PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Comentăm Finala Campionatului în direct la SuperLive Show! Realizatorii oferă și premii live! Ediție specială azi de la 20:30!

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 14:31 / Actualizat luni, 03 august 2020 14:32

Lucian Lipovan și Dan Filoti vă cheamă alături de ei pentru ediția specială SuperLive Show. O ediție în care vor comenta alături de voi și invitații lor meciul Craiova-CFR Cluj. Un meci mult așteptat, controversat, istoric! Începând cu 20:30 pe canalul oficial de Youtube Superbet puteți vedea emisiunea și veți afla în direct cum puteți câștiga premiile puse la bătaie!

Dacă vă este mai la îndemână Facebookul, e perfect. Puteți vedea și comenta alături de realizatori și invitați ce se întâmplă în jocul de la Craiova. Intrați de la ora 20:30 pe pagina oficială de Facebook Superbet și spuneți-vă părerea în Finala campionatului.

Se vor pune pariuri live!

Vom afla împreună și cine vor fi mai inspirați în ceea ce privește pariurile live pe Craiova-CFR Cluj. Lucian Lipovan, Dan Filoti și invitații lor, între care se vor afla Daniel Pancu vor pune pe mize simbolice și pariuri live. Totul pentru a intensifica experiența și emoția noastră, a celor care vom urmări emisiunea. Ne vputea și inspira din pariurile live pe care ei le plasează. Între ele și noile SuperPariuri Live, disponibile în meciurile cele mai de interes pentru pariori.

Invitat membru în C. Ex. FRF!

Surpriză mare! Între cei prezenți în studiou va fi și unul dintre cei care azi au decis viitorul fotbalului românesc. Cu siguranță, vor fi multe de discutat pe această temă în timpul finalei campionatulu. Aflați în timpul emisiunii despre cine e vorba și puteți adresa întrebările voastre pentru invitat.

Craiova-CFR și istoria comună a titlurilor decise în ultima etapă

E al 32-lea sezon în care campioana va fi decisă în ultima etapă. Oltenia așteaptă primul titlu după 29 de ani. Bănia a mai câșttigat de 3 ori titlul în ultima etapă. La fel și CFR Cluj, cu 3 din 5 titluri obținute în ultima etapă. Nici Craiova, nici CFR n-au pierdut titlul în ultima etapă. Craiova are în istoria ei și două momente când a decis în ultima etapă soarta titlului. În 1998, 2-2 cu Rapid a făcut-o pe Steaua Campioană și în 2002, victoria oltenilor cu 2-1 în fața lui FC Național a făcut-o pe Dinamo campioană.  Diseară, în premieră pe noul Ion Oblemenco, se va decide campioana. 

Ne revedem la SuperLive Show special! Deschide cont la Superbet.ro să te poți bucura de premiile pe care le câștigi în cadrul emisiunii SuperLive Show Special: bonusuri online cu supercondiții de rulaj!

10 Bonusuri de 500 Lei se acordă diseară 

Fiecare cu X1 condiții de rulaj! Ușor de transformat în bani reali dacă pariezi inspirat! Asigură-te că vei urmări emisiunea și că vei face tot posibilul să te numeri printer cei 10 premianți!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPERCe a făcut public acum despre Antonia un bărbat celebru. Lovitură pentru Velea!
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Handbal F, Cupa EHF
Kuban - HC Dunărea Brăila
Digi 1, Telekom 1
13:30 Fotbal, Serie A
Napoli - Fiorentina
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
14:00 Fotbal, Ligue 1
Brest - Rennes
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
14:30 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Parma
Digi 4, Telekom 4
16:30 Fotbal, Bundesliga
Bayern Munchen - Freiburg
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
16:45 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Gaz Metan
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
17:00 Handbal F, Liga Campionilor
HC Podravka Vegeta - SCM Râmnicu Vâlcea
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
18:00 Fotbal, La Liga
Lille - Reims
Digi 4, Telekom 4
19:00 Fotbal, Liga 1
Sepsi - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Fotbal, Serie A
Atalanta - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Angola - Croația
Digi 3
21:30 Handbal M, CM 2021
Polonia - Spania
Digi 3
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Juventus
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lyon - Metz
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1