GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fotbalul e tot mai popular în Australia, iar pariorii simt asta! Diminețile încep cu A-League și cu vedetele aduse din Europa

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 15:54 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 15:54

de Gigi Stancu, Superbet

Cine se trezește de dimineață, departe ajunge, iar fotbalul din Australia nu face excepție. Desigur, maxima poate fi ocolită cu același efect pe tabelă și dacă te organizezi cu o seară înainte, astfel încât biletele tale să fie în derulare sau deja decise, în momentul când te trezești. A-League este o competiție tot mai vizibilă, iar asta și din cauza achizițiilor făcute de cluburile de la antipozi. Jucători cu renume în Europa au fost aduși pentru a face tot mai popular fotbalul în această zonă a lumii, dar și pentru a se putea bate cu greii din Asia, în competițiile intercluburi. 

Deschide cont online la Superbet și urmărește Live Streaming toate partidele din A-League!

FC Macarthur i-a adus pe Susaeta și pe Etxebarria

Trupa din Sydney este noua stea a fotbalului Australian, devenind cea mai valoroasă din A-League chiar de la debutul său pe prima scenă, bifat în al treilea an de existență. Cele peste 10 milioane de euro din dreptul lui FC Macarthur se datorează nou veniților de peste hotare, dar mai ales lui Markel Susaeta și lui Benat Etxebarria. Primul este un nume greu al lui Athletic Bilbao de la început de deceniu și românii îl știu probabil și din finala de Liga Europa jucată și pierdută pe Arena Națională, în 2012, împotriva lui Atletico Madrid. 

Etxebarria are și el peste 200 de meciuri în La Liga, pentru Bilbao și pentru Betis, iar Australia i-a încântat pe amândoi pentru un final de carieră exotic. Deocamdată, FC Macarthur are 7 puncte din 12 posibile, după 4 etape scurse în A-League, dar ține-i minte pentru următoarele pariuri, atunci când greii își vor face simțită prezența. 

Perth Glory este echipa de vis pentru pariorii pe goluri! În primele două etape ale sezonului a marcat 9 și a încasat 8.

Western United mizează pe catalanul Sanchez și pe italianul Diamanti

A doua cea mai valoroasă echipă din A-League este Western United și e limpede de ce. Victor Sanchez, jucător cu peste 250 de meciuri pentru Espanyol, dar trecut și pe la FC Barcelona, a venit anul trecut în oraș și promite spectacol în stil catalan. Acesta a deschis scorul în victoria cu 5-4 obținută în fața lui Perth Glory - weekend-ul trecut - și e clar ce merită jucat la partidele lui Western. Și ia în calcul că încă nu și-a intrat în mână Alessandro Diamanti, fostul mijlocaș ofensiv al celor de la Atalanta, Fiorentina, Bologna și West Ham United.

Nicolai Muller și James Troisi au ales-o pe Western Sydney

O altă echipă de pe coasta de vest care a atras nume importante din fotbalul european este Western Sydney. Trupa lui Carl Robinson încearcă să iasă din umbra concitadinei FC Sydney, campioana în exercițiu din A-League, iar pentru asta i-a adus la echipă pe Nicolai Muller și pe James Troisi. Germanul are peste 200 de partide în Bundesliga, pentru Greuther Furth, Mainz, SV Hamburg și Eintracht Frankfurt, dar și două selecții la națională. Troisi este genul de italian născut în Australia, care s-a întors în Europa să-și urmeze visul fotbalistic. S-a schimbat inclusiv în vestiarul lui Juventus Torino, dar cel mai impunător este tot în A-League, acolo unde s-a potrivit perfect. 

Consultă aici oferta la zi din A-League și nu uita de Specialele pe care Superbet le oferă la toate meciurile!

Diego Castro, Langkamp și Javi Lopez, decisivi pentru echipele lor

Când răsfoiești oferta pe Australia, ia în calcul că la toate cele 12 echipe din prima ligă sunt legitimați câte minimum 4 străini importanți nu neapărat europeni. Astfel, te poți aștepta ca, într-o zi bună, oricare să facă diferența și să iasă o surpriză de proporții! Diego Castro (peste 300 de meciuri pentru Malaga, Gijon și Getafe) și Sebastian Langkamp (trecut pe la Hertha Berlin, SV Hamburg și Werder Bremen) fac din meciurile lui Perth Glory unele cu TG3+ constant, iar Javi Lopez este starul lui Adelaide United, după peste 250 de partide jucate pentru Espanyol Barcelona.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Cine îl oprește pe SuperLewa? Polonezul lui Bayern Munchen se îndreaptă autoritar spre prima lui Gheată de Aur!

Antrenorii români au Europa la picioare! Află cine sunt aceștia!

200.000 lei premii în concursul SuperProno! Începând cu Liverpool-Man United, premiile se dublează! Plasează gratuit pronosticurile tale!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează