GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

El Clasico, superduelul unor branduri devenite sentimente! Intră în joc și bucură-te de SuperBilete!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 12:28 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 12:28

SuperDuelul celor mai valoroase branduri din sportul rege este și confruntarea care opune cele mai urmărite echipe în media socială. Conturile oficiale ale Barcelonei și Realului fiind cele care aduna peste o jumătate de miliard de followers pe cele mai populare rețele de socializare: Facebook, Instagram, Twitter, Tik Tok și Youtube.

În condițiile în care primul El Clasico din 2021 se va disputa fără spectatori, fanii vor fi mai conectați ca niciodată la tot ce se va întâmpla pe stadionul Alfredo Di Stefano, arenă care va găzdui în premieră acest meci uriaș. O arenă de doar 6.000 de locuri, o capacitate inferioară celor de care dispun stadioanele din Botoșani, Mediaș, Giurgiu, ca să numim câteva dintre orașele cu echipă în prima divizie din România.

Branduri de 8 miliarde euro

Cele mai recente evaluări, poziționează titanii Spaniei pe primele două locuri în clasamentul celor mai valoroase branduri din fotbal. 3.59 miliarde euro valoarea Realului, 3.40 miliarde euro valoarea Barcelonei. S-a ajuns aici pentru că ambele echipe și-au câștigat în secolul trecut statutul de sentimente.

Realul și Barca sunt două echipe atât de iubite încât au devenit parte din destinul fanilor. Ele sunt cu siguranță și două dintre echipele care au marcat și palmaresul pariorilor, cu SuperBilete verzi, dar evident, și cu bilete memorabile, în care în mod aproape miraculos, câștigul s-a amânat, pentru data viitoare.

Pentru Regele Fotbal și pentru suporteri, Realul și Barcelona sunt două dintre echipele fundamentale, între cele care au impus fotbalul (parcă e greu de acceptat termenul soccer, măcar pentru El Clasico) drept sportul cel mai iubit pe Pământ. Și probabil, că va fi sportul pe care Omul îl va exporta cu cel mai mare succes și în viitor, pe oricare planetă va ajunge să mai locuiască. 

La așa anvergură se poate vorbi despre El Clasico, evenimentul care a depășit în audiențe chiar și Super Bowl.

Un El Clasico în premieră!

Realul își renovează „casa”, legendarul Santiago Bernabeu și o primește pe Barcelona pe micuțul stadion pe care în această săptămână, Los Blanco au răpus un alt nume uriaș: Liverpool. A fost 3-1 în turul sferturilor din Liga Campionilor, cu Vinicius Junior autorul unei duble. Cota 4.25 pentru un gol marcat de el acum. Într-un meci în care cel mai probabil marcator al gazdelor pare a fi Benzema, cel care traversează cea mai prolifică serie a lui la Real, cu gol în fiecare dintre ultimele 7 meciuri. 2.25 cota pentru o reușită a francezului.

Evident, catalanii îl au în prim plan pe Leo Messi, cel mai prolific marcator în anul calendaristic 2021 în Top 5 campionate din Europa (Spania, Italia, Franța, Germania și Anglia). Cotă mărită la Superbet și pentru gol Messi: 2.10!

El Clasico, superduelul unor branduri devenite sentimente! Intră în joc și bucură-te de SuperBilete!

Primul El Clasico în care ai la dispoziție oferta SuperPariuri

Vorbim despre SuperPopularele opțiuni care combină golurile, cartonașele, cornere și alte evenimente din meci în același pariu și care te ajută să rezumi desfășurarea meciului în opinia ta într-o singură selecție la cote mărite.

Cote de la 1.70 până la 35.00 pentru 55 de scenarii posibile. Descoperă și decide care și câte dintre ele sunt în acord cu modul în care tu consideri că va curge meciul! Prinde oferta

7 pariuri recomandate de SuperStats

Cifrele au și ele sufletul lor și pot de foarte multe ori să te convingă și să te determine să plasezi pariuri suplimentare, în baza lor. 1; 1X; IG1+&IIG1+ (la cota 3.40, acest pariu care va fi verde dacă Realul va înscrie cel puțin o dată în fiecare repriză); 3:1 scor corect (la cota 23.00!); I1; 1/1; G2+ sunt selecțiile recomandate de SuperStats.

Cele mai în formă echipe ale Spaniei

La fel de important, dincolo de faptul că vorbim despre cele mai urmărite, mai apreciate, mai titrate echipe ale Spaniei este faptul că Barca și Realul sunt și cele mai în formă în acest moment. Așadar, forma sportivă a lor anunță un meci intens. Sunt premise pentru un duel spectaculos, cu șuturi pe poartă, cornere, chiar goluri (GG pare un pariu aproape sigur verde), dar posibil și penalty sau cartonaș roșu. Cu siguranță, nimeni vrea să piardă un așa meci, dar ambele echipe sunt capacitate să joace la victorie. 

O (semi)finală pentru titlu

Atletico e liderul clasamentului cu 66 de puncte, Barca e pe 3 cu 55 de puncte, Realul pe 3 cu 63 de puncte. Victoria în acest El Clasico ar asigura doza de moral și ar legitima pretențiile de campioană pe care învingătoarea le va avea.

Pașii greșiți ai lui Atletico au redeschis lupta pentru supremația în Spania. Cel mai valoros campionat în clasamentul coeficienților UEFA și cel mai performant în ultimul deceniu în ceea ce privește trofeele de Champions League și Europa League câștigate de formațiile care îl reprezintă.

E prematur să spunem că este o finală pentru titlu. Vor mai fi 8 etape după acest meci, deci 24 de puncte în joc. Dar e o „semifinală”. Cine bate va intra în luptă parte-n parte cu Atletico pentru titlu. Atleti a pierdut 0-2 la Real și a remizat 1-1 acasă cu rivala din capitala Spaniei. Contra Barcei, Atleti a câștigat cu 1-0. Ultimul meci dintre aceste 3 echipe în acest sezon va fi pe 9 mai, când Barca va primi pe teren propriu vizita lui Atletico. 

Real-Barca e în direct sâmbătă de la 22:00 pe Superbet.ro

Poți vedea meciul pe site și pe aplicație și poți avea parte de o experiență de pariere cu totul și cu totul de excepție. 

Zidane vs Koeman, francezul superior ca antrenor, olandezul ca jucător

Koeman a marcat 5 goluri în 11 El Clasico jucate pentru Barcelona și la retragerea din activitate era fundașul cu cele mai multe goluri marcate în carieră (253), record pe care încă nu i-l amenință nimeni.  Cel mai eficient marcator dintre fundașii aflați încă în activitate e căpitanul rivalei eterne a formației pregătite de Ronald Koeman. Sergio Ramos are 111 goluri marcate. Dar Zidane a jucat de 7 ori în El Clasico – originalul, această dispută pentru campionatul spaniol, marcând o singură dată.

1-0 pentru Zizou în duelul de pe bancă împotriva lui Koeman, victoria de pe Camp Nou cu 3-1 din octombrie trecut, în primul El Clasico de la izbucnirea pandemiei de COVID-19. 4-2-3-1 Barca, Realul 4-3-3. Zidane va miza și mâine pe același sistem. Koeman se pare că va merge pe un 3-4-3. Realul are însă un lot scurt pentru acest meci, doar 19 jucători. Marile absențe fiind cele ale stâlpilor din axul central al defensivei: Sergio Ramos și Varane.

Echipele probabile

REAL MADRID

Courtois; Vazquez, Militao, Nacho, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius.

FC BARCELONA

Ter Stegen; Mingueza, De Jong, Lenglet; Dest, Pedri, Busquets, Alba; Griezmann, Messi, Dembele

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Dacă abia acum îți deschizi cont online pe site-ul sau aplicația Superbet, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri!

Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă Superbet a luat toate măsurile de prevenție și protecție împotriva COVID-19 pentru clienți și angajați. În agenție beneficiezi și de Pariul Șansă!

Acum, SuperBonusul se acordă și online și a crescut la +150%

Și pentru că Superbet își ascultă jucătorii, SuperBonusul din agenții a fost „transferat” și online și asta înseamnă că îți poți crește câștigurile dacă joci mai multe evenimente pe bilete, fie că pariezi în agenție, fie că pariezi online. Începi să primești SuperBonus de la fiecare al 6-lea meci adăugat pe bilet.

Copiază în SuperSocial toate biletele care-ți SuperPlac și fă bani cu ele!

Îți amintim că poți vedea în direct meciurile la Superbet.ro și te poți bucura de cel mai mare feed de bilete ce pot fi copiate gratuit! Le vezi, îți plac, le repeți și tu, pe ce miză dorești! Trebuie doar să fii unul dintre pariorii care au profil în rețeaua SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet, apasă butonul SuperSocial și setează-ți profilul în rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. 

Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! 

Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și pariori dornici să se afirme, pariori care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#HaiSăFimSUPER #SuperFotbal #SuperBonusuri

9 echipe care joacă în campionatele altor țări! AS Monaco nu e singura campioană

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează