GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Competițiile interne se reiau după SuperMeciuri europene. Pariază la Superbet pe un weekend fotbalistic de senzație!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 13:53 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 13:54

de Gigi Stancu, Superbet

Sâmbătă și duminică se turează motoarele în toate ligile puternice din Europa, dar nu numai. Avem derby-uri istorice în Spania și în Germania, partide pe muchie de cuțit în Franța și în Italia, dar și meciuri cu favorite clare în România, în Anglia și în Țările de Jos! Echipele mari care au rămas datoare trebuie să se reabiliteze în fața fanilor, altele caută constanța care duce spre titlu, iar cele în criză tânjesc după o victorie cât o gură de oxigen.

Deschide cont online la Superbet și plaseză biletul tău câștigător, alegând dintr-o ofertă foarte generoasă de meciuri!

Barca – Real fură ochii, dar Dortmund – Schalke are un farmec aparte

Sâmbătă se joacă unul dintre cele mai îndrăgite și mai urmărite derby-uri de pe planetă, El Clasico. Real Madrid și Barcelona nu s-au mai întâlnit de mult într-o asemenea conjunctură, ambele în criză și cu probleme mari de găsire a ritmului. Catalanii au două meciuri consecutive fără victorie în campionat, după 1-1 cu Sevilla și 0-1 la Getafe, iar trupa lui Zidane a pierdut rușinos ultimele două partide de pe teren propriu, 0-1 cu nou promovata Cadiz, în La Liga și 2-3 cu Șahtior Donețk, în Liga Campionilor. Partida se va juca la Barcelona, începând cu ora 17:00. 

Cine vrea să iasă puțin din acest El Clasico, incomparabil sub ce am văzut anii trecuți, are la îndemână multe alte partide interesante. Derby-ul Ruhrului, Borussia Dortmund – Schalke 04, a fost mereu unul special în Germania, dar nici Bayern – Frankfurt sau Leipzig – Hertha Berlin nu sună rău deloc. Manchester United – Chelsea este duelul noii generații de antrenori din Premier League, iar Genoa – Inter se cerne ca principală atracție a zilei în Serie A italiană.

Intră în secțiunea ȘTIRI de pe site, accesibilă și din aplicația de mobil și pariază mereu informat și calculat!

Dinamo e iar în criză, nimic nou. Iese la Sfântu Gheorghe?

3 partide din prima ligă românească sunt programate sâmbătă, dar Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo e de departe cea mai interesantă. Cu toată infuzia spaniolă, bucureștenii au ajuns la 3 înfrângeri la rând și se aud din nou sirenele în Ștefan cel Mare. Cosmin Contra trebuie să redreseze corabia, altfel urmând jihadul. Tot sâmbătă mai joacă în România și singurele echipe clasate sub Dinamo în coada clasamentului, UTA Arad și Astra Giurgiu. Băieții lui Laszlo Balint primesc vizita Chindiei Târgoviște, iar Budescu și compania caută prima victorie a sezonului în fața Iașiului lui Daniel Pancu. 

Ancelotti și Everton chiar nu glumesc anul acesta

Titlul în Premier League poate râmâne în orașul Liverpool, dar nu neapărat la “Cormorani”, ci la “Caramele”. Zeci de ani în umbra echipei care, în 1892, s-a desprins din clubul mamă precum coasta lui Adam s-a transformat în femeie, Everton pare să aibă acum puterea să ducă lupta crâncenă până la capăt. Carlo Ancelotti e garanția țintei supreme, iar după cinci etape lucrurile arată super! 13 puncte din 15 posibile, locul 1 pentru Everton și doar două puncte pierdute, chiar în derby-ul local, cu Liverpool. Southampton e următorul hop pentru James Rodrigues și compania, duminică, pe Saint Mary, când mai avem Arsenal – Leicester și Wolverhampton – Newcastle. Lyon – Monaco, în Franța și Parma – Spezia, în Italia, cu Mihăilă așteptat să debuteze la parmegiani, vă mai pot face cu ochiul într-o duminică sfântă mereu în fotbal. 

Caută pe acest link cea mai apropiată agenție de cartier deschisă și beneficiază de asemenea de ofertele și promoțiile offline pregătite pentru tine!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe SuperPartidele din această săptămână! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol la meciurie din acest weekend!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îl poți întâlni pe însuși Ilie Dumitrescu, legendarul tricolor, ambasador de brand Superbet, care e o prezență activă pe SuperSocial. Oare Mister va plasa bilete și în aceste zile pline? Am paria că da!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

SuperSăptămâna de fotbal, dominată de Cupele Europene și de El Clasico

Chivu e cel mai tare român din istoria Ligii Campionilor! Raț și Ghioane au bifat zeci de meciuri pentru ucraineni! Ce pariezi că fac Băluță și Ștefan?

Start într-un nou sezon de Liga Europa! Avem mulți români în grupe, dar poate vreunul să se apropie de trofeu? Pariază pe favorite la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează