PUBLICITATE  ·  PUBLICITATE

Campanie inedită la pariuri! Stanleybet și Micutzu într-un proiect în care distracția are prioritate

Marti, 03 Septembrie 2019

Stanleybet Romania, una dintre companiile de top de pe piața pariurilor sportive din România a lansat o campanie de comunicare inedită - N-are cum! , prin care jucătorilor le este amintit, într-o manieră inedită, faptul că pariurile sportive au farmec atunci când sunt practicate exclusiv pentru distracție.

Protagonistul N-are Cum! este Micutzu, care, împreună cu Nicu Banea au realizat o serie de clipuri în care pariază pe evenimente cotidiene, cu scopul de a le reaminti romanilor ca distracția trebuie sa primeze atunci cand fac un pariu, indiferent de locul si obiectul pariului. 

Mai mult, pentru ca toată lumea să se distreze, toate pariurile sunt câștigătoare, astfel că, imediat ce decizi dacă ARE CUM sau N-ARE CUM, primești un premiu garantat pe Stanleybet.ro, după care vei putea vedea finalul clipului și deznodământul pariului.

Această inițiativă a Stanleybet România are scopul de a atrage atenția pariorilor că totul este bine atunci când jocul este echilibrat iar miza nu depășește câștigul. Distracția este garantată de fiecare dată dacă jocul este responsabil!

Pariurile există dintotdeuna, însă secretul pentru a te bucura de ele așa cum trebuie este să le practici atât timp cât în urma lor rămân doar lucruri pozitive. Nimic nu se compară cu adrenalina jocului sau cu bucuria câștigului, însă cel mai bine este atunci când pariurile îți aduc doar beneficii și nu pierzi nimic de pe urma lor. 

Joacă responsabil și bucură-te de experiență, câștigul e bonus! Ți-o spune și Micutzu.Dan Puric: „am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”Reacția lui Becali

Libertatea

Comentarii (1)

Constantin Ionut Florin  •  13 Septembrie 2019, 20:47

Și eu m as distra pe banii altora, păcat ca se face peste tot nonstop publicitate la Casino uri și feluri de a tepui oamenii.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1