GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Disfunctii erectile? 10 motive sa apelezi la TOOT UP TIANLI

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 14:00

Consumul excesiv de alcool, nivelul ridicat de stres si oboseala excesiva pot pune punct vietii sexuale. Inaintarea in varsta se face si ea vinovata de aparitia acestei probleme. Nu este un mit, este o realitate dovedita prin cifre!

Din punct de vedere statistic, aproximativ 40% dintre barbatii de 40 de ani se confrunta cu disfunctia erectila. Tot statisticile sunt cele care arata ca, la un anumit moment din viata, toti barbatii experimenteaza impotenta, intr-o forma sau alta.

Exista sau nu remedii? Care sunt alternativele? Cum eviti impotenta?

Viata sexuala activa, misiune imposibila?

Inabilitatea de a obtine a erectie sau de a o mentine. Pe scurt, disfunctie erectila sau impotenta. Doua denumiri pentru aceeasi problema. Impotenta nu se face responsabila doar de performantele sexuale scazute. Pe termen lung, aceasta provoaca stres, depresie si stima de sine scazuta.

Este dovedit: lipsa apetitului sexual si imposibilitatea de a intretine relatii sexuale afecteaza barbatul atat din punct de vedere emotional, cat si psihologic.

Simptome

  • Erectii slabe
  • Erectii de durata scurta
  • Lipsa totala a erectiilor

Un barbat care se confrunta cu disfunctii erectile fie nu poate sustine actul sexual, fie are probleme in ceea ce priveste finalizarea acestuia. Ambele situatii provoaca stres si stari de nervozitate/agresivitate. Pe termen lung, depresie si izolare sociala.

Cauze

Printre cauzele psihologice, care duc la aparitia disfunctiilor erectile, se numara: furia, frica, grijile si stresul.

Cauzele fizice au la baza boli precum diabetul. Mai mult, impotenta poate fi strans legata de nivelul redus de testosteron, colesterol peste medie, afectiuni ale rinichilor, obezitate si efectele adverse ale anumitor medicamente. De retinut: consumul excesiv de alcool, tutun sau substante halucinogene dauneaza vietii sexuale!

Remediile naturiste, alternative cu rezultate imediate

Impotenta nu inseamna sfarsitul vietii sexuale! Exista alternative iar salvarea vine de la natura, cu efecte benefice pentru intregul organism.

TOOT UP Tinali Natural Potent este un real ajutor pentru toti cei care intampina disfunctii erectile. Creat pe baza unor ingrediente unice, 100% naturale, cu notorietate, produsul este un supliment alimentar cu beneficii multiple pentru sanatate. De efetele sale s-au convins mii de barbati din intreaga lume.

1535012759 5b7e6f976549c

Beneficii  TOOT UP TIANLI fiole:

  1. Ajuta la mentinerea sanatatii prostatei
  2. Elimina oboseala
  3. Sustine vitalitatea relatiilor sexuale
  4. Sustine libidoul si capacitatea sexuala
  5. Ajuta organismul sa se adapteze la conditii de stres emotional
  6. Este recomandat in tratarea insomniilor, starilor de slabiciune si tiuitului in urechi
  7. Previne incaruntirea prematura
  8. Contribuie la intarirea sistemului imunitar
  9. Stimuleaza capacitatea psihica
  10. Previne impotenta sexuala

Gratie ingredientelor speciale pe care le contine si a beneficiilor pe care le asigura, TOOT UP TIANLI este considerat unul dintre cele mai eficiente produse de potenta din lume si, totodata, unul dintre cele mai achizitionate produse de profil.

1537505167 5ba4778f52ed2

Printre ingredientele „vedeta” ale produsului se numara: radacinile de Ginseng-asiatic, fructele de Goji, semintele de arpagic chinezesc si radacinile de Rhodiola Rosea. Acest complex unic de ingrediente asigura erectii de durata, precum si cresterea potentei si a libidoului. Pe scurt, TOOT UP TIANLI  este un aliat puternic impotriva impotentei.

Cu TOOT UP iti recapeti energia, vitalitatea si increderea in sine. Viata sexuala este, din nou, activa si fara griji. Spune ADIO momentelor stanjenitoare.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează