GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fiecare campionat tare are particularitățile lui! Superbet te ajută să le descoperi, să le transformi în pariuri și să le vezi cu ochii tăi câștigătoare!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 12:14 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 12:25

de Gigi Stancu, Superbet

Superbet a vrut de la început să fie mai mult decât casa ta preferată de pariuri sportive! A vrut să fie locul din care îți culegi informațiile, în care te întâlnești cu prietenii și unde vezi Live cele mai tari meciuri ale unei etape de campionat. În acest scop am dezvoltat special pentru tine platforme și funcționalități care să-ți satisfacă toate nevoile. Site-ul și aplicația de mobil sunt mai prietenoase ca oricând, statisticile și avancronicile s-au înmulțit ca iarba, SuperSocial a revoluționat pariatul de pe telefon, iar în format Streaming ai tot mai multe evenimente transmise în direct. Totul ca să parcurgi alături de Superbet întreg procesul!

Deschide cont online la Superbet și ia-ți informațiile, urmărește meciurile și comentează cu prietenii în același loc în care și pariezi!

Spaniolii nu prea se îndeamnă la goluri

Dacă tot vorbeam de specificul fiecărui campionat în parte, Primera Division excelează la acest aspect. A luat parcă locul italienilor în organizarea defensivă și în posesia prelungită a balonului, fără să țintească imediat poarta, iar golurile pică greu și foarte greu. 12 din cele 20 de combatante ale primei ligi au o medie de 0-2 în meciuri, nu per echipă, ceea ce înseamnă că TG3+ e scump la vedere în La Liga. Desigur, mai sunt și excepții, chiar în fiecare etapă, iar cine reușește să le intuiască are mereu cote de peste 2.00. Nu ne credeți pe cuvânt, ci cercetați statisticile și avancronicile postate aproape la toate partidele din La Liga! Apoi, urmăriți meciurile în format LiveStreaming pe site și pe aplicația de mobil! Vineri începem cu Osasuna – Huesca, de la ora 22:00, iar sâmbătă ai Villareal – Real Madrid și Atletico Madrid – FC Barcelona.

Italienii țin greu de rezultat. Multe egaluri la pauză

Cum menționam în paragraful dedicat ibericilor, macarones s-au schimbat mult în ultimii 20 de ani. Meciurile sunt mult mai frumos de privit, porțile nu mai sunt la fel de ferecate, apărările nu mai duduie ca pe vremea lui Maldini, Nesta sau Cannavaro și o echipă care conduce nu mai e sigură de victorie, ca în timpurile lui Trapattoni sau Capello. Goluri se marchează des în Italia, dar cum marchează unii, marchează și ceilalți, astfel că Serie A a devenit un campionat cu multe GG-uri. 

Un specific susținut și de cifre este însă cel al rezultatelor la pauză. 12 dintre cele 20 de echipe ale campionatului au minimum 3 meciuri cu egal după primele 45 de minute de joc, asta în doar 7 etape disputate până acum în sezonul 2020-2021. Poți verifica Live în weekendul care urmează, pentru că Superbet transmite aproape toate partidele din Serie A. Sâmbătă ai Streaming la Juventus – Cagliari și la Crotone – Lazio, iar duminică la Inter – Torino, Roma – Parma, Napoli – Milan și la multe altele.Te așteptăm pe grupul Superbet Oficial de Telegram, acolo unde îți oferim mereu cele mai noi știri, care te pot ajuta în pariurile tale zilnice!

Cele mai bune gazde sunt germanii

Pare greu de crezut, dar statistica spune mereu adevărul. Evident, echipele din Bundesliga nu le primesc pe adversare cu pâine și sare, ci cu puncte, pe care le cedează cu seninătate. Prima ligă germană este liga în care oaspeții obțin cele mai multe per etapă. 64% din meciurile jucate în sezonul 2020-2021 s-au încheiat cu pronostic X2. E treabă recentă și semnalată și de analiștii sportivi germani, care cred că lipsa publicului în contextul pandemiei a influențat atât de mult lucrurile. Cert este că se întâmplă sub ochii noștri în fiecare săptămână, iar weekendul viitor pare că avem măcar jumătate din meciuri cu pronostic potențial similar. Urmărește LiveStreaming pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil Bielefeld – Leverkusen, Schalke – Wolfsburg, Hertha – Dortmund și Frankfurt – Leipzig, toate cu oaspeții favoriți!

Arbitrii din Ligue 1 au făcut întindere la brațul drept

Glumim, dar nu chiar. Partidele din prima ligă franceză sunt ceva de speriat în ceea ce privește indisciplina, intrările la rupere, protestele și în general depășirea regulamentului de joc. Evident, cartonașele galbene sunt primele și cele mai folosite sancțiuni, confirmate și de statistici: medie de peste 3,5 pe meci. O cifră mare, dar care continuă și merge și în cartonașe roșii și penalty-uri, de asemenea des întâlnite la jocurile de Ligue 1. Dacă poți să intuiești un meci cap coadă, vino pe site și pe aplicația de mobil și încearcă SuperProno, ultima fiță în materie de pronosticuri sportive!

Faes, belgianul lui Reims, este campionul cartonașelor, 5 în 7 meciuri, iar Hilton, brazilianul lui Montpellier, a fost deja de două ori eliminat, acesta stând mai mult suspendat decât pe teren. Vineri ai Streaming la ambele partide, Rennes – Bordeaux și Monaco – PSG, ambele cu mare potențial să crească media cartonașelor din Ligue 1.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet și pariază pe SuperPartidele transmise LiveStreaming pe site și pe aplicația de mobil! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor din Liga Națiunilor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Timișoara și Ploiești, cele mai titrate orașe din provincie, suspină după prima scenă. Aradul și Piteștiul au modificat harta României fotbalistice!

Jackpoturile Instant!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează