GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Dortmund – Bayern: „Der Klassiker” sub semnul lui GG4+. Lewandowski şi Haaland, cei mai buni marcatori din 2021

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 16:39 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 16:39

A sosit momentul adevărului! „Clasicul” fotbalului german, Borussia Dortmund – Bayern Munchen, SuperDuelul dintre primele două clasate din Bundesliga, se joacă sâmbătă, de la 19:30 şi poate fi văzut în direct pe site-ul sau în aplicaţia Superbet. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi profită de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Bayern a câştigat ultimele 6 derby-uri

Ultimele meciuri directe dintre cele două echipe spun mai mult decât o face clasamentul din Bundesliga. Deşi în campionat Dortmund şi Bayern sunt despărţite de doar un punct, ultimele întâlniri directe aduc un avantaj moral clar în favoarea bavarezilor. Descoperă SuperPariurile de la Dortmund – Bayern şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Campioana Germaniei din ultimele nouă sezoane a câştigat ultimele şase episoade din „Der Klassiker”, indiferent de competiţia în care s-a jucat meciul.

Ultima dată când Dortmund a ieşit victorioasă dintr-un duel cu Bayern Munchen a fost în august 2019, atunci când BVB a câştigat Supercupa Germaniei, cu scorul de 2-0. Cei doi marcatori de atunci nu se mai află în lotul lui Dortmund. Paco Alcacer s-a întors în Spania în ianuarie 2020, în timp ce Jadon Sancho a plecat în vară la Manchester United. 

GG4+ în ultimele 4 meciuri 

Dortmund – Bayern este cel mai disputat meci din fotbalul profesionist german, iar ultimele patru partide au făcut o propagandă excelentă fotbalului german. 1.94 este cota din oferta Superbet pentru ca şi acest meci să fie GG4+.

În 2020, Bayern câştiga Supercupa Germaniei cu 3-2 şi astfel îşi lua revanşa pentru Supercupa pierdută cu un an înainte. Următorul duel din campionat s-a terminat cu acelaşi rezultat. 

În returul sezonului trecut, la Munchen, Bayern a câştigat cu 4-2, dar victoria a fost decisă în ultimele minute ale partidei, după golurile lui Goretzka şi Lewandowski. În acel meci, polonezul a marcat de trei ori, în timp ce rivalul său de la Dortmund, Haaland, a înscris o „dublă”. 

Cel mai recent capitol din „Der Klassiker” s-a scris în vară, tot în Supercupă. Bayern a câştigat cu 3-1, într-o altă partidă în care a strălucit Robert Lewandowski, cu două goluri marcate. 

Lewandowski vs. Haaland: Cei mai buni marcatori din 2021

Robert Lewandowski, deşi nu a câştigat Balonul de Aur, a fost numit cel mai bun atacant al anului în cadrul galei organizate de France Football. Şi pe bună dreptate. Atacantul polonez a înscris 53 de goluri în toate meciurile oficiale jucate în 2021, pentru club şi naţională. 

Haaland, revenit recent după o accidentare, a marcat 38 de goluri în cele 38 de meciuri oficiale jucate până acum în 2021. În fapt, cei doi sunt cei mai buni marcatori din top 10 campionate în acest an calendaristic. 

Fără doar şi poate, Lewandowski este pericolul numărul 1 pentru Dortmund. Borussia este victima preferată a lui Lewandowski, care a marcat 24 de goluri în 24 de meciuri împotriva fostei sale echipe. Are cota 1.57 în oferta Superbet că va marca sâmbătă seară, în timp ce Haaland are cota 1.95. 

Vezi aici mai multe pariuri Speciale pentru duelul Lewandowski – Haaland.

Începe competiția surprizelor frumoase: Superbet lansează ediția 2021 a SuperCalendarului de Crăciun!

Cardul Superbet a devenit și Cardul SuperPremiilor

Jackpot-ul Superbet de inimă neagră a ajuns la o sumă amețitoare de 5,760,658.07 Lei, nou record absolut în România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează