GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

SuperDerby-urile vin pe bandă rulantă! Vezi marile surprize de săptămâna aceasta!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 10:51 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 10:51

Mai rupem o filă din calendar și dăm startul unei noi SuperSăptămâni de pariuri pe marile campionate din Europa. Știm exact ce îți place să auzi, de aceea am selectat cele mai bune meciuri dintr-un cvartet al celor mai promițătoare ligi de fotbal. Sutele de pariuri își așteaptă experții, iar cotele se măresc pe măsură ce trece timpul. Ești gata să vezi despre ce e vorba? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Ia Craiova campionatul?

E o întrebare pe care o auzim foarte des și pe care ne-o punem la fiecare etapă, rezultatul îl vom știi la final, însă, până atunci, ne bucurăm de SuperMeciul etapei dintre Universitatea Craiova și Astra Giurgiu. Un meci bun să începem săptămâna, nu? Studenții sunt la un punct sub liderul FCSB, iar după cele două egaluri cu Sepsi și CFR, formația olteniei are nevoie de o victorie de proporții. E clar pentru noi, Știința e în postura de favorită, mai ales că astrele de la Giurgiu n-au mai câștigat un meci direct împotriva Craiovei din 2019. Până una alta, așteptăm rezultatul final și un SuperBilet de la tine? Pe victoria cui mizezi în acest meci?

Câștigătoarea rămâne în lupta pentru titlu! Leverkusen-Dortmund!

Avem parte de un sezon de vis în Bundesliga! Campioana Bayern are ceva de furcă cu primele clasate. Dacă sezonul trecut câștiga cu lejeritate meci de meci, anul acesta, Borussia Dortmund și Bayer Leverkusen se țin de treabă și sunt pe urmele ei. Leverkusen pare să aibă un sezon formidabil, iar statisticile înclină spre ea ca favorită în acest meci. Greu de prezis câștigătoarea, cert e că se va marca gol după gol. De ce spun asta? Ultimele 4 directe au fost perfecte pentru pariul +4 goluri, fapt care ne motivează să ne așteptăm și de această dată la aceeași performanță. Ai merge pe un pariu clasic sau mizezi pe numărul de goluri?

Pregătește-ți biletul pentru restanța din Serie A!

Facultatea fotbalului se pregătește de o SuperRestanță în Serie A, iar noi stăm cu biletele în mână pentru mult așteptatul SuperDerby dintre Zebrele de la Udinese și “The Goddess” Atalanta. Va fi un meci interesant pentru formația din Lombardia, mai ales că rivalii din Udine nu i-au mai înfrânt din 2017. În același timp, Atalanta e echipa care a avut cele mai multe fluctuații în acest sezon, iar pentru a recupera din etapele pierdute și pentru a se califica în Big Four, are mare nevoie de 3 puncte în fața celor de la Udinese. În anul 2019, Atalanta a obținut cea mai clară victorie din istoria acestui derby (7-1), crezi că vor reuși să repete această performanță? Vezi aici oferta de pariuri și alege-l pe cel mai bun pentru biletul tău!

Diego Simeone trage pentru încă un titlu în palmares!

Au trecut 7 ani de când Los Rojiblancos n-au mai adus titlul pe Wanda Metropolitano Stadium, iar Diego Simeone pare să fie mai aproape ca niciodată de o nouă reușită. De mai bine de 3 etape, Atletico Madrid e lider în campionatul legendelor, iar faptul că are cu 2 etape mai puțin îi conferă un avantaj imens în fața marilor rivale din vârful clasamentului. Ne-am bucura să-i vedem pe aceștia lideri în continuare, însă trebuie s-o învingă și pe Eibar pentru a-și asigura drumul către succes. Los Armeros au câștigat doar de două ori în fața formației din Madrid, în 2001 și 2020, iar ultimul succes l-au avut la ultima întâlnire a celor două (2-0). Crezi că va reuși Atletico să-și ia revanșa? Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne cele mai bune bilete ale tale în SuperSocial!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER 

Autor: Silviu Elisei

A început returul! Doar 6 puncte între ultimul loc de play-off și primul loc retrogradabil

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Marin Popa din Balș ne spune cum a câștigat 50.000 de euro la X Jackpot: “Am jucat la același aparat câteva zile, iar Shining King a fost cu noroc”

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează