GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cote mărite în ziua decisivă pentru play-off!

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2024 16:03 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 16:03

Se anunță o seară de vineri cu emoții și suspans în SuperLigă. De la ora 20:00, sunt programate meciurile celor 5 echipe care se luptă pentru ultimele două locuri din play-off. Toate cluburile care speră să continue sezonul în Top 6 joacă în deplasare. Cele 5 partide decisive pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet și beneficiază fiecare de Cote Mărite, Superpariuri, dar și de opțiunea BetBuilder.

Descoperă oferta completă pentru ultima etapă din sezonul regular și alege-ți favoritele în cursa pentru play-off!

Farul și „U” Cluj depind doar de ele

Pe locul 5 înaintea rundei, Farul are 42 de puncte, cu două în plus față de primele echipe aflate sub linia care delimitează zona play-off de ce a play-out-ului. Practic, o victorie pe terenul „lanternei roșii” FC Botoșani i-ar asigura trupei lui Hagi locul în Top 6. În funcție de rezultatele celorlalte contracandidate, „marinarilor” le-ar fi însă suficientă și o remiză, așa cum s-a întâmplat în tur, când duelul de la Ovidiu s-a încheiat 1-1. 2.05 este cota Superbet pentru un succes al constănțenilor pe terenul ultimei clasate.

Și „U” Cluj stă la mâna ei pentru a trece în premieră la un super nivel, calificarea în play-off. Clasați pe 6, la un punct în spatele Farului și la aceeași distanță în fața celorlalte 3 contracandidate, jucătorii lui Sabău merg la victorie pe terenul unei echipe care riscă să coboare din zona barajului în cea a retrogradării directe. FC Voluntari nu a câștigat nicio partidă în mandatul lui Nicolae Dică și a ajuns la 4 eșecuri consecutive în SuperLigă. „Șepcile Roșii” își pot păstra poziția și cu un egal, cu condiția ca urmăritoarele Sepsi, Hermannstadt și UTA să nu câștige în această seară. Trupa lui Sabău are de luat și o revanșă, după ce a fost învinsă în tur cu 2-1, pe Cluj Arena. Un succes al clujenilor are cotă 2.25 la Superbet. Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final.

Calcule complicate

Dacă Farul și „U” Cluj știu că o victorie este suficientă, nu la fel stau lucrurile în plutonul celor 3 echipe aflate sub linie, care au toate câte 40 de puncte. Pe locul 7, Sepsi este obligată să câștige la Ploiești, dar are nevoie și ca Farul să piardă, iar „U” Cluj să scoată cel mult o remiză. În acest sezon, covăsnenii s-au întâlnit de două ori cu Petrolul, remizând 0-0, la Sf. Gheorghe, în turul campionatului și 2-2, la Ploiești, în grupele Cupei. Sepsi nu a pierdut niciodată împotriva „lupilor galbeni”, iar un succes în această seară are cotă 2.30.

La fel de complicate sunt și calculele pentru o calificare în play-off a celor de la Hermannstadt. Dintre cele 5 echipe care visează la Top 6, sibienii au și cel mai greu adversar. Trupa lui Măldărășanu o întâlnește pe CFR Cluj. Echipa din Gruia, aflată pe locul 3, încă speră la titlu și nu se poate mulțumi cu un egal. În plus, jucătorii lui Adrian Mutu vor și revanșa pentru eșecul din tur, 0-1. O repetare a succesului obținut la Sibiu are cotă 2.30 la Superbet.

Pe lângă victoria obligatorie, UTA, care joacă pe terenul lui Dinamo, are și varianta unui egal în încercarea de a ajunge pe locul 6. Scenariul ar trebui să includă însă eșecurile lui „U” Cluj și Hermannstadt, dar și maximum o remiză obținută de Sepsi. În tur, „Bătrâna Doamnă” s-a impus cu 2-1 și are cotă 3.00 să se impună la București.

Lupta pentru play-off se trăiește intens și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori și găsește inspirație pentru biletele tale verzi.

Pentru a fi cât mai bine informat, pe Superbet găsești și o serie de ghiduri pentru cele mai populare competiții sportive, tipurile de pariuri și multe altele.

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează