GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cine merge la Mondial? Portugalia şi Polonia sunt favorite în finalele din play-off

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 19:04 / Actualizat luni, 28 martie 2022 19:04

Portugalia, Macedonia de Nord şi Suedia sunt câştigătoarele semifinalelor de baraj, de joi seară. Lor li se adaugă Polonia, care a profitat de descalificarea Rusiei. Acestea sunt cele patru echipe naţionale care se vor lupta pentru cele două locuri pentru Campionatul Mondial din Qatar. Vezi aici oferta Superbet şi alege echipele care vor juca în Qatar!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Europa mai are trei locuri disponibile pentru Campionatul Mondial din Qatar, programat la finalul acestui an, însă ultimul loc va fi decis abia în vară. Ţara Galilor a câştigat meciul cu Austria şi este calificată în finala play-off-ului, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre Scoţia şi Ucraina. Din cauza contextului actual, acea partidă se va disputa la o dată ulterioară. 

Nu uita, meciurile din barajul pentru Mondial beneficiază de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Macedonia de Nord caută o nouă minune 

Şocul zilei de joi a venit în Italia, la Palermo. Pe „Renzo Barbera”, Macedonia de Nord a dat lovitura în minutele de final ale partidei cu Squadra Azzurra, iar campioana europeană en-titre va vedea pentru a doua ediţie consecutivă mondialul de la televizor. 

În Portugalia, gazdele au tremurat în meciul cu Turcia, chiar dacă scorul final nu arată acest lucru. Penalty-ul ratat de legenda turcilor, Burak Yilmaz, a stopat orice speranţă a naţionalei Turciei pentru calificarea în Qatar, iar Portugalia a punctat pentru 3-1 în ultimele secunde ale partidei. 

Cristiano Ronaldo nu a marcat, însă forţa ofensivă a Portugaliei a fost destul de puternică încât să răpună Turcia. Starul lui Manchester United nu se va duela doar cu puternicii fundaşi nord-macedoneni, dar va avea un duel de la distanţă şi cu Robert Lewandowski. 

Pe cine mizezi? Vezi aici Cotele Speciale pentru duelul de la distanţă dintre Lewandowski şi Ronaldo!

Suedia a câştigat în 120 de minute 

Suedia a avut nevoie de 120 de minute pentru a trece de Cehia, chiar dacă a jucat pe teren propriu. Totuşi, suedezii au avantajul că sunt deja conectaţi la importanţă finalei de play-off. În acelaşi timp, Polonia, care ar fi trebuit să joace împotriva Rusiei, s-a „mulţumit” cu un amical cu Scoţia, încheiat la egalitate.

Polonia porneşte cu prima şansă. Dispută partida cu Suedia pe teren propriu, la Chorzów, însă au un bilanţ catastrofal în meciurile directe cu adversara de marţi seară. 

Ultima dată când Polonia a învins-o pe Suedia a fost în 1974, iar ultima întâlnire directă, cea de la Campionatul European de anul trecut este de tristă amintire pentru poporul polonez. Suedia s-a impus cu 3-2 în ultimul meci din faza grupelor, în ciuda „dublei” reuşite de Robert Lewandowski. 

Intră în SuperSocial, singura reţea de socializare a pariorilor 

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! Vino alături de ambasadorii Superbet în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Cel mai puternic play-off din istorie! Cum arată cotele antepost pentru finalul de sezon din România

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează