GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Comentăm Finala Campionatului în direct la SuperLive Show! Realizatorii oferă și premii live! Ediție specială azi de la 20:30!

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 14:31 / Actualizat luni, 03 august 2020 14:32

Lucian Lipovan și Dan Filoti vă cheamă alături de ei pentru ediția specială SuperLive Show. O ediție în care vor comenta alături de voi și invitații lor meciul Craiova-CFR Cluj. Un meci mult așteptat, controversat, istoric! Începând cu 20:30 pe canalul oficial de Youtube Superbet puteți vedea emisiunea și veți afla în direct cum puteți câștiga premiile puse la bătaie!

Dacă vă este mai la îndemână Facebookul, e perfect. Puteți vedea și comenta alături de realizatori și invitați ce se întâmplă în jocul de la Craiova. Intrați de la ora 20:30 pe pagina oficială de Facebook Superbet și spuneți-vă părerea în Finala campionatului.

Se vor pune pariuri live!

Vom afla împreună și cine vor fi mai inspirați în ceea ce privește pariurile live pe Craiova-CFR Cluj. Lucian Lipovan, Dan Filoti și invitații lor, între care se vor afla Daniel Pancu vor pune pe mize simbolice și pariuri live. Totul pentru a intensifica experiența și emoția noastră, a celor care vom urmări emisiunea. Ne vputea și inspira din pariurile live pe care ei le plasează. Între ele și noile SuperPariuri Live, disponibile în meciurile cele mai de interes pentru pariori.

Invitat membru în C. Ex. FRF!

Surpriză mare! Între cei prezenți în studiou va fi și unul dintre cei care azi au decis viitorul fotbalului românesc. Cu siguranță, vor fi multe de discutat pe această temă în timpul finalei campionatulu. Aflați în timpul emisiunii despre cine e vorba și puteți adresa întrebările voastre pentru invitat.

Craiova-CFR și istoria comună a titlurilor decise în ultima etapă

E al 32-lea sezon în care campioana va fi decisă în ultima etapă. Oltenia așteaptă primul titlu după 29 de ani. Bănia a mai câșttigat de 3 ori titlul în ultima etapă. La fel și CFR Cluj, cu 3 din 5 titluri obținute în ultima etapă. Nici Craiova, nici CFR n-au pierdut titlul în ultima etapă. Craiova are în istoria ei și două momente când a decis în ultima etapă soarta titlului. În 1998, 2-2 cu Rapid a făcut-o pe Steaua Campioană și în 2002, victoria oltenilor cu 2-1 în fața lui FC Național a făcut-o pe Dinamo campioană.  Diseară, în premieră pe noul Ion Oblemenco, se va decide campioana. 

Ne revedem la SuperLive Show special! Deschide cont la Superbet.ro să te poți bucura de premiile pe care le câștigi în cadrul emisiunii SuperLive Show Special: bonusuri online cu supercondiții de rulaj!

10 Bonusuri de 500 Lei se acordă diseară 

Fiecare cu X1 condiții de rulaj! Ușor de transformat în bani reali dacă pariezi inspirat! Asigură-te că vei urmări emisiunea și că vei face tot posibilul să te numeri printer cei 10 premianți!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează