GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Egipt castiga cu Arabia Saudita, Rusia nu pierde cu Uruguay - ponturi de la Ionel Danciulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 11:28

Derby-ul grupei A este Uruguay - Rusia, un meci intre doua formatii care si-au castigat deja calificarea in optimi. Meciul este insa important pentru a stabili ierarhia in grupa si implicit avantajul in faza urmatoare, prin prisma intalnirii unei echipe mai mult sau mai putin accesibila. Rusii au golaveraj mai bun si se pot multumi si cu un egal. Cota este 1,52 pentru situatia in care Rusia nu pierde in fata propriilor suporteri - pont oferit de Ionel Danciulescu, Expert al casei de pariuri online Unibet, intr-o analiza video postata pe YouTube.

Pe de alta parte, chiar daca nu are publicul de partea sa, Uruguay are in lot jucatori mai buni, inclusiv vedete precum Luis Suarez si Cavani. Din acest punct de vedere, Uruguay este favorita - cota 2,60 pentru victorie. Se poate paria si pe faptul ca se marcheaza peste 1,5 goluri - cota 1,45. In 9 din ultimele 11 partide disputate de Rusia la CM s-a marcat cel putin de doua ori.

uruguay rusia rusia sau egal

Un alt meci ce poate fi inclus in biletul zilei este Arabia Saudita - Egipt, chiar daca pentru cele doua formatii va fi doar un meci de consolare. Aceste echipe urmeaza sa paraseasca turneul final, dar ambele isi doresc sa plece cu cel putin un punct.

arabia saudita egipt egipt castiga

Egiptul a avut asteptari mai mari, iar acum are sansa de a obtine o victorie - cota 1,80 - varianta sugerata si in analiza video realizata de Ionel Danciulescu pentru Unibet. Arabia Saudita nu are nicio victorie in 12 meciuri la CM (2 egaluri si 10 infrangeri), in timp ce Egiptul are un loc ce include jucatori care evolueaza in Anglia, in frunte cu Mohamed Salah, starul de la Liverpool. Sauditii nu au reusit sa inscrie nici macar un gol in primele doua jocuri si au incasat nu mai putin de sase. O alta varianta de pariere ar fi cea pe gol in ambele reprize - cota 1,71 pe unibet.ro (in 4 din ultimele 6 meciuri disputate de sauditi la CM s-a marcat in ambele reprize).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
papuravoda
papuravoda  •  26 Iunie 2018, 11:54

Sa te lasi de predictii - daca merg pe mana ta ajung la sapa de lemn. Noroc ca n-am tinut cont si am mers doar la peste 2,5 goluri la ambele meciuri si mi-a iesit, iar cotele au fost mai bune.

dora
dora  •  25 Iunie 2018, 21:20

A dat-o in bar cu toate ponturile...Egipt a pierdut...a pierdut si Rusia...Marocul a dat gol.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează