GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Care sunt cele mai frumoase rochii de mirese la comanda din aceasta toamna?

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 17:43

Nunta proprie este un eveniment cu totul special în viața oricărei femei. Mai mult ca niciodată ținuta, machiajul, accesoriile, silueta, totul trebuie să arate impecbil. Pentru a nu avea surprize, pregătirile trebuie începute cu mult timp înainte.  Iar rochia aleasă de data aceasta trebuie să fie una care să se potrivească perfect gusturilor și importanței momentului. La Croitorie Picaso poți găsi tot ce ai nevoie pentru a te bucura de cele mai frumoase rochii de mirese la comanda.

La ora actuală există multe posibilități de a achiziționa rochii. Accesul la mijloace de informare și de inspirație este nelimitat. Însă rochia pe care o poți găsi printre miile de oferte disponibile va fi cu adevărat una care ți se va potrivi perfect? Va fi ușor să găsești ceea ce îți dorești cu adevărat? Cât timp vei pierde pentru a te bucuara de momentul revelației de a știi că în sfârsit ai ce îți dorești?

Pentru a scăpa de drama de a găsi modelul de rochie de mireasă mult visat, dar care să nu fie măsura, cea mai avantajoasă soluție este să apelezi la un atelier de croitorie care să poată realiza modelul de rochie pe care ți-l dorești, care să te poată consilia în privința a ceea ce se poartă și care să realizeze o rochie care să fie făcută special pentru tine.

La atelierul Croitorie Picasso găsești tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o rochie de mireasă, unică, originală, confecționată din materiale provenite de la case de modă din Italia, capabilă să rivalizeze cu crațiile de pe marile podiumuri de modă internaționale. Din magazinul de țesături și accesorii poți să îți alegi singură materialele din care preferi să fie realizată creația ta. 

Poți beneficia de consilierea unui designer vestimentar, care să te ajute să alegi mai bine modelul care ți se potrivește. Iar croitoresele de aici dispun de toată îndemânarea și priceperea de care este nevoie pentru a pune în operă dorința ta. Tot ce ai de făcut pentru a începe demersul este să treci pragul atelierului cu o schiță a ceea ce îți place, iar echipa de aici îți va oferi tot sprijinul și elemetele de care ai nevoie pentru a realiza rochia de mireasă la care ai visat. 

Garantăm că rezultatul final va fi unul pe placul tău, care te va încânta și te va face fericită!

Care sunt rochiile de mireasă cele mai la modă în toamna anului 2019?

Pentru a te ajuta să te inspri și a îți face curaj să treci pragul acestei croitorii iată mai jos câteva recomandări privind rochiile de mireasă pe care să le alegi în acest sezon:

Rochie de mireasă prințesă

Este cel mai apreciat și mai des ales model de rochie de mireasă.  Cu corset și mult volum în partea inferioară, aceasta este rochia pe care visează orice femeie să o poarte în cea mai specială zi din viața ei. Posibilitățile de alegere și de combinare a materialelor sunt nelimitate. Cel mai adesea se optează pentru dantelă în partea de sus și mătase, voal, tafta, organza, satin pentru partea de jos sau chair pentru o rochie complet făcută din dantelă, cu dublură de mătase, voal, organza etc. . Corsetul poate fi cu broderie aplicată sau manuală, cu cusătruri de mărgele, pietre, paiete sau cristale etc.

Rochie de mireasă cu trenă

Fiind un model mai pretențios, această variantă chiar este potrivită pentru acest eveniment. Pot fi folosite materiale prețioase, dantele și broderie manuală, în combinație cu o țesătură specială de cea mai bună calitate. Se poartă chair varianta cu trenă detașabila, oferind posibilitatea de a deveni mai lejeră după ce s-au terminat cele mai importante momente ale evenimentului.

Rochii de mireasă retro

Miresele care vor să iasă un pic din tipare pot opta în această toamnă pentru o variantă mai puțin pretențioasă, dar la fel de prețioasă, prin calitatea materialului ales și prin originalitatea designului. Uramând discret linia corpului, stil Chareston, sau parcă desprinsă dintr-un tablou cu muze, cu talie  înaltă sau imediat sub linia sânilor, aceast stil de rochie poate fi o alegere cu totul specială. Se poate opta chair și pentru o variantă scurta sau midi. Remarcabil este că la acest tip de rochie imaginația poate juca un rol foarte important. Poți alege o culoare crem, roz sau chiar una cu sclipiri argintii sau aurii, cu dantelă, din satin sau din cea mai fina organza...

Oricare ar fi modelul de rochie de mireasă preferat, la Croitorie Picasso ai posibilitatea de a  realiza o rochie de mireasă pe comandă. Acesta esteatelierul de creatie de care ai nevoie pentru confecționarea unei rochii de mireasa de excepție, originală, deosebită și complet pe gustul tău. Cel mai mare avantaj va fi că nu va mai trebui să pierzi ore și zile în șir pentru a găsi ceea ce îți dorești și că poți avea parte, mergând într-un singur loc, de rochia de mireasă la care ai visat.

Pentru mai multe detalii despre magazinul de țesături și despre atelier accesează site-ul Croitoriepicasso.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează