GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce îți pregătește Supersăptămâna de pariuri

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2024 12:58 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 13:09

De luni până joi, lasă-te încântat de meciuri tari! Fie că vorbim despre partidele din SuperLigă, Top 5 campionate sau cupele europene mult așteptate, fă-te comod și află tot ce trebuie să știi despre programul săptămânii.

Un cocktail de emoții

Săptămâna ce tocmai a început promite că va veni la pachet cu multe sentimente pentru fani. În drumul spre victorie, atât echipele cât și susținătorii lor trebuie să treacă printr-o multitudine de emoții, de la agonie la extaz, de la lupta pentru posesie la sărbătoare sau, de ce nu, tristețea unei înfrângeri. Fotbalul este un cocktail de emoții, iar săptămâna aceasta, ai ocazia să experimentezi și tu o porție importantă din aceste trăiri. E timpul pentru Top 5, SuperLigă, Liga Campionilor, Europa League și Conference League. 

Luni, în SuperLigă, se joacă ultimele partide din etapa cu numărul 26. FCSB este invitată să își consolideze poziția de lider tocmai la Cluj, pe terenul șepcilor roșii. Înaintea meciurilor de astăzi, roș-albaștrii sunt cu 6 puncte înaintea lui Rapid, formație de pe locul secund al clasamentului. O victorie și FCSB poate să mărească în mod considerabil distanța față de echipele ce o vânează în goana spre titlu. Ce trebuie menționat e că, în ultimele 3 partide jucate de cele două formații în SuperLigă, U Cluj e de neînvins, cu o victorie și două egaluri.

Vezi cotele Superbet pentru partidele zilei din SuperLigă!

Marți și miercuri, este timpul pentru Liga Campionilor. Cele patru partide programate în turul optimilor sunt Inter – Atletico Madrid, PSV – Dortmund, FC Porto – Arsenal și Napoli – Barcelona. Dincolo de emoția generală a celei mai tari competiții europene de fotbal intercluburi, curioșii își îndreaptă ochii și spre evoluția Barcelonei, aflată din nou în play-off după o pauză de două sezoane. Cu evoluții departe de așteptări în campionat și cu un antrenor care și-a anunțat deja plecarea la sfârșitul sezonului, ce pot face catalanii? Iată că Barcelona e de neînvins în ultimele 5 partide jucate cu Napoli. Mai mult, în sezonul 22-23, când îi întâlnea pe napoletani în play-off-ul Europa League, Barcelona obținea calificarea după un egal în tur și o victorie clară în retur.

Partidele din Liga Campionilor beneficiază de Superavantaj. Află mai multe!

Joi, toate privirile sunt îndreptate spre Europa League și Conference League. Cu nici mai mult, nici mai puțin de 15 partide programate, inspirația pentru bilete e la cote maxime. Bucură-te, împreună cu Superbet și cea mai tare selecție de cote, de o nouă săptămână în care fotbalul este ridicat la rang de artă.

Verifică aici cotele Antepost de la Superbet pentru Europa League!

 

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close