GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ferestrele Performant 88 – modernitate si tehnologie

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 18:23

Anul acesta Helios a introdus în portofoliu o nouă gamă de produse realizate din unul dintre cele mai performante sisteme de profile din PVC existente pe piața europeană – Kommerling 88 mm.

Astfel, in gama de ferestre Helios sunt acum doua noi modele, Performant 88 – fereastra din PVC cu pachet de sticla tripla de 52 mm in standard si Performant 88 Premium – fereastra din PVC placat cu aluminiu pe exterior, profil cu un design deosebit, tocul fiind aliniat cu cerceveaua.

Sistemul Kommerling 88 mm este dedicat construcțiilor cu necesități speciale atât ca arhitectură, cât și din punct de vedere al coeficienților de izolație termică și fonică. Profilul german cu 7 camere are cele mai bune performanțe tehnice actuale, pe care se monteaza ca standard pachete de sticlă de 52 mm, ajungând la coeficienți de izolație termică de până la 0,74W/(m2K). 

„Este un sistem complet din care pot fi dezvoltate o gamă variată de produse, ferestre, ferestre placate cu aluminiu, uși de exterior, uși placate cu aluminiu sau culisante. Mai mult, profilul permite îngroparea tocului in zidarie, oferind astfel fațadelor o estetică modernă și o suprafață vitrată mare”, detaliază Directorul General, Bogdan Stauder.

Fereastra Performant 88 – inovatie si calitate

La nivel de produs aduce inovatie, stil si calitate de top. Este reprezentanta celei mai bune izolații termice pentru ferestrele de PVC cu 7 camere, designer de tendințe arhitecturale, pionier al fiabilitatii. Caracteristicile exceptionale ale acestei ferestre nu se rezuma doar la proprietățile sale de economisire a energiei, ci și la potențialul arhitectural ce ne îndreaptă ochii către viitor: structura stabila a profilului de 88 mm datorata armaturii speciale permite geamuri cu sticla triple sau variante de sticle moderne, cu o grosime 52 mm.

Fereastra Performant 88 Premium – lumina si eleganta

Este pentru cei care prefera estetica aluminiului la exterior dar care, in egala masura, vor sa profite de avantajele profilelor de PVC. Placarea cu aluminiu ofera posibilitati cromatice aproape nelimitate, de la culori RAL mate, la lucioase, texturate pana la imitatii de lemn.

Cu o estetica ultra moderna, ofera confortul termic si izolatia fonica maxime datorate extra-garniturilor din profil si a posibilitatii de a fi fabricate in varianta cu spumă în camerele de armatură ale tocului și cercevelei. Fabricate dintr-un profil cu 7 camere de dimensiune constructiva de 100 mm, aceste ferestre pot fi produse cu o inaltime maxima de 2500 mm. Profilul ingust ce poate fi ingropat in zidarie si pachetul de sticla tripla aduce luminozitate incaperilor ce au montate acest tip de ferestre. 

Mai mult, sunt validate si recomandate ca ferestre optime pentru casele pasive, ce vin sa completeze in termeni de izolatie avantajele unor astfel de constructii. 

Toate produsele Helios au o garantie de 5 ani si sunt 100% ecologice.

www.ferestrehelios.ro

+1 FOTO

Despre Helios

HELIOS inseamna 400 de ferestre realizate pe zi, 15 ani de activitate, aproape 20.000 metri pătrați suprafață de producție, 200 de angajați și peste 500 de colaboratori în 8 țări. 

„Este portretul în cifre a ceea ce însemnăm ca și companie: echipele Helios, partenerii Helios, resursele Helios și expertiza Helios”, a declarat, în încheiere, Dl. Bogdan Stauder, Director General BDM Grup Invest SRL.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează