GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cel mai important producător de capace de plastic

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 12:57

Siguranța produselor și mărfurilor, protejarea conținutului pe tot traseul transportului și depozitării sunt esențiale pentru menținerea prețului și valorii acestora. De aceea, pentru succesul oricărei afaceri de producție și distribuție produse sau mărfuri calitatea recipientelor și a capacelor de plastic este indispensabilă în susținerea marketingului unui bun sau a unui produs. Dacă sunteți în căutarea unui producator capace plastic care să vă ajute să aveți cele mai bune rezultate de la începutul până la sfârșitul procesului de ambalare, transport, depozitare, distribuție și comercializare produse alegeți Schoeller Allibert.

Compania a dezvoltat o gamă de produse de plastic, atât standard, cât și personalizate, care satisfac cel mai bine nevoile clienților pretențioși și dornici de performanță. Și pentru că produsele standard nu se potrivesc fiecărei întrebuințări, pentru a fi siguri că, fiecare client aflat în căutarea produselor potrivite, va găsi în oferta companiei acel capac de plastic de care are nevoie, producătorul  vine pe lângă produsele standard, de înaltă calitate și cu soluțiilor personalizate.

 

Criteriile după care se ghidează întreaga  activitate de producție capace plastic sunt calitate, performanță și inovație.

În cei peste 50 de ani  de experiență Schoeller Allibert a reușit să construiască  o  companiei cu autoritate, care este respectată și apreciată în întreaga industrie de producție materiale plastice. Produsele realizate sunt sinonime cu performanța, calitatea și inovația și sunt apreciate de toți partenerii, conferind un plus de valoare oricărui brand care decide să îi folosească produsele.

Relațiile comerciale de producție și distribuție soluții de ambalare și capace plastic, se desfășoară în întreaga lume, inclusiv în țara noastră.

Principiile după care se desfășoară activitatea companiei, indiferent că vorbim de soluții de ambalat, de navete sau de capace de plastic,sunt constante și de prim rang.

Experiența și cunoștințele dobândite de-a lungul timpuluireprezintă un criteriu foarte important pentru alegerea celor mai bune soluții de realizare a unor produse de înaltă clasă. Această experiență este transmisă prin programe de instruire și de ucenicie pentru a păstra tradiția și nivelul ridicat de performanță din cadrul companiei.

Inovația și proiectarea reprezintă pentru Schoeller Allibert cheia succesului de-a lungul timpului.Compania vine în sprijinul clienților cu soluții adaptate și sigure de la etapa de proiectare a unui produs și până la finalizarea lui.

Calitateaeste garantată indiferent de ce produs vorbim. Toate produsele sunt verificate constant pentru neconformități și defecte, astfel încât corecțiile și ajustările să poată fi făcute imediat. Sunt producătorul de capace de plastic cel mai exigent și pretențios atunci când vine vorba de satisfacerea nevoilor și dorințelor clienților.

Performanțaeste cuvântul care îi ghidează în realizare fiecărui produs și în activitatea de fiecare zi. În calitate de producător capace plastic ce se respectă, compania rezolvă  prompt toate solicitările clienților, livrând toate comenzile la cele mai înalte standarde de performanță, în cel mai scurt timp cu putință. Datorită măsurilor de control al stocurilor existente, însoțite de dialogul permanent cu clienții pentru a stabili nivelul necesar al stocurilor de bază lunare sau anuale necesare, garantează eficiența în producție și în livrare.

Calitatea serviciilor și viteza de livrare, promptitudinea și amabilitatea personalului de vânzări, atent de fiecare dată când primesc o solicitare sunt demne de apreciat.

După aproape 50 de ani de servicii, durabilitate realizată cu o echipa managerială  de  excepție și după aproape 50 de ani de experiență în industrie, Schoeller Allibert  vă poate ajuta cu cele mai bune capace de plastic și soluții de ambalare din plastic, încă de  la faza incipientă a proiectului vostru de producție, prin realizarea inclusiv a unui design personalizat de capace de plastic.

De ce să alegeți capacele de plastic ale companie Schoeller Allibert?

  • Pentru că este un mume sinonim cu producția, calitatea și performanța în materie de soluții de ambalaje din plastic returnabile.
  • Deoarece compania are un patrimoniu bogat, fiind formata din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.
  • Întrucât în prezent sunt lider european în piața soluțiilor de ambalare din plastic și dezvoltă operațiuni la nivel mondial.

Industriile cheie în care evoluează activitatea companiei sunt: agricultura, industria auto, industria alimentara și de procesare a alimentelor, industria băuturilor, retail, producția industriala și servicii de pooling.

Oferă o gama completa de soluții de ambalare din plastic returnabil, atât produsele standard, cât și produse complet personalizate. Principale tipuri de produse pe care le concep, produc și distribuie sunt: containere mari pliabile (FLC), lăzi pliabile (FSC), boxpaleti rigizi din plastic, navete și tăvi pentru industria băuturilor, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, găleți certificate ONU pentru manipularea substanțelor periculoase, containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor, paleți din plastic și cărucioare pentru manipularea navetelor, capace de plastic.

Principalele avantaje ale acestor soluții de ambalare distribuite și în România sunt : calitatea superioara, utilitatea și durabilitatea. Achiziția și folosirea de astfel de produse contribuie la sporirea eficienței și rentabilității lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajută la protejarea mediului.

Dacă sunteți în căutarea unui producător de capace plastic,Schoeller Allibert vă poate ajuta să aveți cele mai eficiente soluții, ce garantează calitate de la începutul până la sfârșitul procesului de ambalare, transport, depozitare, distribuție și comercializare a produselor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează