GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Supermeciuri în etapa a 8-a din campionatul Belarusului

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 17:38

În această perioadă, până revin cele mai importante campionate din Europa, pasionații de fotbal și pariorii și-au îndreptat toată atenția către meciurile din Belarus, care au devenit mai spectaculoase ca niciodată. Vineri începe etapa a 8-a din campionatul Belarusului, iar partidele pot fi urmărite LiveStream pe site-ul Superbet sau în aplicația. Urmărește-ți echipa favorită și plasează pariul care îți va aduce un câștig important. 

Deschide cont și pariază la Superbet!

SLUTSK - ENERGETYK-BGU, VINERI, ORA 17:00

Surprinzătorul lider din Belarus, Slutsk, deschide etapa a 8-a împotriva lui Energetyk-BGU, pe teren propriu. Slutsk este, fără îndoială, revelația sezonului în Belarus. Formația pregătită de Vitali Pavlov are 3 victorii consecutive și e neînvinsă de 5 etape. Echipa care a terminat pe locul 11 anul trecut și care nu s-a clasat niciodată mai sus de poziția a opta nu dă semne că va renunța ușor la statutul de lider al campionatului. În runda trecută, Slutsk a câștigat la Minsk, 2-1 cu Dinamo, al patrulea meci din ultimele 5 cu cel puțin două goluri marcate. De altfel, ocupanta primului loc are și cel mai bun atac din Belarus, cu 14 goluri înscrise. Suferă însă în defensivă: a luat gol de fiecare dată în precedentele 9 partide de campionat.

Energetyk s-a aflat în postura celor de la Slutsk, după ce a câștiat în primele 3 etape, însă au urmat tot atâtea eșecuri, care au mai tăiat din entuziasmul oaspeților de vineri. Seria negativă s-a încheiat în runda trecută, prin victoria cu 2-0 obținută pe terenul penultimei clasate, Smolevichy. Cu 12 puncte, Energetyk este pe locul 4 și speră să confirme ultimul rezultat, mai ales că, până acum, nu a reușit să câștige în fața celor de Slutsk: două egaluri și două înfrângeri. Mai mult decât atât, în precedentele două dueluri directe, nici măcar nu a reușit să marcheze. 

Vezi aici toată oferta pentru meciurile din etapa a 8-a!

GORODEYA - MINSK,VINERI, ORA 19:00

În ultimii ani, Gorodeya și FC Minsk au oferit meciuri cu multe goluri. Un scenariu care s-ar putea repeta în etapa a 8-a din acest sezon pentru că oaspeții au cea mai slabă apărare din Belarus. Gorodeya a coborât în a doua jumătate a clasamentului (locul 10), după ce a luat un singur punct în ultimele două etape. Anterior, gazdele de la sfârșitul acestei săptămâni legaseră 3 victorii, toate cu 1-0. De altfel, Gorodeya este una dintre echipele care înscriu foarte puțin. Doar 4 goluri a reușit în actuala ediție de campionat.

Oaspeții de vineri au primit 15 goluri până acum (cele mai multe din Belarus), 5 dintre ele venind chiar în runda trecută, când formația din capitală a pierdut acasă cu Torpedo Zhodino (2-5). Minsk a pierdut 4 din ultimele 5 partide de campionat și, cu 9 puncte, ocupă abia poziția a 12-a în clasament. Totuși, cu 11 goluri marcate, gruparea pregătită de Andrei Razin are al doilea atac al campionatului, la egalitate cu BATE Borisov.

SLAVIA MOZYR - TORPEDO BELAZ, SÂMBĂTĂ, ORA 15:00

Aflată de un surprinzător loc secund înaintea etapei, Torpedo Zhodino o întâlnește pe Slaviei Mozyr, echipă care a excelat în atac, dar a dezamăgit în defensivă. Echipa din Zhodino a ajuns la 4 meciuri fără eșec și s-a cocoțat pe locul 2, înaintea mult mai titratelor BATE, Dinamo Minsk sau campioanei Brest. În deplasare, oaspeții din această etapă au reușit deja două victorii și un egal, singura înfrângere fiind eșecul cu Dinamo, de la Minsk.

 

Slavia nu a strălucit pe propriul teren. O victorie, un egal și o înfrângere sunt rezultatele înregistrate de echipa din Mozyr în cele 3 partide disputate acasă în acest sezon. Slavia s-a remarcat în debutul campionatului ca o echipă care dă multe goluri, dar încasează și mai multe. Doar un singur meci din cele 7 disputate s-a încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri marcate, ceea ce s-a reflectat si în golaverajul general, care este unul negativ: 10-12.

NEMAN GRODNO - RUH BREST, SÂMBĂTĂ, ORA 17:00

Ruh Brest, echipa cu cele mai multe egaluri până acum, se deplasează pe terenul lui Neman Grodno, unul dintre cele trei cluburi din Belarus care n-au pierdut acasă până în această rundă. Nou-promovata  a ținut cu dinții de fiecare punct. Echipa din Brest are cele mai multe remize din Belarus, 3. Mai mult, prudența a ajutat-o să ajungă la 4 meciuri fără înfrângere. 

Trupa din Grodno se numără printre dezamăgirile sezonului. După 7 etape, galben-verzii ocupă abia locul 14, primul deasupra zonei retrogradabile. Dintr-un singur punct de vedere, Neman a ieșit în evidență. Până acum, nimeni nu s-a impus pe Neman Stadium. Din cele 3 partide disputate, două au fost victorii cu 2-0, respectiv 3-0, iar un meci s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

ISLOCH - BELSHINA, DUMINICĂ, ORA 14:00

După două victorii consecutive, cu Slavia Mozyr și Vitebsk, săptămâna trecută, Isloch a fost redusă la tăcere de către Shakhtyor, care s-a impus categoric, scor 4-1, administrându-i lui Isloch cea mai drastică înfrângere din acest sezon. Totuși, Principalul atu al echipei este jocul solid de pe propriul teren. Acasă, elevii lui Zhukovskiy au o singură înfrângere în precedentele 9 partide.

Belshina are un început dezastruos de sezon și, pentru a nu se afunda și mai mult în subsolul clasamentului, un rezultat pozitiv cu Isloch este vital. Fără nicio victorie în acest start de camponat, cu doar 2 puncte acumulate, Belshina a înregistrat 5 înfrângeri și două victorii până acum. Cu o apărare șubredă, care nu o singură dată și-a arătat limitele, „lanterna roșie” din Belarus a primit gol în toate partidele din actualul sezon.

VITEBSK - SHAKHTYOR, DUMINICĂ, ORA 16:00

După o serie foarte bună, cu două victorii și un egal, a urmat declinul pentru Vitebsk. Jocul echipei s-a degradat brusc, astfel că, în ultimele două runde, elevii lui Yasinskiy au pierdut ambele partide, primind de fiecare dată cel puțin două goluri. Așadar, din cauza elor două eșecuri, Vitebsk a picat tocmai pe locul 8, cu 10 puncte obținute în primele 7 etape, și un golaveraj negativ de -2.

Shakhtyor are un moral ridicat înaintea confruntării de duminică, după ce a ajuns la trei victorii consecutive în toate competițiile și, mai mult, în ultimele două jocuri a marcat de fiecare dată câte patru goluri. În campionat, după o serie de trei partide fără victorie, echipa antrenată de Vernydub și-a redresat rapid jocul și a bifat două succese în cele mai recente două dueluri din campionat, cu Dinamo Brest și Isloch.

SMOLEVICHY - BATE, DUMINICĂ, ORA 18:00

Fără nicio victorie în campionat, cu doar 3 puncte acumulate în primele 7 etape, Smolevichy este penultima în clasament și are un început de sezon dezamăgitor, mult sub așteptări. În precedentele două jocuri, elevii lui Brazevich au bifat 2 înfrângeri, primind de fiecare dată cel puțin două goluri. Mai mult, nici în partidele de acasă echipa nu se descurcă excelent. Smolevichy are 9 partide la rând fără victorie pe propriul teren. 

De cealaltă parte, cea mai titrată echipă din Belarus, BATE, după un început dezastruos, cu 2 înfrângeri, și-a redresat rapid jocul, astfel că a înregistrat 4 victorii și un egal în ultimele 5 runde. Etapa trecută, formația antrenată de Alshevskiy s-a impus categoric împotriva lui Neman Grodno, scor 3-1. În ceea ce privește duelurile directe, cele două echipe s-au întâlnit doar de două ori, iar BATE a triumfat de fiecare dată.

DINAMO BREST - DINAMO MINSK, DUMINICĂ, ORA 20:00

Dinamo Brest, actuala campioană, a reușit să întrerupă săptămâna trecută o serie de două înfrângeri consecutive și a învins-o fără drept de apel pe Belshina, ultima clasată, scor 3-0. Totuși, în continuare echipa din Brest nu are sezonul de vis pe care și l-ar fi dorit, plătind pentru inconstanța și fluctuațiile de joc pe care le-a arătat. Așadar, formația antrenată de Kovalchuk este în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 9, cu 10 puncte.

Dinamo Minsk vrea să își refacă moralul în partida de duminică, după ce a cedat la limită etapa trecută, scor 1-2, cu Slutsk, liderul din Belarus, și a pus capăt unui parcurs favorabil în care a înregistrat două victorii consecutive. Principala problemă pe care trebuie s-o gestioneze x este jocul echipei din deplasare. Astfel, Dinamo Minsk are o singură victorie în precedentele 8 meciuri disputate pe terenul adversarelor.

Citește și:

Bundesliga Uber Alles! La Superbet ai cele mai bune cote pentru a paria pe campionatul Germaniei

Jucătorii își pregătesc consolele pentru duelurile finale din SuperCupa #jucămdeacasă. Petrolul – Craiova și Clinceni – Dinamo decid ultimul act

Începe noul sezon din Coreea de Sud. Continuă hegemonia lui Jeonbuk Motors? Pariază pe K League la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close