GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cormoranii trag tare pentru primele locuri! Vezi marile echipe în pericol să rateze calificarea!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 16:11 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 16:12

Începi cu dreptul, continui cu dreptul spune o superstiție de pe la noi, iar oferta de pariuri ne oferă posibilitatea de a avea cel mai bun început de săptămână. Cormoranii de la Liverpool sparg gheața cu un SuperMeci în campionat împotriva Păunilor de la Leeds, provocare pe care formația antrenată de Jurgen Klopp trebuie s-o trateze ca atare dacă nu vrea să-și ia adio de la Europa sau Liga Campionilor sezonul viitor. Liverpool a avut un parcurs deficitar anul acesta fotbalistic, iar acum, la un pas de marele final, se află în cea mai neconfortabilă poziție, aceea de primă echipă care ratează calificarea. Soarta lui Liverpool o pot avea mai multe echipe mari din Europa, motiv pentru care m-am gândit să-ți ofer o perspectivă mai amplă asupra acestora și să-ți deschid noi orizonturi pentru biletele tale. Cine știe, poate combini această oportunitate cu un SuperPariu și dai lovitura. Află care sunt echipele la un pas să rateze calificarea și mizează pe următoarele jocuri ale acestora. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

La o victorie de Big Four!

În circumstanțele de acum, Liverpool trebuie să câștige fiecare meci pentru a avea o șansă, iar formația londonezilor de la The Blues și Vulpile din Leicester trebuie să calce strâmb în una dintre următoarele etape. Destul de dificil, mai ales că Chelsea și Leicester nu sunt echipe dispuse să greșească, mai ales în momentele cheie, iar Cormoranii sunt cu moralul la pământ după eliminarea din sferturile Ligii Campionilor. Ultimele 3 etape au mers ca unse, Arsenal, Aston Villa și West Ham n-au reușit să le stea în cale Cormoranilor, rămâne de văzut cu ce ne va surprinde Leeds în acest meci. Un lucru e cert, victoria e singura opțiune pentru Klopp și formația sa, iar în cazul unui rezultat nefavorabil, Liga Campionilor devine doar un vis pentru campioana sezonului trecut. Tu pe cine mizezi în SuperMeciul de azi? Vezi aici oferta de pariuri și pune un bilet pe favorita ta!

Cutia cu surprize a Germaniei!

Ar fi cea mai bună porecla pentru Frankfurt în acest sezon. Echipa de lângă râul Main a făcut senzație până acum. Pe lângă faptul că a pierdut doar de două ori în acest an, Frankfurt a reușit să-i “sufle” locul lui Dortmund, fiind aproape să obțină calificarea în Liga Campionilor. Neașteptat, mai ales că Haaland și compania păreau să aibă un parcurs din ce în ce mai bun până la eliminarea din sferturile Ligii Campionilor. Frankfurt se ține bine la 4 puncte distanță de vicecampioană, iar victoria galbenilor din weekend n-a reușit să-i apropie de rivală. Mai sunt 5 etape până la final, iar cu fiecare meci jucat, formația antrenată de Adi Hutter se apropie de o nouă performanță istorică, calificarea în cea mai prestigioasă competiție a Europei. Galbenii Germaniei sunt ca pe ace în următoarele meciuri și, cu siguranță, vor da totul pe teren pentru a nu scăpa printre degete calificarea. O asemenea oportunitate merită toată atenția. Mizează pe meciurile etapei din această săptămână și construiește-ți un SuperBilet pe favorita ta!

Gattuso e aproape de o ratare istorică!

În urmă cu 2 sezoane, Napoli se bucura de statutul de vicecampioană și de o calificare meritată în Liga Legendelor. În prezent, situația nu mai e la fel de roz pentru echipa napoletană, mai ales că sunt la un pas să rateze Big Four-ul dacă Bătrâna Doamnă va bifa victorie după victorie până la finalul sezonului. Doi vechi prieteni din teren se luptă acum din postura de antrenori, iar duelul dintre Gattuso și Pirlo are ca miză calificarea în cea mai prestigioasă competiție a fotbalului modern. O victorie poate face diferența, însă totul ține de cei doi tehnicieni să-și conducă echipele către câștig și să-și atingă scopul propus. Tu pe mâna cui ai merge în acest duel? 

De la vicecampioană la necalificată!

Istoria e pe cale să se repete pentru formația Olimpienilor de la Marseille. În urmă cu 2 sezoane, Marseille a ratat dramatic calificarea în competițiile europene, plasându-se pe locul 5, la 5 puncte distanță de Saint Etienne. Visul negru îi paște din nou pe jucătorii din sudul Franței! Formația antrenată de Jorge Sampaoli a „călcat strâmb” de multe ori în acest sezon, iar rezultatul dezastruos se reflectă în poziția ocupată în clasament. Tot ce poate spera acum Marseille e să le ia fața rivalilor de la Lens pentru locul 5, poziție care o va trimite doar în grupele Europa League. Liga Campionilor e o țintă imposibil de atins, mai ales că echipa bogaților de la Monaco s-a distanțat la 15 puncte de vicecampioană. Situația e sensibilă, iar presiunea va apăsa pe umerii jucătorilor în următoarele etape. Dorința și dedicarea îi pot deschide ușa lui Marseille către Europa, iar tu poți profita de această oportunitate cu un pariu pe reușita vicecampioanei. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează