GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Pariază la Superbet pe semifinalele campionatului australian de fotbal!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 15:07 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:08

de Gigi Stancu, Superbet

A-League nu e chiar Premier League sau Bundesliga, dar e campionatul cu care ne trezim mereu în față, de la primele ore ale dimineții. Australienii sunt pe un fus orar care ne permite să ne bucurăm de sportul cu balonul rotund cum deschidem ochii. Să ne bucurăm și să-l pariem la Superbet online, dar și în agenții, pentru că acestea se deschid la ora potrivită. Prima ligă de fotbal din Australia a fost una dintre cele mai sigure în pandemie, rar având meciuri amânate, după realuare. Astfel, A-League a ajuns la termen în fața ultimelor partide, care se vor juca în prima parte a zilei de miercuri.

Deschide cont online la Superbet și pariază de dimineață pe meciurile de fotbal din prima ligă a Australiei!

E război civil în Melbourne

Prima semifinală din A-League se va juca miercuri, de la ora 10:00 de dimineață, între Melbourne City, cea mai reprezentativă echipă a comitatului Victoria și sora mai mică din suburbie, Western United. Evident, cei de la Melbourne sunt favoriți, dar nu chiar atât de detașați. Au încheiat sezonul regulat pe locul 2 și se așteptau să joace semifinala cu Brisbane Roar, o echipă mult mai bine clasată decât Western Union. Aceasta a pierdut însă barajul și cele două echipe din zona Melbourne se vor înfrunta pentru un loc în finala de duminică. Fundașul Richard Windbichler și atacantul Jamie Maclaren, golgheterul Australiei, sunt cei mai valoroși jucători ai lui Melbourne, iar kosovaro-albanezul Besart Berisha și grecul Apostolos Stamatelopoulos sunt gurile de foc ale celor din suburbie. Melbourne a învins-o pe Western în ambele meciuri jucate în 2020, scoruri 3-1 și 3-2. 

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază pe victoria celor de la Melbourne City, care îți poate dubla orice investiție!

FC Sydney – Perth e reeditarea finalei de anul trecut

Banii n-aduc fericirea nici în Australia, iar acest lucru e demonstrat de poziția de pe care atacă această semifinală FC Sydney și Perth Glory. Trupa de pe coasta de est a Australiei era abia a cincea favorită la câștigarea titlului, iar Perth principala, beneficiind de cel mai valoros lot din campionat. Pe teren, lucrurile au stat invers, Sydney defilând și terminând pe locul 1 sezonul regulat, iar Perth chinuindu-se să prindă locul 6, ultimul care a dus la barajul pentru play-off. Astfel, Sydney s-a odihnit și a așteptat ca Perth să treacă de Wellington Phoenix, pentru a ajunge în această semifinală. Ultima partidă directă, din martie 2020, s-a încheiat 0-0, iar Sydney are de ce să se teamă în meciul care va începe la ora 13:10. 

Dacă simți o surpriză, pariază pe Perth Glory, o echipă cu foarte mulți străini în lot! FC Sydney – Perth Glory a fost finala de anul trecut, câștigată de Sydney la penalty-uri, după 0-0 în primele 120 de minute de joc!

Primii doi căpitani ai echipei sunt spaniolii Juande și Diego Castro, iar italianul Bruno Farnaoli e principalul marcator al echipei. La Sydney trebuie urmăriți germanul Alexander Baumjohann, francezul cu cetățenie britanică, Adam Le Fondre, al doilea golgheter al campionatului și sârbul Milos Ninkovic, trecut pe la Dinamo Kiev și Steaua Roșie Belgrad. Campioana A-League 2019-2020 se va decide duminică, 30 august, de la ora 11:30, pe teren netru, așa cum se joacă și aceste două semifinale.

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază pe prima ligă de fotbal din Australia, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

SuperCampionatul s-a întors! Transformă-l într-o competiție profitabilă pe Superbiletele tale!

SuperCampionatele care dețin supremația în Europa! Vezi cotele pe campioanele sezonului 2020-2021!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează