexandru Vlad (Dnepr, 2015). Niciunul nu a bifat minute în sferturi! În schimb, toți cei care au jucat au părăsit competiția.

În 2011, Cristi Săpunaru - aflat la FC Porto - a jucat în returul „dublei” din sferturi cu Spartak Moscova, câștigată de lusitani cu 10-3 la general. Fundașul a bifat apoi toate minutele din semifinale, cu Villarreal, și pe cele din finala cu Braga.

Românii ajunși în sferturile Europa League în ultimii 10 ani

Vlad Chiricheș, 2018-19: Napoli – Arsenal 0-2, 0-1 / rezervă în tur, 90 minute în retur

Ștefan Radu, 2017-18: Lazio – Salzburg 4-2, 1-4 / integralist în ambele meciuri

Alexandru Chipciu, 2016-17: Anderlecht – Manchester United 1-1, 1-2 / 32 minute în tur ca rezervă, 64 în retur

Nicolae Stanciu, 2016-17: Anderlecht – Manchester United 1-1, 1-2 / 65 minute în tur, 56 în retur ca rezervă (incl. reprizele de prelungiri) 

Ciprian Tătărușanu, 2014-15: Dinamo Kiev – Fiorentina 1-1, 0-2 / rezervă în ambele meciuri

Alexandru Vlad, 2014-15: Brugge – Dnepr 0-0, 0-1 / rezervă în ambele meciuri

Ștefan Radu, 2012-13: Fenerbahce – Lazio 2-0, 1-1 / integralist în ambele meciuri

Ciprian Marica, 2011-12: Schalke – Bilbao 2-4, 2-2 / rezervă în tur, 28 minute în retur ca rezervă

Cristi Săpunaru, 2010-11: Porto - Spartak Moscova 5-1, 5-2 / neinclus în lot în tur, 62 minute în retur ca rezervă

Sferturile Ligii Europa: Arsenal și Man United sunt marile favorite

Slavia Praga lui Nicolae Stanciu are cele mai mici șanse la victorie din partidele Ligii Europa de azi. Arsenal este marea favorită, cu 1.53, iar Manchester United este a doua, cu 1.58 pentru o victorie în deplasare la Granada. Cele două echipe din Anglia sunt și primele două favorite la ridicarea trofeului, cu 2.75 și 4.00 la pariurile antepost pe Europa League. Slavia Praga are 35.00, penultima în ordinea șanselor, fiind doar peste Dinamo Zagreb.

SuperPariurile europene sunt în SuperSocial!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români, și fii alături de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea! SuperFotbaliștii Generației de Aur intră zilnic și fac publice biletele jucate de ei pe Superbet. Descarcă și tu aplicația Superbet, deschide cont și arată-le și tu prietenilor ce pariezi sau urmărește pariurile lor, ale marilor fotbaliști sau ale celor mai buni jurnaliști din țară!

Bonusul de Bun Venit te așteaptă, dar și pariul șansă în agenții!

Dacă ești utilizator nou Superbet, pe site sau în aplicația de mobil, te bucuri de un Bonus de Bun Venit Sport de până la 500 lei acordat la primele 3 depuneri! Dacă preferi agențiile stradale iar acestea sunt deschise în orașul tău, trece-le pragul cu încredere și bucură-te de Pariul Șansă! Reintrodus la cererea pariorilor, acesta a ajutat zeci de mii de jucători, plătind peste 4 milioane de bilete!

9 echipe care joacă în campionatele altor țări! AS Monaco nu e singura campioană

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează