GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bundesliga Uber Alles! La Superbet ai cele mai bune cote pentru a paria pe campionatul Germaniei

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 10:42

Bundesliga e primul campionat tare din Europa care se reia, după pauza forțată de pandemia de coronavirus. Programul etapei a 26-a, prima care se va disputa începând cu data de 16 mai, a fost confirmat, iar la Superbet ai deja cele mai tari cote pentru meciurile din Germania.

Iar revenirea se anunță a fi cât se poate de spectaculoasă. E suficient să-ți spunem că sâmbăta viitoare se joacă marele derby dintre Borussia Dortmund și Schalke 04 pentru a te convinge.

DORTMUND - SCHALKE 04

Revierderby este, fără îndoială, capul de afiș al rundei a 26-a. Pe lângă încărcătura pe care acest meci o are de obicei, miza partidei este uriașă, mai ales pentru gazde. Borussia e la 4 puncte în urma liderului Bayern și nu-și permite pași greșiți în cursa pentru titlu. De cealaltă parte, Schalke e fără victorie de 7 etape, iar un nou eșec i-ar complica și mai mult misiunea de a obține un loc de cupă europeană.

Dortmund 1,47; Egal 4,45; Schalke 6,80

Deschide cont la Superbet si pariază pe prima etapă din Bundesliga!

LEIPZIG - FREIBURG

Aflată la rândul său în lupta pentru titlu, Leipzig a pierdut teren înaintea pauzei, când a remizat cu Leverkusen (1-1) și Wolfsburg (0-0). În aceste condiții, orice alt rezultat în afara victoriei este de neconceput. Însă Freiburg nu este un adversar facil și are ca obiectiv clasarea pe un loc european. Iar cele 3 victorii obținute în precedentele 4 partide directe reprezintă un avertisment serios pentru gazde.

Leipzig 1,33; Egal 5,20; Freiburg 9,25

HOFFENHEIM - HERTHA BERLIN

Un duel între două echipe cărora această pauză s-ar putea să le fi făcut bine. Hoffe are o serie de 5 meciuri fără victorie (inclusiv un eșec greu digerabil acasă cu Bayern, scor 0-6) și a coborât până pe locul 9, în timp ce Hertha are doar o victorie în ultimele 6 etape. Trebuie însă spus că formația din capitala Germaniei a obținut ultimele 3 succese din campionat în deplasare.

Hoffenheim 2,10; Egal 3,55; Hertha 3,40

FORTUNA DUSSELDORF - PADERBORN

O confruntare de care pe care. Dusseldorf e pe loc de baraj, la 4 puncte de prima poziție care asigură supraviețuirea automată, și vine după 3 etape fără înfrângere (o victorie, două egaluri). Paderborn e ultima, a pierdut ultimele 4 meciuri și un nou eșec ar condamna-o practic definitiv.

 

Dusseldorf 2,10; Egal 3,65; Paderborn 3,30

 

AUGSBURG - WOLFSBURG

După 4 înfrângeri în ultimele 5 etape, Augsburg a ajuns la doar 5 puncte de locul de baraj, astfel că are mare nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a nu-și complica și mai mult situația. Va avea însă în față un adversar care nu pierde în campionat de 6 meciuri. Astfel, Wolfsburg a revenit în lupta pentru Europa.

Augsburg 2,90; Egal 3,55; Wolfsburg 2,35

FRANKFURT - MONCHENGLADBACH

Eintracht a pierdut ultimele 3 meciuri disputate înainte de pauză și a coborât în a doua jumătate a clasamentului din Germania. Pentru a opri seria negativă trebuie să treacă de Borussia Monchengladbach, care e la 6 puncte de primul loc și încă speră la titlu. Gladbach așteaptă un succes la Frankfurt din 2015.

Frankfurt 3,00; Egal 3,50, Gladbach 2,30

FC KOLN - MAINZ

Ambele echipe au avut rezultate bune înainte de întreruperea campionatului, iar Koln poate chiar visa la o calificare în Europa League. „Țapii” nu câștigă de 3 meciuri în fața lui Mainz, dar speră să oprească această serie negativă duminica viitoare, mai ales că sunt neînvinși acasă în precedentele 9 dueluri directe.

Koln 2,00; Egal 3,60; Mainz 3,65

UNION BERLIN - BAYERN MUNCHEN

Debutantă în Bundesliga, Union Berlin face un sezon remarcabil și ocupă locul 11 după 25 de etape. Însă o așteaptă cel mai dificil test: meciul cu liderul Bayern Munchen. Bavarezii au 10 victorii și un egal în ultimele 11 etape, iar în ultimele 4 runde au marcat nu mai puțin de 15 goluri.

Union 11,00; Egal 6,25; Bayern 1,25

WERDER BREMEN - LEVERKUSEN

Penultima în clasament și cu un singur punct în precedentele 6 etape, Werder Bremen e obligată să ia toate punctele cu Leverkusen, o echipă care traversa o perioadă excelentă în momentul suspendării campionatului: 7 victorii în 9 meciuri. În tur a fost egal, 2-2, dar la precedenta vizită la Bremen, „aspirinele” au câștigat cu un incredibil 6-2.

Bremen 3,85; Egal 3,95; Leverkusen 1,85

 

Descarcă aplicația de Mobil Superbet Sport și vezi live toate meciurile din Bundesliga!

Citește și:

Începe noul sezon din Coreea de Sud. Continuă hegemonia lui Jeonbuk Motors? Pariază pe K League la Superbet

Streaming, cash out și cote mărite pe meciul de titlu din Nicaragua!

Supermeciuri în etapa a 8-a din campionatul Belarusului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close