GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cartea “Fotbalul în cârje”, de Marcel Pușcaș, la chioșcurile de ziare de începând de marți, 27 octombrie!

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 15:47 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 11:20

Gazeta Sporturilor lansează cartea “Fotbalul în cârje”, scrisa de Marcel Pușcaș!

“Pușcaș avea însă, și are, de ce să fie ascultat. De ce să aibă asemenea pretenție?!

Întrucât a intrat devreme în fotbal și până la cei 60 de ani, pe care-i va împlini în 12 octombrie anul acesta, n-a mai părăsit fenomenul. A fost de toate, un veritabil OM - ORCHESTRĂ.

A început ca jucător, mijlocaș central cu un titlu și o Cupă câștigate în tricoul Stelei și o selecție în echipa națională (1983, amical de 1 - 0 cu RDG), cariera frântă însă prematur, la nici 25 de ani, după o accidentare urâtă. De pe gazon a trecut pe bancă, fiind antrenorul care a reușit să califice după 18 ani Rapidul în Cupa UEFA.”scrie Ovidiu Ioanitoaia in prefata cartii.

300 de pagini despre fotbal! Cartea o puteti cumpara de marti, 27 octombrie de la chioscurile de ziare din toata tara si online pe www.colectii.libertatea.ro!

Cartea costa 39 lei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  28 Octombrie 2020, 14:38

In fine, a fost descoperita noua "Printesa neprihanita"! Aceasta este intruchipata de cel mai nou, cel mai proaspat scriitor al Romaniei, Marcel Puscas. Pe fiecare pagina, din fiecare relatare, din fiecare intamplare traita de acest polivalent cetatean, reiese faptul ca "i s-a propus...", "i s-a oferit...", "s-a incercat...", insa El a ramas neclintit, neobosit aparator al dreptatii, al moralitatii, cu deosebit respect fata de legi si morala... Cu astfel de semeni sa tot defilam! P.S. Cum s-o impaca moralitatea atribuita dlui Puscas cu inrolarea sa in echipa Burleanu, dincolo de explicatiile sale, cam greu de inteles?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează