GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

200.000 lei premii în concursul SuperProno! Începând cu Liverpool-Man United, premiile se dublează! Plasează gratuit pronosticurile tale!

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 16:56 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 17:00

Superbet oferă jucătorilor săi tot mai multe modalități de a se distra și a-și verifica inspirația dar și nivelul norocului. Roata SuperSpin și „fratele geamăn” SuperProno sunt favoritele pariorilor care vor să își verifice inspirația și să se relaxeze fără să mizeze bani reali! Amândouă sunt disponibile gratuit celor care au cont activ pe platforma de pariere online Superbet.ro. Deschide și tu cont online la Superbet.ro și te vei bucura de cel mai amplu pachet de beneficii, dublat și de experiențele de joc fără să fii nevoit să plasezi mize reale!

90 de minute în care se pot câștiga 200.000 lei! Grăbește-te și plasează acum predicțiile tale!

Săptămâna aceasta este una specială. Runda 11 de la SuperProno programează The North West Derby, superduelul dintre Liverpool și Manchester United pe Anfield. Acest duel e unul dintre cele esențiale în fotbalul mondial și se joacă din nou, având ambele echipe implicate în lupta pentru titlu. Moment rarisim în istoria Premier League, începută în sezonul 1992-1993, eră în care sub bagheta magică a lui Sir Alex Ferguson, Diavolii Roșii au câștigat 13 titluri de campioni și au ajuns cea mai titrată echipă engleză la numărul de titluri, în dauna... Cormoranilor!

De la despărțirea de Ferguson, United n-a mai reușit să câștige titlul și superfanii echipei trăiesc la cote uriașe acest sezon în care poate gloria va reveni pe Teatrul Viselor. Liverpool în schimb a reușit după 30 de ani să recâștige titlul de campioană și superfanii Cormoranilor visează la apărarea supremației! 

În acest context, dublarea premiilor la SuperProno aduce superbucurie pariorilor!

Așadar, de acum înainte, jucătorii care dau pronosticuri corecte pe SuperProno vor împărți săptămânal câte 200.000 de lei. Începi să-ți iei partea în funcție de nivelul de acuratețe al predicțiilor tale. Cu cel puțin două răspunsuri corecte intri la împărțirea potului de 70.000 lei! Trei răspunsuri corecte te califică între jucătorii ce vor împărți între ei alți 70.000 lei. Dacă vei prinde o serie de 4 predicții corecte, vei fi între cei care împart încă 60.000 lei! Deci 200.000 de lei de câștigat pentru un efort de câteva secunde. Estimăm că în aproximativ 10 secunde îți poți plasa cele 4 pronosticuri SuperProno. Acestea sunt:

  1. Care va fi scorul exact al meciului Liverpool-Manchester United?
  2. Câte offsaiduri vor fi în meci?
  3. Câte cartonașe galbene se vor dicta în meci?
  4. Câte cornere vor fi acordate în meci?

SuperStats pentru SuperPronosticuri

Dincolo de premiile uriașe în valoare de 200.000 de lei în competiția de pronosticuri SuperProno din acest meci, Superbet îți pasează și SuperStats relevante pentru a te ajuta să iei mai rapid o decizie. 

7 scoruri diferite în ultimele șapte dueluri directe. Totuși, dacă ne uităm la ultimele 10 confruntări H2H (Head to Head), vedem că 0-0 și 1-1 s-au repetat cel mai des: de câte trei ori fiecare. Și acum e posibil să avem parte de un meci echilibrat, în care ambele echipe să își propună în primul rând să nu piardă. Ce spui? Mergi și tu la SuperProno pe un scor de meci egal, poate acel 1-1, că e greu de crezut că va fi un meci NGG (niciuna sau cel puțin una dintre echipe nu marchează).

În duelurile Klopp vs Solskjaer, două X-uri (0-0 și 1-1) și o victorie pentru Liverpool cu 2-0, meci jucat pe Anfield acum aproape un an, pe 19 ianuarie 2020. Deci partida din acest weekend va fi prima dintre cele două SuperRivale după izbucnirea pandemiei de Covid 19. Dacă ne uităm la statistica duelurilor directe sub comanda actualilor manageri ne facem o idee pentru ce pronosticuri trebuie luate în calcul la întrebările 2-4 de la Super-Prono.

14 offsaiduri în ultimele 3 directe: serie de 4, 5,5. Media fiecărei echipe în acest sezon este 1.76 (Liverpool) versus 2.25 (Man United), momente în care echipierii lor au fost fluierați afară din joc.

9 galbene în aceste 3 dueluri mai sus menționate, înfruntări din istoria The North West Derby în care tactica a fost dictată de Klopp și Solskjaer. Deci media ar fi de 3 cartonașe galbene per meci. În meciurile jucate până acum în Premier League în actuala stagiune, Liverpool are medie de 0.94 galbene per meci, United de 1.38.

La capitolul cornere avem multe lovituri de colț acordate: 30 în total în ultimele 3 meciuri directe, 10, 4 și... 16 în ultimul meci direct, jucat tot pe Anfield. Media în această ediție de campionat pentru fiecare dintre cele două adversare e 6.71 cornere per meci bătute de Liverpool versus 5.13 obținute de Man United.

Meciul e duminică la 18:30 și avem un pont SuperSocial pentru tine!

Pentru o experiență cât mai completă, îți recomandăm să urmărești meciul în cel mai special mod: în chatul din SuperSocial, singura rețea de socializare a pariorilor, disponibilă în aplicația de pariuri sportive Superbet! Poți copia gratuit, pe ce mize consideri tu biletele care te inspiră, poți schimba impresii cu ceilalți pariori, poți vedea pe loc, câte și care dintre pronosticurile plasate de tine în SuperProno pentru acest superduel sunt “verzi”. 

Vino și plasează-le gratuit și bucură-te de ce-ți oferă Superbet fără să fie nevoie să investești bani reali. Instalează chiar acum aplicația Superbet și plasează pronosticurile pentru SuperProno: scor, ofsaiduri, cartonașe galbene, cornere în Liverpool-Manchester United..

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperProno #SuperSocial

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Marin Popa din Balș ne spune cum a câștigat 50.000 de euro la X Jackpot: “Am jucat la același aparat câteva zile, iar Shining King a fost cu noroc”

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează