GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperCampionatul s-a întors! Transformă-l într-o competiție profitabilă pe Superbiletele tale!

SuperCampionatul s-a întors! Transformă-l într-o competiție profitabilă pe Superbiletele tale!
SuperCampionatul s-a întors! Transformă-l într-o competiție profitabilă pe Superbiletele tale!

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 18:21 / Actualizat vineri, 21 august 2020 19:45

Fluier de start în ediția 103 al campionatului, una în care Provincia aruncă în lupta pentru titlu 3 echipe (CFR, Craiova și Viitorul) și în care Bucureștiul (doar FCSB pare că va ataca titlul) ar putea să nu aibă forța de a câștiga primul titlu în actualul format competițional, unul care în 5 sezoane le-a dat campioane pe Astra (2016), Viitorul (2017) și CFR Cluj (2018, 2019, 2020).

 Chiar dacă ne dezamăgește des, suntem și prizonierii unor amintiri frumoase trăite pe stadion, în agențiile Superbet, alături de prieteni și alături de cei care ne-au devenit prieteni. Așteptăm fiecare ediție și sperăm că va fi peste sezonul trecut. Poate de data aceasta, chiar așa va fi! Vezi acum cele mai mari cote pe meciurile din campionatul nostru și pune SuperBilete încă din prima etapă!

Titlul se va câștiga după un maraton de meciuri!

40 de meciuri va avea de jucat formația care va cuceri titlul 103 pus în joc în România. Cele 30 din sezonul regulat (15 etape în tur și 15 în retur), plus 10 în play off (5 în tur și 5 în retur). Un număr record de meciuri. Primul titlu s-a câștigat în decembrie 1909 după doar două meciuri jucate. 112 ani mai târziu, în 2021 el va fi câștigat după 40! Crește așadar efortul. Vom și și noi răsfățați oare cu un fotbal de calitate? Sperăm an de an. Și uneori, primim cadou de la echipe și meciuri de care suntem mulțumiți. Acum, echipa campioană în România va avea de jucat mai multe meciuri decât formațiile care vor deveni campioane în La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga și Ligue 1. Echipează-te gratuit cu aplicația Superbet, instalată de peste 2.000.000 de pariori români să ai mereu acces la avancronicile tuturor meciurilor din campionat, să poți paria de oriunde ești și să poți retrage câștigurile pe care le reușești!

Numărul 16 a adus cele mai mari performanțe în Europa

Superstiție la granița cu știința precisă a cifrelor statistice care totuși... pot și ele să nu fie mereu relevante. Sezonul UEFAntastic din 2006 a venit cu 16 echipe. E drept că de atunci, lucrurile au evoluat. Mai repede și mai consistent pentru alte țări, mai greu, un progres cu aură de „bătut pasul pe loc” dacă e să privim din perspectiva cea mai optimistă. Campionatul a ajuns pe un loc 29 în clasamentul coeficienților UEFA. Cel mai sus a ajuns pe locul 7, în sezoanele 2008-2009 și 2010-2011. O perioadă în care CFR Cluj, Unirea Urziceni și Oțelul Galați s-au calificat direct în grupele Ligii Campionilor, în baza faptului că erau echipele care au câștigat divizia de elită din fotbalul românesc.

Start după cea mai mică pauză din istorie

Cel mai lung sezon din istoria primelor 102 ediții a început pe 12 iulie 2019 și s-a încheiat pe 5 august 2020 (titlul a fost câștigat pe 3 august de CFR Cluj într-un meci finală, dacă ar fi fost egal la finalul primelor 90 de minute, partida ar fi continuat cu reprizele de prelungire și în cazul în care egalitatea persista și după 120 de minute, se trecea la executarea penalty-urilor de departajare). Practic, pauză de numai 16 zile, una care n-a dat posibilitatea antrenorilor să poată vedea ce pot jucătorii aduși.

Craiova s-a întărit cel mai mult

Transferuri numeroase, dar nimic care să poată țină prima pagină a ziarelor, împrumuturi, jucători liberi de contract și diverse alte înțelegeri. Cam așa s-ar rezuma mini-campania din acest inter-sezon minuscul. Totuși, Craiova a schimbat cel mai mult. S-a despărțit de Fortes, Briceag, Gardoș, Gustavo, Bic și Nițu și a adus – momentan – 15 jucători: M. Constantin (Gaz Metan), Screciu (Genk), Papp (Sivasspor), Tudorie (Arsenal Tula), L. Buzan (Hermannstadt), Al. Manea (ASU Poli), M. Șerban (Mioveni), Bic (Chindia), Meza Colli (Keshla), Vadasis (Rapid), Fortes (Ittihad Tanger), Borța (Chiajna), Hreniuc (Mioveni), Markovici (Clinceni) și Burlacu (Chiajna). Vicecampioana rămâne echipa ce pare că este cea mai capacitată să se bată la titlu. Dar Bergodi are nevoie de timp pentru a putea gestiona acest import masiv de jucători noi.

CFR Cluj începe sezonul cu focus pe cupele europene

CFR e momentan cu focus pe tururile preliminare din Liga Campionilor și țintește cel puțin calificarea în grupele Europa League. Pentru asta va trebui să treacă de 3 tururi de calificare, toate în manșă unică; pe unul l-a rezolvat deja, 2-0 în Malta cu Floriana. Urmează al doilea, miercuri 26 august, la Cluj, contra lui Dinamo Zagreb. Campionatul va fi folosit ca un mod de a se menține în formă pentru duelurile din cupele europene. Cel puțin, în primele etape.

FCSB e obligată să revină în lupta pentru titlu

Vicecampioană de 4 ori la rând, echipa a clacat tocmai sezonul trecut când a încheiat pe 5. A câștigat totuși cupa, la debutul oficial al cuplului Toni Petrea - Thomas Neubert. Un trofeu de moral care dă curaj echipei în acest sezon. Până acum, finanțatorul a mutat cu Sergiu Buș, Marius Briceag și Alexandru Buziu și probabil va mai aduce nume noi. Pentru fanii FCSB-ului, dar și pentru fanii neutri, o echipă cu pretențiile FCSB-ului în lupta pentru titlu garantează un nivel tot mai crescut al campionatului și menține interesul.

Viitorul intră într-o nouă eră

Asta dacă Hagi va avea răbdare cu stafful spaniol adus. La urma-urmei, în plină eră în care Tiki-Taka începe să fie tot mai des bătută de gegenpressing, e posibil ca antrenorii spanioli să nu fie soluția cea mai bună. Dar dacă Regele a simțit nevoie unei schimbări, trebuie să-i dăm credit și să vedem rezultatele. Oricum, nu toți antrenorii spanioli mizează pe tiki-taka și nu toți nemții impun echipelor pe care le pregătesc, gegenpressingul. Totuși, cu siguranță, Hagi nu va accepta ratarea calificării în Play Off. Pare că are tot mai puțină răbdare și el și vrea rezultate.

Dinamo superdatoare

S-a scris deja prea mult despre cum a fost salvată de la retrogradare sau barajul pentru evitarea retrogradării. Istoria continuă și n-are timp de prea multe dezbateri. Dinamo e totuși o echipă care a rămas datoare propriei istorii și mai ales fanilor care au făcut lucruri consistente pentru a-i oferi oxigen în perioada în care clubul părea că se sufocă.

Noile promovate vor lupta să evite retrogradarea

„Campioana din B”, UTA a revenit în prima divizie alături de un alt nume de legendă, FC Argeș. Desigur, echipele sunt și nu sunt formațiile care au în palmares 6 titluri (Bătrâna Doamnă), respectiv 2 titluri (ambele aduse Piteștiului de uriașul Dobrin). Dar prezența lor în elită urcă la 8 numărul formațiilor care au titlul în vitrină. Deci jumătate de campionat poate pretinde că face parte din aristocrația fotbalului românesc. De la trecerea la actualul format, Gaz Metan Mediaș (locul 8 la finalul sezonului 2016-2017), Sepsi (locul 9 la finalul sezonului 2017-2018) și Clinceni (locul 10 la finalul sezonului trecut, 2019-2020) sunt nou promovatele care s-au clasat cel mai bine. Toate celelalte fie au retrogradat direct după numai un sezon în „A”, fie au ajuns la baraj, Voluntari în vara lui 2016, unde ilfovenii s-au salvat în fața lui UTA.

În Play Out, sistem nou și miză suplimentară!

Începând cu acest sezon, „campioana” din Play Out va putea să-și câștige locul în Europa! Pentru asta, va avea de jucat 41 de meciuri. Un baraj eliminatoriu între locul 1 și locul 3 din Play Off, apoi baraj eliminatoriu în manșă unică între învingătoarea barajului european din Play Out i ocupanta locului 3 din Play Off!

Cele 10 echipe de pe locurile 7-16 la finalul sezonului regulat vor juca numai 9 etape de Play Out. O singură manșă. La final, locurile 15-16 (adică 9 și 10 în Play Out) retrogradează direct, locurile 13 și 14 (adică locurile 7 și 8 în Play Out) joacă meciuri de baraj cu echipele de pe locurile 3 și 4 din a doua divizie.

SuperProgram în turul campionatului

Campionatul începe cu un derby încă din prima etapă, Astra-FCSB. Și Vicecampioana Craiova și campioana CFR Cluj joacă în deplasare, la Sepsi, respectiv Clinceni. Dinamo și Viitorul au meciuri acasă, împotriva lui Hermannstadt, despectiv “Campioanei din B” - UTA!

Celelalte derby-uri din tur:

  • Etapa 2 (21-24 august), FCSB-Viitorul, Craiova-Astra
  • Etapa 3 (12/13 septembrie): Viitorul-Craiova
  • Etapa 4 (19/20 septembrie): Astra-CFR Cluj
  • Etapa 5 (26/27 septembrie): Viitorul-Astra
  • Etapa 6 (3/4 octombrie): FCSB-Dinamo & Viitorul-CFR Cluj
  • Etapa 7 (17/18 octombrie): Dinamo-Craiova
  • Etapa 9 (31 octombrie/1 noiembrie): Dinamo-Astra
  • Etapa 10 (7/8 noiembrie): Viitorul-Dinamo
  • Etapa 13 (12/13 decembrie): CFR Cluj-FCSB
  • Etapa 14 (15/16 decembrie): Dinamo - CFR Cluj & Craiova-FCSB
  • Etapa 15 (19/20 decembrie): CFR Cluj - Craiova

Reverența față de sufletul statisticii all time a campionatului:

  • Golgheterul all time e Dudu Georgescu, cu 252 goluri înscrise.
  • Ionel Dănciulescu e jucătorul cu cele mai multe meciuri, cu 515 în care a evoluat.
  • Nicolae Dobrin e cel mai tânăr debutant din istorie - 14 ani, 10 luni și 5 zile la data primului joc.
  • Florin Halagian e antrenorul cu cele mai multe meciuri, 878.
  • Alexandru Tudor e arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la centru 382.
  • Takayuki Seto e străinul cu cele mai multe meciuri, 270.
  • Eric e străinul cu cele mai multe goluri, 66 goluri înscrise.

S-avem un SuperSezon de campionat! Bucură-te de pasiunea pentru fotbalul românesc și prin pariurile online. Asigură-te că poți juca în orice moment, de pe orice dispozitiv!

BONUSUL DE BUN VENIT ONLINE ȘI PARIUL ȘANSĂ ÎN AGENȚIE

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe orice competiție și orice sport, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi și agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează