GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SUPERBET

Avem fotbal fără pauză în Europa. Pariază la Superbet pe meciurile de la mijlocul acestei săptămâni!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 13:20

Fotbalul a rămas suspendat câteva luni, iar majoritatea campionatelor de pe continent au riscat să rămână fără deznodământ în acest sezon. Cu mari eforturi s-a permis reluarea jocurilor, iar oficialii trag tare ca să încheie această stagiune cât mai repede. Calendarul este foarte aglomerat, mai ales în ligile cu multe echipe și cu sistem play-off / play-out. Din acest motiv, jumătatea săptămânii va arăta mai aglomerată decât atunci când ne aflam în faza grupelor Ligii Campionilor și Ligi Europa. Iată ce avem în ofertă în aceste zile!

Deschide cont online la Superbet și intuiește deznodământul campionatelor tale preferate!

Spania se reia joi cu Sevilla - Betis

Cu bucurie salutăm revenirea în iarbă a granzilor din La Liga, campionat întrerupt mult timp din cauza pandemiei, Spania fiind una dintre țările cel mai rău lovite. Joi, de la ora 23:00, pe Estadio Ramon Sanchez Pisjuan, Sevilla primește vizita concitadinei sale, Betis, într-un derby ca pe vremuri, dar fără spectatori. Apoi, în Spania veți avea meciuri zilnic, oficialii planificând să încheie campionatul până pe 20 iulie. 

Austria are programată o etapă intermediară, iar acolo se știe deja campioana. E aceeași RB Salzburg, dar lupta rămâne deschisă pentru celălalt loc de Liga Campionilor, disputat de Wolfsberger, Rapid Viena și Lask Linz, echipe despărțite de un singur punct. La retrogradare se poate întâmpla orice, iar din Liga a doua va promova Ried.

Bulgarii joacă și ei la mijlocul acestei săptămâni atât în semifinalele Cupei, cât și în campionat. Ludogoreț Razgrad, la care evoluează Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, are meci la Arda, dar după victoria cu Levski, de la redebut, titlul pare deja acontat. Cupa rămâne deschisă, mai ales că Ludogoreț a fost eliminată în sferturi. Lupta se dă între cele două echipe din Plovdiv și cele două mari din Sofia.

Stanciu, Băluță și Niță intră în lupta pentru titlu

Și la cehi e grabă mare pentru finalizarea campionatului. Clasamentul va fi spart în trei play-off-uri foarte lungi, iar românii din prima ligă stau bine. Nicușor Stanciu și Slavia Praga vor intra în play-off de pe primul loc, iar Viktoria Plzen va încerca să refacă diferența de puncte. În același play-off vor mai juca Slovan Liberec, echipa lui Alexandru Băluță, dar și Sparta Praga, clubul lui Florin Niță.

Pariază la Superbet pe penultima etapă a sezonului regulat din Cehia, una în care se așteaptă victorii pe linie ale echipelor românilor!

Bayern nu vrea să ierte nimic în Germania

Nemții sunt în faza semifinalelor Cupei, dar e destul de frustrant s-o ai competitoare pe această Bayern. După ce au ucis titlul, bavarezii vor dubla, iar Eintracht Frankfurt nu pare în stare de o surpriză. Imediat după reluarea ostilităților, Bayern – Eintracht s-a încheiat 5-2, fapt care nu dă prea mult optimism. În finală e deja Bayer Leverkusen, care a trecut cu 3-0 de o echipă din liga a doua, Saarbrucken. În Germania se mai joacă la mijlocul acestei săptămâni și meciuri din Liga a 3-a, una deosebit de populară printre pariori.

De asemenea, în Danemarca avem meciuri de Cupă, tot în faza semifinalelor, Sonderjyske – Horsens și Aalborg – Aarhus fiind culoarul spre trofeu. Că tot suntem la capitolul Cupe, notați-o și pe cea din Israel! Maccabi Petah Tikva e deja calificată în finală și o așteaptă pe învingătoarea meciului de miercuri, Hapoel Beer Sheva – Bnei Yehuda.

Râpă și Hanca și-au revenit în Polonia

Cazul de blocaj mental al românilor din Polonia s-a rezolvat. După 5 înfrângeri consecutive, care au pus în pericol prezența în play-off, MKS Cracovia, cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă titulari, au învins-o marți cu 3-1 pe Lechia Gdansk, contracandidată directă la top 6. Miercuri se mai dispută 4 meciuri din această penultimă etapă a sezonului regulat, Legia Varșovia având ocazia să mărească diferența față de locul 2, Piast Gilwice, pentru că are meci ușor, acasă, cu penultima clasată, Arka Gdynia. Apoi, în Ungaria, românul Nandor Tamaș și Puskas Academy primesc vizita lui Kaposvar în etapa cu numărul 28, din care se mai joacă 3 meciuri la mijlocul acestei săptămâni.

În Serbia, Slovenia și Albania se dispută meciuri din Cupă, iar Partizan – Steaua Roșie este meciul pe care Superbet vi-l propune cap de afiș pentru zona balcanică!

Portugalia ne-a surprins pe toți la revenire, primele 4 clasate gafând incredibil în fața unor adversari modești. Benfica la Portimonense și FC Porto cu Maritimo n-au voie să mai greșească miercuri seara, cele două echipe fiind încă la egalitate de puncte, 60.

Pregătiți-vă pentru un mijloc de săptămână incendiar, care precede un weekend plin cu fotbal în oferta Superbet!

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maxim partidele de la mijlocul acestei săptămâni, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Adaugă-l și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

de Gigi Stancu, Superbet

CITEȘTE ȘI:

Juventus, Milan, Napoli și Inter luptă pentru finala Cupei Italiei. Pe care dintre cei 4 ași pariezi?

La Liga ha vuelto! Titlul, o afacere în doi, între marile rivale Barcelona și Real

Cine sunt legendele fotbalului românesc care au cucerit La Liga?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează