GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SUPERBET

Dinamo și FCSB joacă finala Cupei României în semifinale + Ocazie unică pentru cele două “cenușărese”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 15:23

Cupa României este drumul cel mai scurt spre salvarea unui sezon prin câștigarea unui trofeu și implicit a unui loc în cupele europene. Cu CFR Cluj și CS U Craiova eliminate în șaisprezecimi, respectiv sferturi, Dinamo și FCSB au rămas cele două mari favorite ale competiției. Deși mulți sperau într-o încrucișare în semifinale cu Iași și Sepsi, pentru a netezi calea uni Derby de România în marea finală, sorții au vrut altfel pentru manșele din 24 iunie și 8 iulie.

Deschide cont online la Superbet și pariază pe semifinalele Cupei României, două meciuri în dublă manșă și cu așteptări mari ale fanilor!

Dinamo – FCSB, meciurile 3 și 4 din 2020

Duelurile dintre Dinamo și FCSB au rămas oaze de emoție într-un fotbal tot mai cinic și cu audiență oscilantă. Desigur, cu toții ne gândeam la acest meci în finală, dar să privim partea plină a paharului. Ar fi fost un singur Derby de România, pe când în semifinale vom avea parte de două, jucându-se tur-retur. Pe 24 iunie, gazdă va fi Dinamo, urmând să vedem pe ce stadion. Evident, Arena Națională e prima pe listă atât în prima manșă, cât și în a doua.

Meciul le va prinde pe cele două rivale istorice în situații diferite. Dacă la Dinamo pare haos, după ce Ionuț Negoiță nu a reușit să vândă pachetul majoritar de acțiuni, așa cum și-a propus, la FCSB e mare concentare. Lupta la titlu și stabilitatea financiară de care dușmanul din Ștefan cel Mare nu beneficiază le oferă roș-abaștrilor un tonus în plus și statutul de favorită. Dinamo n-a mai câștigat Cupa României din 2012, în timp ce FCSB a ridicat trofeul deasupra capului în 2015.

Din acest motiv, Superbet oferă o cotă de 2,30 pentru o victorie a lui FCSB în tur, un succes al lui Dinamo, așa cum s-a întâmplat în februarie, având o cotă de peste 3,00.

Iași și Sepsi vor să continue surprizele din Cupă

Mergem cu sacul la pomul lăudat, Derby de România, dar în Cupă se poate întâmpla orice. Viitorul a reușit să câștige anul trecut, Hermannstadt a jucat finala în 2018, deși era echipă de Liga a 2-a în acel moment, iar Voluntari, în 2017, a detonat o bombă care ne obligă să le respectăm pe celelalte două semifinaliste din 2020. Poli Iași merge spre finală cu pieptul înainte și cu Superbet alături, ca sponsor principal, dar dubla cu Sepsi Sfântu Gheorghe va fi dură. Primul meci va avea loc la Sfântu Gheorghe, iar covăsnenii n-au prejudecăți, după ce au reușit să le lase în urmă pe Petrolul, Astra și Ripensia. Poli Iași a ajuns în semifinale după ce a trecut de Rapid, Buzău și Craiova, semn că nu a fost o coincidență pentru trupa lui Mircea Rednic.

O finală jucată, nemaivorbind de un trofeu câștigat, ar fi atât pentru Poli Iași, cât și pentru Sepsi Sfântu Gheorghe cea mai mare performanță din istorie.

2,10 este cota de pornire oferită de Superbet pentru o victorie a lui Sepsi în turul de pe 24 iunie, dar calificarea se va decide pe 8 iulie, la Iași. Descarcă aplicația de pe SuperbetMobile.ro și prinde de pe acum cele mai bune cote!

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maxim semifinalele Cupei României, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

de Gigi Stancu, Superbet

CITEȘTE ȘI:

Avem fotbal fără pauză în Europa. Pariază la Superbet pe meciurile de la mijlocul acestei săptămâni!

La Liga ha vuelto! Titlul, o afacere în doi, între marile rivale Barcelona și Real

Restart în Segunda Division, unul dintre cele mai imprevizibile campionate din Europa

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close