GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dan Capatos joacă la Superbet, live de la ora 21:00, pe canalul de Youtube!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 13:33 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 13:33

O nouă emisiune live debutează azi exclusiv pe canalul de Youtube Superbet. Este vorba despre “Superjocuri cu Capatos” și este un show în care celebrul realizator de emisiuni TV Dan Capatos va juca un superslot de pe platforma Superbet și va comenta despre specialele jocului dar va răspunde și la întrebările fanilor care îl urmăresc live.

Emisiunea se va transmite în fiecare zi de joi de la ora 21:00 și înseamnă 30 de minute de joacă cu cele mai atractive sloturi, cele mai tari speciale, cele mai bune promoții, cu premii și superdistracție pentru toți participanții.

Pasionații de sloturi care au cont pe platforma Superbet vor primi premii în rotiri gratuite pentru întrebările adresate lui Dan. Top 3 întrebări vor fi premiate cu 355 de rotiri gratuite la jocul Lucky Lady’s Charm Deluxe, fără condiții de rulare.

Premii speciale există și pentru cei care nu au încă un cont pe platforma Superbet. Ei vor primi de la Dan linkuri de înregistrare cu pachete speciale de rotiri gratuite pe lângă bonusurile normale de bun venit. Și pentru ei bonusul special primit este unul fără condiții de rulare și constă în 355 de rotiri gratuite la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe.

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00, da?

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

#SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Supercâștig la SuperProno: 15.000 de lei pentru 4 pariori inspirați! Câștigă și tu la Lyon - Sparta Praga!

SuperJackpotul istoric Superbet de peste 1 milion de euro s-a câștigat!

Aproape 1 milion de Euro câștigați la sloturile Superbet și nou record național stabilit la începutul acestei săptămâni! Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează