GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

"Cupa Cornel Dinu a devenit Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist. Înscrie-ţi acum echipa pentru un spectacol fotbalistic garantat!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 16:17

Ediţia a 8-a a Campionatului Naţional de Fotbal Corporatist este organizată de Federaţia Română de Sport Corporatist şi va debuta în luna martie 2015.

Din 2011 pînă în prezent am trăit împreună o experienţă puternică în Cupa “Cornel Dinu”. Anul acesta Campionatul Naţional de Fotbal Corporatist se desfăşoară sub egida Federaţiei Internaţionale de Fotbal Corporatist (FIFCO), ridicând cel mai mare eveniment de fotbal amator, dedicat strict angajaţilor marilor companii, la titulatura de Competiţie Internaţională. De asemenea se oferă echipei câştigătoare dreptul de a participa la competiţiile internaţionale organizate de forul mondial.

Tot ca o noutate, în cursul acestui an se vor deschide 2 noi centre în Braşov şi Ploieşti, şi vom modifica structura competiţiei pentru a avea 2 Ligii şi o SuperCupă, adică 3 trofee unice şi transmisibile. În cadrul celor 2 ligi se va juca în sistem de grupe.
În Bucureşti Campionatul se va desfăşura în Complexul Sportiv Dinamo, în perioada martie – iunie 2015. Pentru mai multe detalii legate de participarea şi desfăşurarea evenimentelor, puteţi accesa www.cnfc.ro/, adresa de mail [email protected], telefon: 0758 262 826.

Vă aşteptăm pe terenul de fotbal!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
francizare
francizare  •  16 Februarie 2015, 14:51

ComentariulCautam Operatori calculator pentru publicare anunturi Peste 3200 de persoane active si 200.000 de prospecti inregistrati in proiectul unic in lume, demarat in ROMANIA! Se ofera curs COMPLET GRATUIT(12 ZILE), asistenta specializata, de catre agenti profesionisti, si instruire de la ZERO. Oferta de munca vizeaza piata americana a cartilor electronice. Plata castigurilor este garantata prin CONTRACT LEGAL. Se lucreaza in functie de preferinte, part-time(15 minute - 3 ore pe zi) sau full-time. Este necesara SERIOZITATEA si DORINTA DE A INVATA CEVA NOU SI DE VIITOR! Pentru detalii trimiteti un e-mail cu textul “ INFO “ la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected] tău...

utaaradan
utaaradan  •  10 Februarie 2015, 19:08

da' de ce nu-i spune cupa Ana Pauker, sau Gheorghiu Dej ?

spinoza
spinoza  •  06 Februarie 2015, 18:04

A murit Cornel Dinu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează