GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cei mici sunt mulțumiți, granzii vor potul cel mare! Miza financiară din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 16:09 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 16:09

Liga Campionilor 2021/2022, a 30-a ediție sub acest nume, propune atât o luptă fascinantă pentru cel mai mare trofeu european, cât și o bătălie financiară pentru sute de milioane de euro puse în joc în cea mai mare competiție intercluburi din lume. În timp ce echipele mici, în frunte cu Șeriff Tiraspol, au dat lovituri financiare importante doar prin calificarea în grupe, "granzii" pun ținta pe potul cel mare: triumful suprem și potul pus în joc de UEFA!

Nu ai cont la Superbet? Creează unul acum, ia bonusul de bun-venit și trăiește adrenalina noului sezon al Ligii!

Șeriff și Malmo au dat lovitura

Într-o ediție în care marile echipe și-au făcut loc, direct sau din preliminarii, spre grupele competiției, cele două mari surprize vin din Republica Moldova, respectiv Suedia. Șeriff Tiraspol a trecut prin toate tururile de calificare pentru a deveni prima echipă din țara vecină care simte aerul tare al grupelor Ligii, în timp ce Malmo a revenit "la locul faptei". Ambele s-au ales cu 15.5 milioane de euro pentru calificarea la masa bogaților, iar bugetul european se poate rotunji în funcție de performanțele obținute în grupe: 2.8 milioane de euro pentru o victorie și 900.000 de euro pentru un egal! 

Continuă Șeriff sezonul european de vis? Vezi SuperOferta Superbet și plasează-ți pariurile!

Granzii Europei au alte calcule

În timp ce Șeriff și Malmo au ajuns, practic, la marele obiectiv al sezonului european, marile cluburi de pe Bătrânul Continent văd în faza grupelor un scop care trebuie bifat și care va aduce un plus financiar de care va fi nevoie pentru ajustarea bugetului pentru sezonul viitor. Echipe precum PSG, Bayern, City, Liverpool sau Manchester United, obișnuite cu fazele finale ale competiției în ultimii ani, plusează cu banii aferenți calificărilor în optimile de finală (9.6 milioane de euro), sferturile de finală (10.6 milioane de euro), semifinale (12.5 milioane de euro) și, de ce nu, finală (15.5 milioane de euro). Un parcurs lung aduce, de asemenea, mai mulți bani din drepturile TV, în funcție de numărul de echipe care participă din fiecare țară!

În 2022 se poate câștiga mai mult decât în 2021

Destinația sezonului de Liga Campionilor e Sankt Petersburg, în mai 2022, acolo unde cei mai buni dintre cei buni vor juca având pe masă "Cupa cu Urechi" și garanția că au un loc în istoria modernă a fotbalului european. Anul trecut, suma maximă la care putea ajunge echipa care câștiga tot, inclusiv trofeul și se califica în Supercupa Europei ajungea la 82.1 milioane de euro. În 2022, UEFA a plusat, iar potul cel mare aferent performanțelor fotbalistice ajunge la 85.1 milioane de euro, 3.5 milioane de euro dintre acestea venind sub formă de bonus pentru calificarea în Supercupa Europei, acolo unde victoria mai aduce un potențial bonus de un milion de euro!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! 

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Start în grupele Ligii! Dau Messi, Mbappe și Neymar marea lovitură? Vezi Cotele Speciale Superbet

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează