GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cea mai veche competiție fotbalistică din lume își cere drepturile, iar Premier League îi face loc! Cine produce surpriza în turul 3?

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 17:20 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 17:21

Cupa Angliei se joacă în Regat din 1871, adică de pe vremea când la noi domnea dinastia Hohenzollern-Sigmaringen prin Carol I, iar fotbalul era o necunoscută în spațiul carpato-danubiano-pontic. Primele două trofee au ajuns în vitrina lui Wanderers, echipă care nu mai există azi, dar fotbalul organizat a luat avânt de acolo. Am ajuns la ediția cu numărul 140 a FA Cup, care se va desfășura de vineri până luni și la care vor participa și trupele din primele divizii. Mereu au fost surprize în Cupa Angliei, iar pariorii sunt tentați să le caute din nou. Suntem siguri că statisticile și informațiile din acest articol te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune!

Deschide cont online la Superbet și pregătește-te pentru un weekend britanic în cea mai veche competiție fotbalistică din lume!

Liverpool gafează des, iar Aston Villa e gata să accepte un nou cadou

Una dintre echipele mari care nu par să rezoneze cu FA Cup este campioana Liverpool. E fapt dovedit de rezultatele din imagine (3 gafe mari în ultimii 5 ani), dar și de palmaresul all time: 7 trofee câștigate, în condițiile în care Chelsea și Tottenham au câte 8, Manchester United 12, iar Arsenal are 14. Aston Villa, adversara din această seară, a câștigat FA Cup tot de 7 ori, astfel că nu are prea mult respect pentru cormorani. 

În plus, Liverpool se cam pierde cu firea când merge pe Villa Park din Birmingham, iar ultimele două rezultate directe pe acest stadion vorbesc de la sine: 7-2 și 5-0 administrate de gazdele de azi, pe 4 octombrie în campionat și în 2019 în EFL Cup. Așadar, iată din start o posibilă surpriză a turului 3 din Cupa Angliei!

Pariază pe o eliminare prematură a lui Liverpool în Cupă și urmărește meciul cu Aston Villa Live Stream, de la 21:45, pe site sau pe aplicația de mobil de la Superbet!

Arsenal, City și West Ham au pățit-o și ele

Liverpool e echipa mare care gafează cel mai des în FA Cup, dar nu singura. Arsenal, trupă care a câștigat de cele mai multe ori această competiție, are și ea la activ isprave de tristă amintire. În 2016 și 2018 a fost eliminată de Watford, respectiv Nottingham Forest, ultima fiind echipă de ligă secundă. În 2019, West Ham United a încasat un rușinos 4-2 de la Wimbledon, adversar venit din zona cluburilor semi-amatoare, iar Manchester City a pierdut trofeul în fața lui Wigan, în urmă cu 8 ani.

Wigan și Portsmouth, ultimele câștigătoare surpriză ale Cupei

Chiar dacă FA Cup a oferit surprize fără număr de-a lungul anilor, acestea s-au produs într-o majoritate covârșitoare înaintea fazelor finale. Sita a mai scăpat granzi, dar până prin sferturi sau semifinale, când lucrurile au revenit la normal și trofeul a ajuns la una dintre favorite. Au fost și câteva excepții, iar Wigan, pe care am amintit-o deja drept călău al lui City în finala din 2013, a fost un adevărat miracol în acel sezon. Wigan a retrogradat în acel an, dar a câștigat trofeul și a jucat în Liga Europa ca participantă a eșalonului secund din Anglia, Championship. Portsmouth, în 2008, a fost și ea o câștigătoare din afara clubului select al trupelor din Londra, Liverpool și Manchester, iar în rest secetă pentru pitici. Wimbledon și Coventry au mai dat lovitura la final de ani ’80, iar Sunderland și Ipswich au fost surprizele anilor ’70. 

Instalează aplicația, vino pe SuperSocial și spune-le și prietenilor cine crezi tu că va furniza surpriza în turul 3 al FA Cup!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Hall of Fame-ul visat de Șumudică! Ei sunt cei 9 antrenori români cu titluri câștigate în Europa

Marin Popa din Balș ne spune cum a câștigat 50.000 de euro la X Jackpot: “Am jucat la același aparat câteva zile, iar Shining King a fost cu noroc”

Granzii Spaniei nu mai sunt siguri de coroană! Atletico și Sociedad au pus gând rău Barcelonei și Realului. Care provincie câștigă lupta?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  10 Ianuarie 2021, 20:54

este un proiect minunat pentru persoane1e cu *** mai nou sistem inte1igent de căutare pentru a găsi un parrtener de *** - www︎.︎Domeser︆.︆com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează