GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  BACK TO SPORT

Dennis Man te încurajează să rămâi în formă si pregătit în campania Nike, Back To Sport!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 10:59 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 15:19

Nimic nu ne poate opri! Sportul iese învingător din orice situație, iar Nike și Dennis Man sunt aici să îți aducă aminte că nimic, niciodată nu poate opri un campion!

Dennis Man știe ce înseamnă să te autodepășești, să găsești inspirație în sport, în marile competiții, dar și în lupta de zi cu zi cu propriile resurse!

Mașinărie de goluri la FCSB, Dennis știe că sportul presupune sacrificii, reinventare, curaj și forță de adaptare. Doar așa poți ieși câștigător! Când indiferent de circumstanțe, de schimbările majore din jurul tău, ai pe ce să te bazezi, pe efortul pe care îl depui ca să îți atingi obiectivele în sport și pe Nike, partenerul perfect în antrenamentele tale. 

Nike îți spune că e timpul să găsești inspirație în problemele din jur, să te ridici la nivelul provocărilor, să îți dai seama că nimic nu te poate opri dacă depui munca necesară. Dennis Man a avut un moment cheie în carieră, care subliniază acest lucru:

„Talentul este un dar. În plus, mai e nevoie și de multă muncă. Când aveam 12 ani am dat probe pentru Manchester City. Părea un vis devenit realitate. Dar visul a durat puțin… nu am reușit să fiu selectat. A fost o lovitură grea, una care te pune la pământ. Dar am reușit să mă ridic. Am muncit mult în fiecare zi și a meritat tot efortul. Cu ajutorul clubului, antrenorilor și al colegilor de echipă pot spune că am ajuns un jucător de fotbal profesionist. Înscriam, pasam, câștigam… când… a apărut o nouă lovitură. În doar câteva luni lumea s-a schimbat. Dar mingea nu se poate opri din mișcare. Și nici noi. Știu că ne vom ridica cu mai multă forță ca oricând, că ne vom întoarce la sport, vom fi pregătiți și vom sărbători cu mulțimea din nou. Pentru că nimic nu ne poate opri”

Back to sport!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
 •  12 Noiembrie 2020, 07:09

Rețea soccia1ă pentru *** care reunește oammenii care doresc să facă ssexx *** - www︎.︎biggturn︆.︆com

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează