GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Craiova își joacă șansa la titlu! Află valoarea loturilor din SuperMeciul etapei!

FCSB dă piept cu o nouă provocare! După eșecul din ultima etapă, băieții antrenați de Toni Petrea au nevoie de o victorie în Bănie pentru a sta liniștiți de sărbători.
FCSB dă piept cu o nouă provocare! După eșecul din ultima etapă, băieții antrenați de Toni Petrea au nevoie de o victorie în Bănie pentru a sta liniștiți de sărbători.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 14:56 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 14:57

FCSB dă piept cu o nouă provocare! După eșecul din ultima etapă, băieții antrenați de Toni Petrea au nevoie de o victorie în Bănie pentru a sta liniștiți de sărbători.

 Campioana CFR nu le dă nicio secundă liniște, iar diferența de un punct pe care au menținut-o până etapa trecută, acum poate fi dată uitării dacă studenții vor pleca victorioși din acest meci. Miza e uriașă de partea ambelor echipe, Craiova trage să rămână în lupta pentru titlu, iar FCSB pentru ocuparea primului loc în campionat. Un meci de o asemenea anvergură scoate ce e mai bun din vedetele ambelor echipe, iar fiecare gol marcat în campionat se reflectă în valoarea de piață a golgheterilor români. Află valoarea celor două loturi și mizează pe favorita ta din acest meci. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău! 

Cele mai valoroase echipe din campionat! 

Universitatea Craiova-FCSB va fi un duel al tinerelor talente, iar spectacolul va fi nelipsit din această SuperEtapă. Cu o valoare totală de 28.5M, echipa antrenată de Toni Petrea ocupă prima poziție în clasamentul celor mai valoroase formații din România, urmată de CFR Cluj și Craiova care au o valoare totală de 25M. Diferența nu e mare, însă jucătorii cheie ai bucureștenilor pot face diferența în momentele de maximă tensiune. Presiunea va fi mare pe umerii ambelor echipe, mai ales că oltenii au o revanșă de luat după înfrângerea din luna decembrie. Rămâne de văzut dacă studenții vor trece examenul cu FCSB sau vor fi nevoiți să-și ia adio de la primele două locuri. Avem parte de un meci de peste 50M de euro, iar un asemenea derby merită toată atenția pariorilor. Aruncă o privire peste oferta Superbet și susține-ți favorita în cel mai urmărit meci al play-off-ului. 

Tinerele talente sunt pe val!

Pe lângă lupta pentru puncte și poziție în clasament, orgoliile au și ele loc în miezul problemei, mai ales că avem parte de un duel al celor mai tinere talente din prima ligă. Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău și Nicușor Bancu sunt cei mai urmăriți jucători din campionat, iar cifrele și statisticile îi recomandă pentru un transfer la unul dintre marile cluburi ale Europei. De departe, Florinel Coman este cel mai valoros jucător din lotul vicecampioanei, cu o valoare de piață de 5.5M, e doar o problemă de timp până când tânărul mijlocaș își va găsi locul în unul din campionatele importante. Florin Tănase și Alexandru Cicâldău îi calcă pe urme, cei doi sunt ași la capitolul goluri. Florin Tănase a înscris de 27 de ori în acest sezon, fiind primul plasat în clasamentul golgheterilor. Starul oltenilor, Alexandru Cicâldău, s-a clasat pe poziția a 7-a cu nouă goluri înscrise, iar dacă va reuși să marcheze în meciul din această seară, îl va depăși pe olandezul Luckassen în clasament. 

SuperPariurile te așteaptă!

Statisticile merg mână-n mână cu câteva pariuri bine plasate, motiv pentru care m-am gândit să-ți ofer câteva detalii despre jocurile anterioare ale celor două echipe. În 9 din ultimele 10 meciuri jucate împotriva oltenilor, FCSB a marcat cel puțin un gol. Sunt toate șansele ca și de această dată să vedem o reușită din partea formației din capitală, rămâne de văzut dacă ne vor surprinde și oltenii cu un gol demn de competițiile europene. La capitolul cartonașe, sunt toate șansele să avem parte de un joc dur. Craiova e o echipă destul de incisivă, iar presiunea meciului și a rezultatului îi poate împinge pe jucători să intre neregulamentar la minge. În 4 din ultimele 5 întâlniri s-au acordat peste 5 cartonașe galbene. Arbitrii sunt neiertători în ceea ce privește fault-urile, iar un pariu pe cartonașe s-ar potrivi perfect cu SuperMeciul de azi. Statisticile sunt de partea ta, descarcă aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social. 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Citește și:

Jackpot istoric plătit de Superbet! Vino să-l cunoști pe cel care a încasat 2.807.123 lei și ne-a răspuns la 10 întrebări!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează