GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Etapa a 4-a din Rusia vine cu SuperDerby-ul acestui weekend: Spartak - Lokomotiv!

Pune un x verde în calendar acestei duminici, fiindcă weekend-ul acesta ai parte de un SuperDerby al Moscovei. „Echipa poporului”, Spartak Moscova, o va înfrunta pe vicecampioana sezonului trecut, Lokomotiv Moscova.
Pune un x verde în calendar acestei duminici, fiindcă weekend-ul acesta ai parte de un SuperDerby al Moscovei. „Echipa poporului”, Spartak Moscova, o va înfrunta pe vicecampioana sezonului trecut, Lokomotiv Moscova.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 15:42 / Actualizat vineri, 21 august 2020 15:42

Pune un x verde în calendar acestei duminici, fiindcă weekend-ul acesta ai parte de un SuperDerby al Moscovei. „Echipa poporului”, Spartak Moscova, o va înfrunta pe vicecampioana sezonului trecut, Lokomotiv Moscova, într-o SuperEtapă explozivă cu formația alb-roșiilor în postura gazdei care e obligată de palmaresul impresionant să câștige. 

O ocazie de neratat ar spune experții în pariuri, motiv pentru care oferta Superbet îți sare în ajutor cu cele mai bune cote pentru favorita ta. Vezi cine pleacă cu prima șansă în acest derby de Rusia și care e miza pusă în joc. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Duelul orgoliilor e pe primul loc!

Dincolo de cele 3 puncte ale etapei, ambele formații au câteva conturi de reglat din trecut. Sezonul precedent, Spartak Moscova s-a impus cu 3-0 în fața feroviarilor, remizând în cea de-a doua întâlnire (1-1), lăsând dorința unei revanșe pentru meciurile următoare. „Oamenii șinelor” trebuie să-și spele rușinea ultimei înfrângeri, iar o victorie în acest meci le-ar readuce acestora încrederea de care au nevoie pentru a câștiga sezonul actual. Statisticile celor două echipe sunt promițătoare pentru ambele tabere. 

În prezent, din 47 meciuri directe, Spartak Moscova a câștigat 16, cu unul mai puțin decât marea rivală. Tu ce părere ai? Va reuși Lokomotiv să-și egaleze adversara în acest weekend la numărul de victorii? Vezi aici oferta Superbet și alege cel mai bun pariu pentru biletul tău! 

Titlurile sunt de partea poporului!

O echipă denumită după un mare gladiator trebuie neapărat să fie o echipă de luptători, iar acest fapt se reflectă în statisticile fabuloase ale echipei. În cei 98 de ani de la înființare, „echipa poporului” are un număr record de 22 de titluri câștigate, fiind una dintre cele mai bine cotate echipe din prima ligă a Rusiei. Cupa Rusiei a fost, de asemenea, un obiectiv pentru alb-roșii Moscovei, trecând-o în palmares de nu mai puțin de 13 ori. O performanță greu de egalat de către marile rivale, însă nici feroviarii nu stau foarte rau la capitolul titlurilor câștigate. 

Fondată în același an (1922), Lokomotiv Moscova a cucerit până în prezent doar 6 titluri, sezonul acesta fiind mai în formă ca niciodată să-l treacă și pe al 7-lea la panoul de premii. Prestigioasa Cupă a Rusiei a fost un trofeu pentru care au aspirat mai mult feroviarii, reușind s-o câștige de 10 ori în aproape un secol de existență. Avem parte de două dintre cele mai bune echipe ale Rusiei. Ar fi păcat să ratezi un SuperMeci pentru biletul tău! Pariază mereu responsabil și fii încrezător în propriile alegeri! Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

Formații posibile

  • Spartak Moscova (3-1-3-1-2)- Aleksandr Maksimenko - Gigot, Dzhikiya, Maslov – Umyarov - Kral, Ayrton, Zobnin – Sobolev - Ponce, Larsson.
  • Lokomotiv Moscova(4-2-3-1)- Guilherme - Cerqueira Paim, Corluka, Rybus, Zhivoglyadov - Barinov, Krychowiak - Rybchinskiy, Miranchuck, Zhemaletdinov - Smolov.

Jucători Absenți

  • Spartak Moscova- Kokorin A., Tashaev A.
  • Lokomotiv Moscova - Rotenberg B., Djordjevic L.

Obține Bonusul de Bun Venit Online și profită și de Pariul Șansă în agenție

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe jocurile din Rusia, iar la final poți fi răsplătit suplimentar! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi și agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează