GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Empoli a cheltuit o avere, dar se chinuie să promoveze. Perugia tremură de frica Seriei C. Pariază la Superbet pe ultima etapă din liga a doua italiană!

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 19:39 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 19:39

Serie B s-a confirmat și în 2020 drept un campionat greu și anevois pentru toată lumea. Al doilea eșalon italian a arătat o dată în plus că banii contează prea puțin în această divizie, entuziasmul, forța grupului și conjunctura cântărind mult mai mult. Vineri seara se trage însă linie în divizia secundă peninsulară și suspansul e demn de un film dramă cum neorealimsul italian a produs capodopere pe bandă rulantă. 

Deschide cont online la Superbet și pariază pe ultimele mize din Serie B, acolo unde agonia și extazul sunt despărțite de doar 3 puncte!

Spezia, Pordenone și Cittadella sunt sigure de baraj

Exceptându-le pe Benevento și pe Crotone, care au promovat matematic în Serie A și joacă fără griji meciurile cu Ascoli și Trapani, Spezia, Pordenone și Cittadella sunt singurele care mai au un soi de liniște. Cele trei sunt deja calificate în play-off, unde 6 echipe se vor bate pentru ultimul loc în prima divizie. În acest context, Salernitana este favorită în fața celor de la Spezia și are mare nevoie de victorie pentru a intra în primele 8. 3 puncte i-ar fi suficiente, dacă măcar una dintre Pisa, Frosinone sau Chievo nu-și câștigă meciul. 

Vino în agențiile Superbet și pariază pe Cremonese – Pordenone și Entella – Cittadella, două meciuri cu echipele oaspete având gândul la baraj!

Disperarea promovării a copleșit-o pe Empoli 

Se spune că acolo unde așteptările sunt mari, și dezamăgirile sunt pe măsură, iar Empoli a demonstrat-o în acest sezon cu vârf și îndesat. Retrogradați anul trecut, toscanii au riscat totul pentru o promovare imediată. Și-au menținut un lot de 30 de milioane de euro, cel mai tare din Serie B, iar planurile lor nici nu concepeau un loc în afara primelor două. Înaintea ultimei etape, Empoli ocupă însă poziția a 10-a și soarta nu-i mai e în mâini nici pentru accesul la baraj. Trupa lui Pasquale Marino are meci ușor, la ultima clasată, dar în afara celor 3 puncte pe care mizează la Livorno, mai are nevoie și de un joc favorabil al rezultatelor. 

Salernitana, Pisa și Chievo (trupa din Verona și ea printre favoritele la o promovare venită imediat după retrogradare), sunt echipele pe care Empoli speră să le depășească într-o ultimă etapă nebună, asortată de Superbet cu o mulțime de pariuri Speciale.

Perugia e o umbră a echipei de altădată

Tot la mari dezamăgiri poate fi trecută și Perugia, o echipă despre care știam totul în finalul anilor 90 și începutul anilor 2000. Trupa care l-a dat fotbalului pe Fabrizio Ravanelli și la care au făcut deliciul fanilor Hidetoshi Nakata și Al-Saadi Gaddafi, fiul dictatorului libian Muammar Gaddafi, a ajuns la fundul sacului. Nici măcar Massimo Oddo, campion al Italiei și câștigător al Ligii Campionilor, ambele cu AC Milan, n-a reușit mai mult într-un sezon în care rămânerea în Serie B pare punctul maxim pentru antrenorul în vârstă de 44 de ani. O înfrângere la Venezia ar putea lungi însă chinul pentru “Grifoni”, care ar putea cădea la baraj, în locul celor de la Pescara, dacă aceștia detonează bomba la Chievo.

Chievo – Pescara pare un meci de totul sau nimic, iar Superbet te întâmpină cu pariuri de senzație pe Total Goluri Marcate!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe ultima etapă a sezonului din Serie B, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

de Gigi Stancu, Superbet

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează