GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Începe noul sezon din Coreea de Sud. Continuă hegemonia lui Jeonbuk Motors? Pariază pe K League la Superbet

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 11:03

Începe noul sezon din Coreea de Sud. Continuă hegemonia lui Jeonbuk Motors? Pariază pe K League la Superbet

Coreea de Sud a fost inițial una dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus, dar acum situația este sub control și numărul cazurilor a scăzut la mai puțin de 10 pe zi. În aceste condiții, lucrurile încep să revină la normal, inclusiv în ceea ce privește fotbalul. 

Deschide cont și pariază la Superbet!

Astfel, de la sfârșitul acestei săptămâni, vom putea paria din nou pe meciuri din K-League. Campionatul din Coreea de Sud este cel mai puternic din Asia, dacă ne raportăm la numărul de victorii în Liga Campionilor de pe acest continent. Nu mai puțin de 11 trofee au obținut echipele din această țară, alături de alte 6 finale disputate.

Sezonul ar fi trebuit să înceapă în primele zile din martie, dar problemele provocate de COVID-19 au schimbat planurile inițiale. 

Totuși, unele cluburi au jucat la sfârșitul lunii februarie, în Liga Campionilor Asiei. În acea perioadă, pandemia începuse să se extindă, astfel că respectivele partide s-au disputat în condiții speciale. De exemplu, fanilor li se lua temperatura la întrarea în stadion. Deocamdată, astfel de măsuri nu sunt prevăzute, pentru că, cel puțin în primele etape, jocurile din K-League vor avea loc fără spectatori. 

SISTEMUL DE DESFĂȘURARE S-A SCHIMBAT 

Din cauza faptului că startul sezonului se dă mai târziu, această ediție de campionat va fi una mai scurtă. Fiecare echipă din primele două ligi sud-coreene va juca 22 de partide în sezonul regulat (în loc de 33, ca până acum). 

În K-League 1, primele 6 clasate vor evolua într-un play-off de 5 runde, în urma căruia se va decide campioana, în timp ce ultimele 6 clasate vor juca tot 5 meciuri pentru a determina cine retrogradează. 

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

MĂSURILE SPECIALE LUATE DE ORGANIZATORI 

Pe lângă faptul că se va juca fără spectatori, au fost luate și alte măsuri pentru a preveni apariția cazurilor de coronavirus. 

Astfel, fiecare jucător și oficial va fi testat, iar echipele în care va exista cel puțin un caz vor intra în carantină timp de două săptămâni. Dacă un jucător prezintă simptome de COVID-19, va fi scos din lot pentru meciul respectiv. 

CONTINUĂ SUPREMAȚIA LUI JEONBUK HYUNDAI MOTORS? 

Marea întrebare înainte de startul sezonului este dacă Jeonbuk Hyundai Motors va reuși să-și confirme supremația din ultimele sezoane. Actuala campioană a luat titlul în 5 din precedentele 6 sezoane. 

În cazul în care va fi din nou campioană, Jeonbuk Motors va deveni cel mai titrat club din K League. În acest moment, cu cele 7 titluri, este la egalitate cu Seongnam FC. Totuși, fotbalistul cel mai bine cotat din campionat evoluează la FC Seoul. Este vorba despre sârbul Aleksansar Pesic, care are o cotă de două milioane de euro pe Transfermarkt.

Jeonbuk va deschide actuala stagiune, vineri, 8 mai, de la ora 13:00, împotriva câștigătoarei Cupei din sezonul trecut, Suwon Samsung Bluewings. 

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE

Jeonbuk Motors - Suwon Bluewings 

Ulsan - Sangju Sangmu 

Incheon United - Daegu 

Gwangju - Seongnam 

Pohang Steelers - Busan I'Park 

Gangwon - Seoul

Vezi aici cotele primei etape din K League!

De Ionuț Tătaru, pentru Superbet 

Citește și:

Îi știi pe cei 7 antrenori români care au câștigat Cupa Campionilor?!

10 antrenori care au transformat total echipele lor. Cine ar fi pariat că rezistă atât?

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează