GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Europeanul e scena lui Patrik Schick! Vezi istoria marcatorilor neașteptați de la SuperEURO

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2021 15:54 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 15:54

Cehia și Danemarca se înfruntă sâmbătă (ora 19:00), la Baku, în cel mai neașteptat sfert de finală de la Europeanul de Fotbal. Dacă danezii au impresionat printr-un joc colectiv și tărie de caracter, cehii au trăit prin Patrik Schick, atacantul care a tras echipa după el, a marcat patru goluri și s-a înscris deja pe lista SuperGolgheterilor neașteptați din istoria Europeanului. Schick are șanse la titlul de golgheter și calcă pe urmele lui Milan Baros, iar Ronaldo speră ca vârful lui RB Leipzig să oprească "conducta" cu goluri pentru a nu-i smulge locul întâi în topul celor mai buni marcatori. 

Fă-ți acum cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și trăiește Europeanul la intensitate maximă!

Schick e noul Milan Baros!

În bogata sa istorie, Europeanul a văzut vedete care au decăzut, tineri care s-au afirmat și golgheteri care au venit de nicăieri și au impresionat exact când trebuia. În secolul 21, primul marcator surprinzător a fost Savo Milosevic, iugoslavul care a terminat ediția din 2000 cu cinci goluri, în ciuda faptului că echipa lui s-a oprit în sferturi (1-6 cu Olanda, cu Savo marcator al golului "de onoare" în minutul 90+2). La patru ani distanță, a venit rândul lui Milan Baros, compatriotul lui Schick, să fure priviri: cu cinci goluri marcate, a dus Cehia până în semifinale, iar în anul viitor avea să devină campion al Europei alături de Liverpool. Acum, cele patru goluri marcate în patru meciuri îl pun pe Schick la egalitate cu Benzema și Forsberg în spatele lui Ronaldo, cu mențiunea că cehul e jucătorul cu cele mai multe goluri marcate dintre cei rămași în competiție. Vezi Cotele Speciale Superbet pentru titlul de golgheter al SuperEURO!

2008: Marcatorii neașteptați și-au dus echipele în careul de ași

Dominată de multe surprize, ediția din 2008 a avut în centrul atenției parcursul fabulos al naționalei Spaniei, care începea seria de trei turnee finale câștigate la rând, dar Rusia și Turcia au ieșit și ele în evidență. Și nu ar fi ajuns în semifinale fără golurile decisive semnate de Roman Pavlyuchenko, respectiv Semih Șenturk, doi atacanți din valul al doilea al fotbalului european al acelor vremuri. Ambii au punctat de câte trei ori, cifră care ar putea să nu pară impresionantă, dar au reușit goluri decisive, care au semnat două dintre surprizele ultimelor ediții ale Europeanului. În 2012, tradiția rusească a fost dusă mai departe de Alan Dzagoev, semnatar a trei reușite, iar 2016 l-a găsit în lumina reflectoarelor pe Dimitri Payet, cu ale sale trei goluri, inclusiv unul în poarta României!

Pariurile pe European îți pot aduce o SuperMașină!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. 17 SuperMașini au plecat deja spre SuperPariori, dar restul își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!

SuperCote, de la 1.90 la 15.00! Vezi Oferta Specială înainte de "sferturile" Europeanului

Începe Europeanul Jackpoturilor! Fiecare SuperJackpot lovit declanșează instant altele

Franța și Spania câștigătoare la Superbet! Sute de mii de bilete câștigătoare cu SuperAvantaj!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează