GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Antrenorii români au Europa la picioare! Află cine sunt aceștia!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 15:50 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 15:55

Sezoanele trec, iar fostele legende ale terenului de fotbal au predat ștafeta și au pășit cu dreptul în lumea antrenoratului. Experiența de pe teren n-are nicio legătură cu cea de pe banca antrenorilor, însă viziunea și talentul strategic căpătate ca fotbaliști, i-au ajutat pe aceștia să devină mai apreciați pe poziția de antrenori. Pasiunea pentru fotbal se termină odată cu viața, iar marii manageri ai României au avut SuperPerformanțe datorită iubirii și devotamentului pe care le-au arătat față de sportul rege. Hai să vezi cine sunt aceștia și ce reușite au avut până acum! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Danezii îi pronunță numele cu bucurie!

Au și de ce! Costel Gâlcă a transformat mica echipă a lui Vejle în una dintre cele mai apreciate echipe din prima ligă daneză. Sosit în Danemarca în 2019, Gâlcă s-a pus pe treabă și și-a atins scopul! Acela de a obține promovarea și de a se lupta cu granzii campionatului danez. Sezonul acesta o revedem pe Vejle printre numele mari din Danish SuperLiga, iar cu puțin noroc, în ceva timp, vor reuși să revină la gloria de altădată. The Reds au câștigat ultimul titlu în anul 1984, iar acum se luptă cu Midtjylland și Copenhaga ca de la egal la egal pentru a readuce titlul acasă după mai bine de 30 de ani. Rămâne de văzut cum va termina Gâlcă acest sezon! Tu ce părere ai? Vezi aici oferta Superbet și pariază pe următoarele reușite ale formației daneze!

S-au liniștit apele și pentru Dan Petrescu!

După o perioadă tensionată petrecută pe banca campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu și-a găsit locul pe banca formației din Kayseri. Greu încercată de acest sezon, Kayserispor avea nevoie de o mână de ajutor, iar Dan Petrescu era gata s-o ofere pentru un contract de nerefuzat. Zis și făcut! După venirea sa, performanțele au început să apară, victoria cu 2-0 în fața campioanei Istanbul Basaksehir și ieșirea de pe ultimele locuri îi pot da avântul necesar lui Dan Petrescu pentru a obține mari realizări pe viitor. Crezi că va reuși Dan Petrescu să termine în prima jumătate a clasamentului?

Laszlo Boloni calcă pe urmele lui Răzvan Lucescu!

În urmă cu ceva ani, Răzvan Lucescu a dat pe spate toată Grecia cu SuperReușita de la PAOK. A adus trofeul acasă după zeci de ani, iar prestigiul antrenorilor români a crescut odată cu această reușită. A venit rândul lui Laszlo Boloni să-și demonstreze calitățile de antrenor, iar Panathinaikos e echipa ideală cu care antrenorul român se poate califica în competițiile europene. La Antwerp și-a făcut treaba! Crezi că o vom vedea pe Panathinaikos în Liga Campionilor sau Europa sezonul viitor?

Ucrainienii îi vor ridica statuie!

Merită Mircea Lucescu toate aprecierile. După 12 ani la Sahtior în care a bifat atâtea reușite (8 campionate și 5 cupe), Mircea Lucescu se ține de treabă și pe banca rivalilor de la Dinamo Kiev. Lucescu senior are fotbalul în sânge, de aici vine și tot talentul de a fi un bun antrenor. Ieșirea definitivă din fotbal a fost un eșec pentru acesta, dragostea față de sportul rege nu l-a putut ține departe de teren prea mult, iar acum a revenit „acasă” în Ucraina pentru a înfrumuseța lumea fotbalului de peste graniță. În prezent, echipa antrenată de acesta ocupă prima poziție, iar varianta de a scoate încă o campioană devine din ce în ce mai plauzibilă cu fiecare etapă. Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne pe SuperSocial biletele tale!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

SuperDerby-urile vin pe bandă rulantă! Vezi marile surprize de săptămâna aceasta!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

200.000 lei premii în concursul SuperProno! Începând cu Liverpool-Man United, premiile se dublează! Plasează gratuit pronosticurile tale!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  23 Ianuarie 2021, 08:07

Din pacate Galca este acum pe 10 din 12 in 13 etape dupa un inceput si pe locul 1.

searover
searover  •  23 Ianuarie 2021, 05:44

Dar Europa a auzit de "ilustrii" astia care o au la picioare?

romeverest
romeverest  •  22 Ianuarie 2021, 17:52

Oare aveti proprietatea cuvintelor pe care le folositi ?? Care Europa este la picioarele antrenorilor romani ?? Grecia, Turcia, Ucraina si Danemarca inseamna toata Europa fotbalistica ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează