GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Final încins de sezon în play-off! Își apără CFR titlul, sau dă Craiova o Superlovitură?!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 16:14 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 16:14

Autor: Levente Balint

Avem un final de sezon încins în prima ligă din România. Prin victoria cu 3-2 contra liderului CFR Cluj, Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de primul loc și a relansat lupta pentru titlul de campioană. În prima etapă din returul play off-ului, cele două formații se întrec de la distanță. Oltenii deschid etapa a 6-a din play-off, unde se vor duela cu Gaz Metan Mediaș, în timp ce ardelenii o vor întâlni pe Astra, în deplasare, duminică, de la ora 20:00. Alege-ți favoriții și plasează pariul câștigător. Deschide cont și pariază la Superbet și încasează Bonusul de bun Venit care poate ajunge până la 1.200 Lei plus 300 rotiri gratuite!

Craiova merge pe terenul unei echipe cu grave probleme de efectiv

La prima vedere, alb-albaștrii au o deplasare abordabilă azi (vineri 3 iulie) de la ora 20:00, când joacă pe terenul ultimei clasate din Top 6, Gaz Metan. Pe lângă diferența de formă și de valoare dintre cele două oponente, Gaz Metan mai are o problemă uriașă. Nu mai puțin de opt jucători au plecat deunăzi de la Mediaș, deoarece nu și-au prelungit angajamentele scadente la 30 iunie. Este vorba despre portarul Batista, fundașii Nielsen și Pleașcă, mijlocașii Fofana, Roșu, Ely Fernandes și Costea și atacantul Hora. Mai mult, golgheterul echipei, Buș, marcator a 11 puncte în acest sezon, este accidentat și este incert pentru meci.

Gaz Metan este singura formație din Top 6 care încă nu a reușit să câștige în sezonul de play-off, reușind doar trei remize în cinci etape. În runda trecută, medieșenii antrenați de Dușan Uhrin jr. au pierdut acasă, 0-2 cu Botoșani, rămânând astfel cu numai două victorii oficiale în acest an calendaristic.

Trebuie spus că înfrângerea cu Botoșani a fost abia a doua suferită acasă în acest an. Dar, ardelenii nu prea au fost inspirați în 2020 la Mediaș, acolo unde au marcat un singur gol în cele patru confruntări din campionat.  Descoperă aici toată oferta pentru meciurile din prima ligă a României!

Trei victorii din trei posibile are Cristiano Bergodi la comanda oltenilor, fiecare dintre ele aducând suspans pe final. Mai mult, Universitatea este cea mai spectaculoasă echipă din prima divizie, alături de Viitorul Constanța. Toate ultimele șase partide oficiale ale alb-albaștrilor au avut ”Over 2,5 goluri” și ”GG”.

Dincolo de asta însă, Bergodi încă nu a rezolvat total problemele craiovenilor. ”Știința” a primit minimum gol în fiecare din ultimele 15 partide oficiale.

Clujenii au din nou emoții în cursa pentru titlu

Cucerirea titlului pentru a treia oară la rând nu mai pare a fi un galop de sănătate pentru CFR Cluj. Prin eșecul din runda trecută, 2-3 acasă cu Universitatea Craiova, ardelenii și-au scurtat avantajul față de olteni. CFR trăiește periculos, iar duminică, 5 iulie, de la ora 20:00, joacă la Giurgiu, acolo unde gazdele de la Astra sunt pe locul 3, cu 28 de puncte.

Problemele financiare de la Astra sunt binecunoscute, dar deocamdată alb-negrii au un traseu decent în Top 6. În runda anterioară, au învins-o acasă pe FCSB (3-2), după ce au fost conduși cu 2-0. Șapte puncte au scos elevii lui Bogdan Andone în cele cinci runde scurse până acum din ”play-off”.

Astra a pierdut un singur joc de campionat în acest sezon, un 1-2 la Chindia. În rest, dunărenii sunt o echipă foarte inconfortabilă, fapt oglindit de jocurile ei. Practic, fiecare din ultimele opt partide din campionat ale ”astralilor” s-au terminat cu rezultate la o diferență de maximum un gol.

Înfrângerea cu Craiova este atipică pentru traseul din acest an al ardelenilor. A fost primul insucces după 13 meciuri oficiale în care CFR nu a cunoscut eșecul. Acest 2-3 a însemnat întâia înfrângere acasă în campionat după un an și nouă luni și primul joc cu gol primit după trei runde. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

CFR nu are decât două jocuri cu ”Over 2,5 goluri” în 2020. Istoricul recent al duelurilor cu Astra promite însă un meci ofensiv: în ultimele cinci confruntări dintre oponentele de luni s-au marcat în total nu mai puțin de 20 de goluri. Per total, CFR conduce în istoricul ”directelor” cu 18-7 la victorii, din 35 de partide ”H2H”.

Va fi un duel interesant între cei mai în formă jucători de la cele două echipe. Denis Alibec a reușit o ”dublă” cu FCSB, în timp ce Ciprian Deac are patru goluri marcate în cele cinci partide jucate din acest sezon de Top6.

Încasează Bonusurile de Bun Venit

Trăiește și mai intens meciurile din fotbalul românesc. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agențiile Superbet și plasează bilete care îți pot aduce câștig cu Pariul Șansă și dacă pierzi un meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Prinde la Superbet biletele câștigătoare din acest weekend! Meciuri tari se joacă de vineri până duminică!

Craioveanu, cu sufletul împărțit în lupta pentru Cupele Europene din La Liga

Pariul Șansă a revenit la Superbet! Vino în agenții și Superjoacă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează